@EvertKools
- Adria Matrix 670 sc New line
- 2017
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een leuke camping a la ferme met aardige beheerders die hulpvaardig zijn. Klein winkeltje aanwezig en broodjes service. Sanitair niet het modernste maar netjes en schoon. Terrein is glooiend. Plaatsen met stroom en schaduw. Leuke rustige camping met zwembad.
Grote camping met heel veel vaste plaatsen (huisjes en stacaravans) voor passanten ongeveer 50 plaatsen. Bij de luxe plaatsen stroom en water aanwezig bij de plaats. Camping heeft een goed restaurant met betaalbaar eten voor lunch en diner. Toiletten en douches zien er netjes uit en zijn schoon. ‘‘s morgens kan je broodjes kopen achter de receptie( winkeltje) Aardig personeel.
Mooie camping met vriendelijk personeel. schitterend sanitair. Restaurant op de camping. Geopend van woensdag t/m zondag vanaf 15.00-21.00 uur. camping gunstig gelegen aan fietspaden richting verschillende dorpen.
Het is een eenvoudige camperplaats aan de rand van een bedrijven terrein. sanitair nog steeds in een tijdelijke opstelling. Kan nog ff duren voor dat het vernieuwd is . beheerder zeer vriendelijk.
Leuke camping met veel diversiteit . Aardige beheerder . Sanitair niet het meest luxe maar bijzonder schoon. Broodservice tot aan de camper. Leuk voor een overnachting.
Een leuke camping met enthousiaste medewerkers Leuk restaurant op de camping en een gezellig terras. Het sanitair is niet het modernste maar wel schoon. Een geweldige plek om van hieruit op de fiets Avignon te verkennen . Ongeveer 1,5 kilometer met de fiets naar het pontje dat je naar de overkant brengt.
Je voelt je welkom. Vriendelijke ontvangst. Wat is het leuk hier. Kippen die rondscharrelen. Ook staat er een ezel in de wei en lopen er ganzen bij een omheinde vijver. Op woensdag en zaterdag staat er een foodtruck
2023
Wat een ambiance, alleen de entré is al bijzonder. Een oude hoeve en in stijl. De ontvangst aller hartelijks. wij moesten even wachten voordat wij naar de mooie plaats konden, kopje koffie erbij top. sanitair schoon en netjes. Stijlvol! voldoende info over fietsen en/of lopen. Leuke en aardige eigenaren. 3 dgn gestaan komen graag terug.
Wat een leuke camping. De eigenaren zijn bijzonder aardig en doen alles om jet het naar de zin te maken. Het sanitair is schoon en netjes het campingrestaurant heeft goed eten. Een plaats waar wi graag terugkomen. Centrum Praag 30 treinminuten.
2020
Zeer mooie camperplaats. Sanitair op en top geregeld betaalsysteem via een app. Electra ook via de app geregeld dus je betaald wat je gebruikt. Komt nog een wasmachine en droger. De camperplaats behoort bij een restaurant waar je geweldig kunt lunchen en dineren. Prijs kwaliteits verhouding goed. Een aanrader wij komen zeker terug