@Evertvv
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mei 2026
Prima plek om één of een paar dagen te verblijven. Geen restricties vwb overnachten. En ook geen voorzieningen.
Ben niet snel negatief, maar hier zou ik voor mijn verdriet nog niet willen staan. Wat ik dus ook niet gedaan heb
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Dit is een schitterende camper plaats. Sluit me verder helemaal aan bij de andere lovende reviews. De 5 sterren helemaal waard!
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Was een heel mooi plek om te overnachten en stadje te verkennen. Nu helaas niet meer toegankelijk en in gebruik voor of als ????
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Basic maar wel schoon. Prima voor een overnachting. Vriendelijke ontvangst door receptie en men spreekt Engels.. Alle voozieningen aanwezig, zoals warme douche, WIFI, grijs water en toilet legen. Loopafstand van winkels en restaurants . En hele jaar open.
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Nette site. 12 vrij krappe plaatsen, 3 x 4 op iets verschillende niveau's. Alle voorziemingen. Nadeel is dat de site pal langs een overdag vrij drukke weg ligt.
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Sluit me volledig aan met voorgaande reviews. Prima en zeer rustige locatie met schitterend uitzicht.
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Een schitterende camperplaats met uitzicht op zee. Hele jaar geopend en inmiddels veel plaatsen met stroom. En.....het gras wordt zeer regelmatig gemaaid!
2020
3 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden