@Evertvv
Ben niet snel negatief, maar hier zou ik voor mijn verdriet nog niet willen staan. Wat ik dus ook niet gedaan heb
Dit is een schitterende camper plaats. Sluit me verder helemaal aan bij de andere lovende reviews. De 5 sterren helemaal waard!
Was een heel mooi plek om te overnachten en stadje te verkennen. Nu helaas niet meer toegankelijk en in gebruik voor of als ????
Basic maar wel schoon. Prima voor een overnachting. Vriendelijke ontvangst door receptie en men spreekt Engels.. Alle voozieningen aanwezig, zoals warme douche, WIFI, grijs water en toilet legen. Loopafstand van winkels en restaurants . En hele jaar open.
Nette site. 12 vrij krappe plaatsen, 3 x 4 op iets verschillende niveau's. Alle voorziemingen. Nadeel is dat de site pal langs een overdag vrij drukke weg ligt.
Sluit me volledig aan met voorgaande reviews. Prima en zeer rustige locatie met schitterend uitzicht.
Een schitterende camperplaats met uitzicht op zee. Hele jaar geopend en inmiddels veel plaatsen met stroom. En.....het gras wordt zeer regelmatig gemaaid!
Blijkbaar iets misgegaan bij de vorige beoordeling. Deze camping verdient zeker 9 punten!
Jammer van de voorgaande zeer negatieve beoordeling. In april hier twee maal geweest en het tegendeel ervaren. Zeer hartelijke ontvangst door het Frans/Nederlandse beheerders. Door hen is verder na ontvangst alle moeite gedaan om ons een mooie plek met schitterend uitzicht te geven. Broodservice in de ochtend. Kortom alle lof. Een aanrader om er een of meerdere dagen te verblijven.
In Connemara zijn betere camperplaatsen te vinden. Zijn daarom ook doorgereden naar haventje in het plaatsje Kilkieran (Cill Chiarain). Die plek aangemeld als nieuwe camperplaats voor deze app.