@Evi-Vandewalle

Renault
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Prima camping, vriendelijke ontvangst. Er is een snackbar en winkeltje op de camping maar je kan in minder dan 15' naar het dorp wandelen. De bediening in de snackbar was er heel vriendelijk, maar het aanbod beperkt (oa. diepvriespizza). Als je als camperaar slechts 1 nacht blijft krijg je een plaats met weinig privacy. Relatief duur: 30 EUR, 1 nacht in september, 2 p, 2 honden, geen elektr.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Rustig, stil, goed werkende sanizuil, gratis elektriciteit. Een paar picknickbanken, maar geen schaduw. De parkeerplaatsen zijn vrij ruim en relatief vlak. Het uitzicht is super.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Een gratis CP waar ons camperhart sneller van gaat slaan. Omgeven door een bergtop en een stromende rivier. Goed functionerende services. Bakker en resto (niet open op ma & di) in het dorp. Maar vooral heel rustig. De hertjes die 's avonds het grasplein overstaken waren een bonus.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Prima plaats om te overnachten, naast een voetbalveld. Het is praktisch, rustig en ligt in het groen, maar niet per sé idyllisch. Dankbaar dat deze plek ons gratis wordt aangeboden met goed functionerende services. Prima voor een nacht.

Sitecode: 1918

Voor de volle prijs van 3,84 EUR konden we hier een nachtje staan, alle services inbegrepen. De CP is op een parking, dus niet idyllisch, maar wel praktisch. Prima voor een nachtje op doorreis. Het naastgelegen meer en waterval bieden een fijne wandelmogelijkheden voor onze honden.

Sitecode: 21937

Rustige CP naast een voormalig voetbalveld. De CP wordt door een Haag gescheiden van de eerder rustige naastgelegen weg. In het dorp is een depot de pain. Ideaal voor een een stop op doorreis. alle voorzieningen aanwezig en werken, evenals sorteervuilbakken. Enige minpunt is misschien de drukknop om water te nemen. Als je wat water nodig hebt duurt het even.

Hier in Kleinschmalkalden wordt voor ons gezorgd. Dankbaar dat een dergelijke plaats voor ons wordt ingericht. Super proper sanitair, toegankelijk met een code, alsook de afvalcontainers. Prima werkend sanistattion: voor 50cent kregen we ook effectief 50 liter water. Bakker op 2KM.

Als je niets nodig hebt is het een prima plaats met fenomenaal uitzicht. Er zijn Toiletten aanwezig, maar er wordt vriendelijk verzocht je chemietoilet daar niet leeg te maken. Sanizuil werkt nog steeds niet. Stroomzuil ziet er wat gammel uit dus dat hebben we niet gebruikt. Wij hoopten op een restaurant in het dorp, maar kwamen van een kale reis terug (even bellen op voorhand)

De CP is aangenaam, mooier dan de andere CP in de stad waar we gingen lozen. Een bezoekje aan Schneeberg is de moeite waard (leuke terrasjes) maar goed voor de Fysiek. Wij aten in het hotel, maar dat is wellicht niet de beste keuze. Redelijk droge Schnitzel met diepvriesfrieten. We mochten van de hotelopzichter ons zakje afval bij het watertappunt zetten, hij zou dat dan voor ons weggooien. Vriendelijk personeel.

Laat ons in de eerste plaats dankbaar zijn dateren dergelijke goed voorziene plaats voor ons wordt ingericht. Het is niet super mooi, maar wel praktisch. Al zijn de plaatsen wat kort (langer dan 7m moet je niet zijn) en ik zie niet hoe je je camper gedraaid krijgt als het vol staat. Verder wel alle voorzieningen aanwezig. Douches en WC heben we niet gebruikt. Tip: Gaststub zur Bimmelbah

Als je via de Amtsseite-Dorfstraße rijdt dan moet je geen lange steile helling afrijden, enkel het eerste stukje is dan steil. opgepast voor campers met een treeplank want die kan je hier aan de grond rijden. Verder is het een heel fijne plek. Wij kregen echter enkel de keuze tussen 'Autark' en met voorzieningen. Als je Autark kiest mag je zelfs je WC cassette eigenlijk niet legen, al staat er nergens de prijs aangegeven voor het legen ervan.

Wat een pareltje. Geen voorzieningen, maar je staat heel rustig en hoort de krekels tsjirpen. Het is niet makkelijk te vinden op coördinaten stuurde onze GPS ons een straat te vroeg naar boven. Je moet tussen 2 huizen door een paadje inrijden en komt dan op dit plekje hemel op aarde uit.

Op de 2e rij sta je voor 25 EUR en dan heb je meer ruimte en meer schaduw. Er is 1 gemeenschappelijke douche en 1 douche bij de herentoiletten + 1 douche bij de damestoiletten. Proper, je moet er wel even voor stappen en een steile ramp op wandelen. Pirna is leuk om te bezoeken. 1,5KM wandelen via het Elbefietspad. Doorrijhoogte voor de 2 Bruggen is 3m30, prima te doen met onze halfintegraal.

Super plaats. Bij onze zoektocht naar een CP in deze regio werden we wat neerslachtig van de reviews, maar deze CP sprak ons aan en we werden niet teleurgesteld. 28 EUR voor een nacht, alle voorzieningen aanwezig. CP op een zeer aantrekkelijk veld naast het boerenhof. De plaatsen lijken niet recht, maar wij stonden er 2 nachten op 2 verschillende plaatsen en 2x stonden we zonder blokken perfect waterpas. Douches en WC hebben we niet gebruikt.

4-sterren louter omdat alle voorzieningen aanwezig zijn en werken wat hier in de regio niet altijd evident is. Verder is het een vrij onaantrekkelijke plaats. als je je strategisch positioneert zodat je camper het zicht op het naastliggende bedrijf blokkeert valt het nog mee. Geen, maar dan ook echt geen telefoon en internet connectie. Je kan wel een mooie avondwandeling maken naar de waterval, de +200 trappen omhoog en door het bos terug.

Wat een fijne plek om te staan. je kiest zelf een vrije plaats uit en stopt de vergoeding in het daarvoor voorziene huisje. Fijn geregeld en heel vriendelijke uitbaters. alle voorzieningen aanwezig al is grijs water lozen wat omslachtig.

Eenvoudig parkeerterrein. Wij wilden er overnachten maar toen we er aankwamen stonden er een paar auto's en een kiepwagen geparkeerd waardoor het er echt biet aangenaam staan was. wij zijn doorgereden naar een CP iets verderop bij particulieren

Super uitzicht, rustig gelegen. Om 18u sluit het museum, dus tegen dan verdwijnen alle toeristen. Het openluchtmuseum is zeker ook een bezoek waard. Wij hebben het museum bezocht, maar moesten alsnog 10 EUR voor de CP betalen. Het geld gaat naar de stichting die deze waardevolle plek in stand houdt, dus betaalden we met plezier.

Prima doorreisplaats, maar ook niet meer dan dat. Krappe inrit, zeker als er al andere voertuigen geparkeerd staan. Rustig, geen voorzieningen en dicht genoeg bij de autosnelweg.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wat een fijne CP aan een meertje. Het zwembad wordt nog tot 2025 gerenoveerd, maar van bouwvoertuigen en werfmateriaal op de CP was niets te zien toen wij er waren (zaterdag). Het dorp is op wandelafstand, maar het is er wat zoeken naar een geschikt restaurant. Alle voorzieningen aanwezig.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Super gratis overnachtingsplaats met alle voorzieningen en WC beschikbaar in het gemeentehuis. Loopt iets af naar beneden dus blokken nodig als je van het uitzicht wil genieten (enkel uitzicht op de achterste plaatsen). Een avondwandeling rond de burcht. De bakker is op 900m. Voor wandelaars is de Schächerbachtour een aanrader.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima CP, het sanistation bevindt zich wat verder in de straat en is ietwat onhandig gepositioneerd maar biedt wel alle benodigde functionaliteiten. De CP biedt geen uitzicht, maar is ingesloten tussen hagen wat het er wel heel rustig maakt maar als er 6 campers staan dan is het er wel gezellig druk. Oberelsbach is een aangenaam dorp met bakker op wandelafstand. Je kan er prachtig wandelen richting de Basaltprismawand.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima uitgeruste CP aan de camping. Het zicht op het meer valt wat tegen vanop de CP. De kiosk op de camping heeft een gezellig terras en je kan er terecht voor een snelle hap. In de taverne op de camping zijn de Indische gerechten een aanrader.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prachtig aangelegde CP met zeer ruime vakken aan het freibad (met 50m bad). Betalen kan via een parkeerapp of met munten. Goed uitgerust sanistation. Geen last va´ de doorgaande weg. Op wandelafstand van het centrum.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima overnachtingsplaats met alle voorzieningen op wandelafstand van het gezellige centrum van Wetzlar. Intussen 12 EUR kan met QR code digitaal betaald worden of rechtstreeks aan de ophaler. Broodjesservice mogelijk.

Mooie camping met buiten proportie grote plaatsen. De weg naar achter op de camping is voor een camper wat krap, hier en daar hadden de takken wat beter weggesnoeid mogen zijn. De ontvangst door Thierry was zeer hartelijk. Met de toegang tot de Drôme, het wandelpad naar Die, het aanbod aan avondmaaltijden en de privacy heeft deze camping veel te bieden.

Wat een mooie plek om te overnachten. Het dorpje is volledig omgeven door ENS gebied. Prachtig om te wandelen, maar verboden voor honden tussen 1 mei en 30 oktober. (wel toegestaan in het dorpje zelf en op de CP). Wandel bij valavond even naar de Porte d'Urle (800m verderop), voor een adembenemend uitzicht. Er is slechts 1 aanrijroute via een brede tweevaksbaan (D76b), in tegenstelling tot wat in een eerdere review geschreven werd.

Mooie staanplaats met zicht op een veld met picknickbanken en de Loire. Moeilijk om schaduw te creëren rondom de camper overdag, maar de pincknickbanken staan tussen de bomen, dus daar kan je verkoeling vinden. Dorpscentrum op 1,3KM met bakkers en restaurants. De parkeerkost wordt 's avonds opgehaald, als je er niet bent moet je bij de mairie in het centrum gaan betalen.

De CP heeft heel wat te bieden. Een prachtig zicht, een meertje om in te zwemmen, wandelmogelijkheden, een restaurant vlakbij, een strandbar waar je een pizza of burger kan eten en een mooi dorpje op de heuvel. Te vermijden op zaterdag en zondag bij mooi weer. Het blijft er druk tot ruim na 20u. De voorziene plaatsen waren volzet. We stonden met zeker 10 campers op de parking, wat toegestaan is als je netjes in de vakken parkeert.

Prima CP voor een nacht op doorreis naar het zuiden. Het klopt dat er wat 'lawaai' van jongeren kan zijn tot vrij laat 's avonds, maar het stoorde ons niet. Geen bakker in het dorp, maar op de terugweg naar de snelweg vind je een aantal supermarkten. Alle voorzieningen, inclusief sorteerbakken zijn aanwezig.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Prima aangelegde CP, alle voorzieningen aanwezig, op wandelafstand van de mooie Aldstadt van Idstein. Perfect vertrekpunt voor wandelingen.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Heel fijne overnachtingsplaats. Wandelmogelijkheden, bakker op wandelafstand, vlakke plaatsen. Overdag wordt er geregeld glas in de containers gestort, maar dat stopt 's nachts. Weinig geluidshinder van de nabijgelegen weg.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Wij stonden er op een winternacht enkel op doorreis, de plaatsen voor de slagboom lenen zich daar perfect voor. Wil je kunnen buiten zitten, dan zijn de plaatsen achter de slagboom meer aangewezen. Geen voorzieningen. Betalen doe je door cash geld in een envelop te deponeren in de brievenbus naast de toegangspoort (enveloppen zijn er voorhanden). Mooi privé initiatief.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Fijne plek, vlak bij het gezellige stadscentrum met winkels, cafés en restaurants. 3,5KM wandelen naar het uitzichtsplatform over de Biggesee. Wij hadden geen stroom en water nodig en mochten voor 2,50 EUR op de camperplaats overnachten. De plek leent zich niet om gezellig buiten te zitten, maar terrasjes genoeg in het stadscentrum.

Alle voorzieningen zijn aanwezig (de beloofde wifi bleek echter op geen van onze toestellen te werken). Wij overnachtten hier uit praktische overwegingen (fietsrit over Col d'Aspin en Tourmalet), maar vonden deze CP Camping-Car Park onwaardig. Het terrein staat vol onkruid, de picknickplaats nodigt niet uit om er te gaan zitten. Voor die prijs verwachten wij een net iets beter onderhouden en ingerichte CP

Sitecode: 1947

Whaauw, wat een prachtige overnachtingsplaats. Het terrein is niet vlak (wij stonden op het stuk aan de linkerkant van de weg als je van Gavarnie komt). Wel heel erg druk, ook in September. Prachtig wandelen in de omgeving. Het centrum van Gavarnie is op wandelafstand.

Vlak terrein, met uitzicht en goed werkend sanistation. Prima plaats voor een overnachting. De weg ernaartoe is verboden voor voertuigen zwaarder dan 3,5T

Een prima camperplaats met alle voorzieningen. Enige minpunt, de aangeboden Wifi geeft niet op de volledige CP signaal. Verder wel alles aanwezig wat je als camperaar nodig hebt. De plaatsen zijn vlak.

Wat een mooi plekje werd hier voor ons aangelegd. Ruime plaatsen, relatief vlak, rustig, uitzicht, restaurants in het dorp (waren jammer genoeg gesloten op zondagavond). Goed werkende sanizuil. Deze camperplaats is een stop waard. Aanrader: fietstochtje naar het Canal du Nivernais.

Sitecode: 82061

Wanneer mensen hun prachtige stukje privé eigendom open stellen voor anderen om ervan te genieten, dan kunnen we daar enkel dankbaar voor zijn. We werden ontvangen door de vriendelijke broer van de eigenaar en mochten zelf een plekje uitkiezen. Rustige nacht, geen last van de doorgaande weg.

Wat heeft de gemeente dit goed geregeld. Wil je enkel parkeren om Brantome te bezoeken, dan betaal je slechts 1 EUR voor 5u. Prima, lang genoeg om Brantome te bezoeken en een terrasje te doen! De camperplaats zag er heel gezellig uit en is op wandelafstand van het mmoie Brantome met winkels, resto's en bakker. Wij komen graag terug om te overnachten.

Wij stopten hier enkel voor een wandeling (Gorge d'Enfer) en om te lunchen, maar komen graag terug voor een overnachting. Door voldoende hagen lijk je op jouw privéplekje te staan. Op wandelafstand van Les Eyzies, met resto's, bakker en supermarktje. Alle voorzieningen aanwezig.

Goede gratis camperplaats. Alle voorzieningen aanwezig. Monpazier op wandelafstand. De CP is niet echt groot voor zo'n toeristisch plaatsje, in september stond het er helemaal vol. Rustige nacht. Heerlijke pizzeria in het dorp.

Prachtige CP, tussen de eiken aan een meertje (zwemmen niet toegestaan) . Ideaal voor rustzoekers want er is niet echt veel te beleven in het dorpje. Er is een heel mooie bepijlde wandeling van 10 KM (teruglopen langsheen de recyclagecontainers en dan de gele pijlen volgen.)

Heel mooie camperplaats naast een prachtig aangelegd park. De voorgestelde wandeling van 7,5KM is echter geen aanrader. Alle voorzieningen aanwezig.

De zonsondergang is inderdaad prachtig. Het is zeker geen officiële plaats, maar overnachten lijkt er wel gedoogd te worden. Wij hadden er een bijzonder rustige nacht. Gezien het geen officiële plaats is, zijn er uiteraard geen voorzieningen.

Recent aangelegde CP met zeer ruime plaatsen. Alle voorzieningen zijn intussen aanwezig. Betalen kan enkel cash, maar de automaat aanvaardt ook biljetten. Het terrein loopt iets af, dus op sommige plaatsen heb je blokken nodig. Een wandel/fietspad achter de camperplaats brengt je in ong 2KM naar het autoluwe centrum van Idar-Oberstein waar je een bakker, supermarkt, resto en bank kan vinden.

Prima CP, op de eerste rij (7 plaatsen) mooi uitzicht. Goed werkende sanizuil. Ruime plaatsen. De 6 EUR parkeerkosten worden geïnd door een vriendelijke dame. Als ze niet langskomt of je bent niet aanwezig op dat moment, dan loop je achter de sanizuil door naar 'das bunte haus', waar ze woont, om daar te gaan betalen. (Aanrader 😉). Burg Ulrichstein is een bezoekje waard. Verder is het stadje niet interresant. Er zijn wel wandelmogelijkheden.

Wij houden meestal niet van de grote camperplaatsen bij toeristische centra. Maar deze camperplaats is vrij gezellig ingericht. Het plein is groot, maar wel wat onderbroken door bomen ed. Wij konden netjes onder een boom in de schaduw gaan staan Voor 12 EUR is alles inbegrepen, het vers water geeft voldoende druk. Het sanitair is proper. Beide stadsdelen zijn een bezoekje waard. Minpunten voor de beperkte betaalmogelijkheden: 12 EUR in muntgeld

Gemakkelijke toegang tot de Diemelsee, het vlakbijgelegen hondenstrand is een pluspunt. Geen voorzieningen en moeilijk te levelen. Heel rustig, geen doorgaand verkeer. Betalen met Paypall was heel gemakkelijk, een moderne optie ten opzichte van alle CP's met muntstukken in deze regio. Wellicht kan het hier in het hoogseizoen heel druk zijn. Op een weekdag in juni viel dat echter heel goed mee.

Prima camperplaats met alle voorzieningen op wandelafstand van de altstadt. Wij stonden op het gedeelte met afgebakende plaatsen links van het station. De plaatsen zijn ruim en met hagen omgeven. Achter het station zijn nog extra plaatsen beeschikbaar.

Een pareltje, deze CP heeft alles. Goed onderhoude voorzieningen (nieuw), ruime plekken, zwembad, minigolf, speeltuin en parkje in de buurt. Op wandelafstand van winkels en resto's. Wandel- & fietsmogelijkheden.

Prima plek, ruime relatief vlakke plaatsen. Alle voorzieningen zijn aanwezig (wij hebben enkel grijs water gelost, dus geen info over het al dan niet functioneren van elec. en en WC lozing). Vlakbij levendig centrum met terrasjes en resto. Sauerlandpark op wandelafstand en de moeite waard. 5€ per 24u. Je wordt omgeven door fluitende vogels, maar de nabijgelegen weg kan als storend ervaren worden.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Heel fijne plaats. Vertrekpunt van heel wat wandelingen. Je kan naar Monschau wandelen. Er is een dorpswinkeltje, bakker en restaurant in het dorp. Hoewel het vlak langs de doorgaande weg gelegen is, is er amper verkeerslawaai. Zeer nette loosplaats.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Prima overnachtingsplaats. Het betreffen 3 voor campers gereserveerde plaatsen met elektriciteit op een mixparking. Enkel bedoeld om te overnachten of parkeren. De plaatsen lopen licht op, als wij er voorwaarts inparkeerden stonden we zonder blokken helemaal pas. We aten bij de italiaan in het dorp, absoluut een aanrader. De 2e en 3e foto zijn niet van deze plaats.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Prima verzorgde plek. Goed werkend sanitation, vuilbakken en picknickbanken. Vier mooi afgebakende plaatsen. Vlak bij het dorpscentrum. Je wandelt zo het bos in. Mooie wandeling, loop naar het centrum, voor de ruine naar links, Volg de blauwe pijlen. (8 KM). Wij hadden geen last van het verkeer.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Fijne camperplaats in pittoresk dorpje. Vertrekpunt van wandelingen. Geen voorzieningen. Een wandeling doorheen het dorp en rond het château biedt mooie uitzichten op oa. het Lac de Madine. Wij hadden een aangename nacht.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Aangename plaats. Geen voorzieningen. Rustig dorp. Bakker op wandelafstand. Fiets en wandelmogelijkheden. Er liggen wel wat honden uitwerpselen.

Dit blijft voor ons een fijne camperplaats. De ondergrond maakt het inderdaad afhankelijk van het weer wat stoffig of modderig, maar het uitzicht en de wandel- en fietsmogelijkheden in de buurt maken de plaats interessant. Of de prijs van 10EUR gerechtvaardigd is, daar kan over gediscussieerd worden. Wij komen hier echter graag terug. Op zonnige weekend- of vakantiedagen is het hier wellicht heel druk door dagjestoeristen.

Wat een fijne camperplaats. Rustig, mooi uitzicht, alle voorzieningen, broodservice en ruime plaatsen. Dat alles voor slechts 9 EUR. De bierverkoop in het hutje is een pluspunt. Het verkeer van de naastgelegen baan stoort niet.

Heel fijne camperplaats voor wie van rust houdt. Alle voorzieningen aanwezig. Ruime plaatsen. De weg ernaartoe is bochtig maar zeker te doen. Zelfs in de drukke septembermaaand was het hier rustig.

Let op, de correcte locatie voor deze CP is aan de rivier (bij brandweer) Goede locatie voor een overnachting. Het is gewoon een parking (overnachten toegestaan), dus niets bijzonders en geen voorzieningen, maar wel op wandelafstand van het centrum met bakker en supermarkt. Een naastgelegen fietspad maakt het een ideale uitvalsbasis voor fietstochten. Als ons een dergelijke gratis plaats wordt aangeboden, kunnen we dat alleen maar toejuichen.

Prima plaats met heel mooi uitzicht. Loosplaats en vers water aanwezig. Supermarkt met vers brood op wandelafstand. Op donderdagochtend luiden de klokken heel luid om 7u, 8u en 8u15 (telkens een 3-tal minuten lang).

Gezellige kleine camping. De poort was bij aankomst gesloten. Toen ik de instructies op de poort volgde, nl. Bellen naar een Italiaans nummer begon moeder die de zaken waarneemt als Paulo er even niet is naar mij te gebaren. Heel vriendelijk dat wel, maar ze spreekt enkel Italiaans. We kregen voor één nacht niet de beste plaats toegewezen, de plaatsen zijn echter wel ruim. De gratis Electro en Wifi is niet super goed. 28 EUR All-In. Honden gratis

Wat een fijne plaats om te verblijven. De plaatsen zijn voldoende ruim om je luifel open te kunnen zetten. Het sanitair wordt meermaals per dag schoongemaakt. Hartelijke ontvangst, de uitbater helpt je graag met inchecken op de moderne automaat. Dank aan de uitbaters om deze plaats voor ons in te richten.

Heel fijne camping, net sanitair, vriendelijke ontvangst. Wij kregen een ruime plaats toegewezen en betaalden voor 2 personen met hond en stroom ong. 38 EUR.

Heel vriendelijke ontvangst, plaats mag zelf gekozen worden aan de hand van een plan waar de prijzen van de plaatsen op vermeld staan (prijs hangt af van de grootte van de plaats). We kregen meteen uitleg over de wandelmogelijkheden naar de waterval en info over bakker, supermarkt ed. Ong. 40 EUR voor 2 pers. + een hond (inclusief stroom). Rustige camping met mooi uitzicht op de bergen. Net sanitair.

Wellicht een hele fijne camping voor mensen met kinderen. Alle voorzieningen aanwezig, 2 resto's en een mini-markt. Speelplein en zwemmogelijkheid. Sanitair is heel net. Voor ons (koppel zonder kinderen) was het echter veel te druk en prijzig. 47,80 EUR voor 2 personen en een hond op één van de minst aantrekkelijke plaatsen van de camping.

Fijne camping, heel net, vernieuwd sanitair. De ontvangst was heel vriendelijk. Voor ons één van de betere campings die we in Oostenrijk bezocht hebben en prijs/kwaliteit (naar Oostenrijkse normen) is het top. Wij betaalden ong. 30 EUR voor een nacht met 2 personen.

Mooi aangelegde camperplaats in de stad. Elke plaats heeft zijn eigen sanizuil en terras. Krap om in te rijden. Met onze 6m70 was het al geen evidentie. Momenteel wordt er vlak voor de CP gebouwd. Wij hadden hier niet veel last van. Eigenaresse kwam even langs om te vragen of alles in orde was. Heel vriendelijke ontvangst.

Prima plaats voor een nacht. Het lijkt ons geen officiële camperplaats. Het is gewoon de parking van de gemeentelijke feestzaal. Mooi zicht op de rivier. Wij hadden er een rustige nacht. We stonden er met 2 campers. Toen we echter rond 16u op zondagnamiddag aankwamen stond de parking vol auto's omwille van een trouwfeest in de feestzaal. Rond 19u liep de parking echter leeg.

Fijne plaats op de parking van het Alternatieve bärenpark Worbis (Een bezoek waard). Zeer rustig. Geen voorzieningen maar prima voor op doorreis.

Mooi ingerichte plaats. Wandelmogelijkheden in de buurt. Alle voorzieningen in orde. Wij waren er in juni 2020. Toen gingen we eten bij de Belgische Griek in de buurt. Dat restaurant is er echter niet meer, de uitbaters hebben een nieuwe zaak geopend in Brugge. 😁

Prima plaats met mooi uitzicht. Alle voorzieningen aanwezig. Elektro-zuil niet van op elke plaats toegankelijk. Er wordt gevraagd 4m afstand te houden maar op heel drukke momenten is dat niet altijd mogelijk. Veel wandelmogelijkheden.

Het is, naar onze mening, in deze streek moeilijk om een aangename camperplaats te vinden. Dit is zeker één van de betere. Vriendelijke ontvangst, broodjesservice, eenvoudig maar lekker restaurant vlakbij. De enige reden waarom ik maar 3 sterren geef, is omdat wij niet warm worden van hoe deze camperplaats is ingericht. Praktisch maar niet zo aantrekkelijk. Zeker goed voor één of een paar nachten. Alle voorzieningen aanwezig.

Dit is geen camperplaats meer. Er staat een bord verboden parkeren voor campers tussen 22u en 6u.

Aangename camperplaats in een rustig dorp. Wandelmogelijkheden in de buurt. In het dorp zelf valt verder niet zo veel te beleven. Wij hadden een rustige nacht. Er zijn 2 plaatsen beschikbaar. Geen voorzieningen.

Prima camperplaats. Alle voorzieningen aanwezig en in orde. Wij stonden aan de straatkant en daar is inderdaad het verkeer van de straat te horen. Voor ons echter niet storend. (wij stonden hier op doorreis). Goede uitvalsbasis om het gezellige stadje te bezoeken. Markt op zaterdagvoormiddag in het verkeersluwe centrum van Brilon.

Dit is geen officiële camperplaats naar mijn gevoel. Het staat nergens met borden aangegeven. Het is de parkeerplaats van het kerkhof. De glasbollen worden ook veelvuldig gebruikt. Wij hadden er een rustige nacht. Bakker, beenhouwer en supermarkt op wandelafstand.

Prachtige plaats met fantastisch uitzicht. Water, elektriciteit, lozen toiletcassete zijn aanwezig. Lozen grijs water kan nog niet, maar daar wordt aan gewerkt. Sanitair aanwezig. Wij betaalden 10EUR voor een nacht. Geen bakker in het dorp, maar er wordt brood geleverd bij de bar tabac.

Een eenvoudige, nette camperplaats met plaats voor een 2-tal campers. Grijs water mag geloosd worden in een rioolput. Verder geen voorzieningen. Bakker op wandelafstand.

Prima plaats voor een overnachting. Bakker en beenhouwer op wandelafstand. Alle voorzieningen aanwezig. Door de lage druk van het water krijg je op 10' niet de beloofde 100L, maar slechts 50L.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Sinds 03/2021 nieuwe, vriendelijke, Franstalige eigenaars. Nog ietwat onwennig, maar duidelijk wel met goesting om er iets moois van te maken. Wie een luxecamping met zwembad en animatie zoekt is hier aan het verkeerde adres. Hou je echter van rust dan is dit een heel fijne plek om te vertoeven. Walcourt is op wandelafstand, les lacs de de l'eau d'heure op fietsafstand. De 'eigen' biertjes in de gezellige bar zijn een meerwaarde!

Goed onderhouden camping. Vriendelijke uitbaters. Snackbar (met heerlijke burgers). Wij betaalden 18,40 EUR voor 2 personen, hond en électriciteit. Enige minpuntje is dat de watertank vullen voor campers niet gratis is (2€), wat ik voor die prijs wel zou verwachten.

Mooie camperplaats op een nogal hobbelig terrein. Blokken nodig. De mooiste van de 2 camperplaatsen in het dorp, al lijken veel camperaars de andere camperplaats te verkiezen. Voorzieningen een paar honderd meter verder, op de 2e camperplaats.

Whaaauuuw! Plaatsen als deze zijn de reden waarom wij camperen. Rust, uitzicht, een zwemmeertje, prachtige bepijlde wandeling rondom het meer. Wij konden jammer genoeg, omwille van een alg op het water, niet zwemmen.

Prachtige gratis camperplaats. Bakker, restaurant, bank,.... in het dorp. Prima uitvalsbasis om te wandelen, hardlopen en fietsen.

Prima CP. Er is ruim plaats voor 6 campers. 10 minuten gratis water met Jeton die je bij de bakker haalt. Tonnerre op wandelafstand.

Rustige kleine camping met privé strandje. Proper sanitair. Vriendelijke uitbaters. In het dorp valt niet veel te beleven, al is het de moeite om de beklimming naar de kerk te doen (uitzicht). Bakker en supermarkt aanwezig.

De voorzieningen en gastvrijheid zijn ondermaats. Toen de eigenaar kwam innen werd ons gemeld dat onze hond niet welkom was. We mochten echter blijven staan gezien het maar voor 1 nacht was. De volgende ochtend was zijn gemoed gekeerd. We moesten nog voor het ontbijt weg met onze hond. 15 EUR betaald, voor niets. Er is geen elektriciteit, water en toilet lozen was onduidelijk. De man is een dief.

Prima plaats op doorreis. Er zijn een aantal restaurants in de buurt. Vlakbij een doorgaande weg, maar daar hadden we 's nachts geen last van. De plaatsen zijn smal, Ik denk niet dat je 5 campers op de daarvoor voorziene plaatsen kan zetten. Het is een hele uitdaging om het vuilwater in de daarvoor voorziene loosput te laten lopen (het deksel moet kunnen openklappen onder de vuilwater uitlaat)

Prima plaats om te overnachten op doorreis. Vlak bij het gezellige oude stadsgedeelte waar je een terrasje kan doen. De voorziene plaatsen zijn smal. Zelfs als het enkel om te parkeren is lijkt het mij moeilijk om de 16 voorziene plaatsen te benutten. Campers langer dan 6m kunnen er wel staan met de kont over het grasveld. (onze camper is 6m70 en dat ging prima).

Wij waren van plan om enkel te parkeren voor een bezoek aan de stad, maar bleven er uiteindelijk ook voor de nacht. Voorzieningen aanwezig. +/- 1KM naar het gezellige stadscentrum. Rustige plaats (toen wij er waren was het panoramabad gesloten, het zou dus drukker kunnen zijn als dat open is).

Vriendelijke ontvangst, gratis treinkaart, broodjesservice en alle voorzieningen aanwezig. Ideaal vertrekpunt voor een aantal wandelingen. Wij betaalden 10EUR + toeristentaks. Water en elektriciteit waren inbegrepen in de prijs. Prachtige stop. Er is plaats voor 7 campers (waarvan 2 specifiek daarvoor voorziene plaatsen op straat die zeker ook de moeite waard zijn).