@Ewu59
Echt een geweldige plek onder nieuw management. Super aardige en behulpzame eigenaren 👍🏻 Uitrusting 🔝. Helaas maar 4A, maar dat is waarschijnlijk al in de maak. Sommige groenten en fruit worden op het veld aangeboden. Een supermarkt op loopafstand. Uitbaters hebben ook een hotel en snackbar om de hoek. Mooie fietspaden om de omgeving te verkennen. Veerboot naar Ameland op 3 km. Wat ons betreft een heel goed concert op de juiste plek.
Sta hier met onze 8,80 meter probleemloos en echt prachtig. Zumaia is zeer de moeite waard, vooral het GEO National Park voor wandelingen en trektochten. De plaats is vanaf de camping in 10 minuten te bereiken via een fietspad direct aan de rivier. Geweldige restaurants in Zumaia. Broodjesservice en zeer prettige ontvangst.
Je moet goed nadenken of je hier echt wilt staan!!!!! We zouden hier niet eens geparkeerd hebben voor een wandeling door de stad !!!!!
Sitecode: 20250
De plaats is erg rustig en de plaatsen zijn zeer ruim en privé. Echter geen broodjesservice. Je moet wel de stad in, op de fiets is dat geen probleem. Zeer rustig 's nachts. Het gebied is echter een beetje eentonig en de plaats heeft zijn beste dagen gekend en heeft niets te bieden. We vonden het gebied leuk voor een kort verblijf, maar niets meer.
Zeer aangename plek voor een tussenstop. Absolute stilte 's nachts. Prachtig gelegen aan de rivier met een vrij zwemgedeelte tegenover. Bakker in stadje op loopafstand, verder geen voorziening behalve sanitair. We hebben genoten van het korte verblijf.
Prima parkeerplaats inclusief elektra voor € 7. Zeer rustig en goed onderhouden
Gevaar! exacte coördinaten zijn Breedtegraad 56,829030 Lengtegraad 10.270378 Ruimte is erg groot, toiletten met douches zijn aanwezig. directe toegang tot de zee. Ik verbleef 2 nachten en heb er erg van genoten. Buurtbewoners komen overdag baden en gaan wandelen met de honden.
Zeer aardige en behulpzame uitbater. Stroomvoorziening mager. Broodjesservice van goede kwaliteit. Helaas is de plaats erg gehorig, sport- en voetbalvelden direct aangrenzend en een straat met veel doorgaand verkeer! Leuke fietstochten vanaf het plein direct aangrenzende fietspaden.
Geweldige plek, kan alleen worden aanbevolen?
Zeer mooie camping. Klein en zeer goed onderhouden. Toiletten erg goed. Helaas is de snelweg heel duidelijk te horen, vooral 's nachts. Het is jammer, niets voor ons voor een langer verblijf.
Plaats ligt direct onder een straat. Locatie op loopafstand. Het is echter niet de moeite waard om te zien. Operators zijn behoorlijk onbeleefd. Plaats is oké. Met een klein, helaas overvol zwembad. Restaurant op het plein een ramp! Toiletten ok. Gedeeltelijk geen satellietontvangst en geen gsm-ontvangst noch wifi.
Avontuurlijke en lange reis. Zeer mooie plek met veel zwemmen. Broodjesservice. Geen restaurant. Zonder fiets ben je hier verdwaald. Vissen om de hoek. Toiletten verouderd maar oké. Afvoer een beetje moeilijk. Vond het nog steeds erg leuk en heb 2 dagen genoten van de rust.
Er is ruimte in de achtertuin en daardoor vrij klein, maar zeer ruim met enkele zelfs paviljoens en zitjes. Zowel de exploitanten als het handjevol kampeerders die langdurig kamperen, zijn echter nogal kleingeestig. Afvoer echt bijzonder. Restaurant ter plaatse uitstekend! Tegenover in het park gelegen meer met zwemmogelijkheid.
Ideaal voor sightseeing. U moet echter het geluk hebben om plaats te nemen. Wat ons betreft minder geschikt om te overnachten.
Parkeerplaats in de nabijheid van de oude stad. Absoluut het bekijken waard. Er zijn echter maar heel weinig officiële parkeerplaatsen. We zijn toch een nacht gebleven. Anders rustig en ideaal voor sightseeing.
Sitecode: 19697
Zeer mooie parkeerplaats. Zoals reeds beschreven is alles aanwezig. Registratie in het thermaalbad. Leuke plek met diverse restaurants. De scheve toren is het bekijken waard.
Parkeerplaats bijna direct aan de grote oude stad. Geen VA en direct op een grote school. Geen probleem voor ons in het weekend. Straat is hoorbaar, maar het stoorde ons niet.
Zeer mooie parkeerplaats voor de doorvoer. Plus gratis! Geen VA, zelfs geen vuilnisbak. Hartelijk dank aan de stad. De oude stad heeft niet veel te bieden. Was sowieso erg leuk.
De officiële parkeerplaats was overvol, het zandgebied ernaast was bij zware regenval niet geschikt voor grote mobiele voertuigen. Gratis voor het weekend. De stad is prachtig en ook de Elbe weiden en fietspaden zijn geweldig! Tal van restaurants in de buurt evenals de oude stad
Zeer goede parkeerplaats met uitstekende herberg. Omdat we geen elektriciteit gratis nodig hadden. Laat ons het ontbijtbuffet proeven. Geweldig gebied, altijd blij! Top !!!!
Zeer mooie plek op een prachtige locatie. 6 km naar de snelweg en toch mega rustig en idyllisch. Zeer leuk operator-stel, hij is een uitstekende kok. Absoluut proberen. Kleine CP, maar zeer goed onderhouden. Ook voor grote Womo geen probleem. We zullen deze plek zeker opnieuw beginnen. Enige nadeel: geen supermarkt op het plein. Broodjesservice en ook gebak. Plaats 4km
Erg leuke kleine CP. Direct aan het steen- en rotsstrand. Ongeveer 10 minuten lopen in Selva. Percelen vrijgevig en enigszins gearceerd. Zeer vriendelijk personeel. Restaurant was begin mei gesloten. Supermarkt was open. Ook geschikt voor grote campers van meer dan 8m. Alleen al de reis is fantastisch. We zullen zeker terugkomen.
Sitecode: 20256
Zeer goede plek. Percelen niet bijzonder groot, gescheiden door struiken en struiken. Voor grote campers van meer dan 8m een beetje moeilijker. Zeer goede paramedici. Restaurant kunnen we niet beoordelen, je kunt zelfs niet met een hond op het terras. Strand op loopafstand in 10 minuten. Zeer mooi droomstrand. Geen bedden in de omgeving. Supermarkt op de plaats. Plaats erg ver!
Sitecode: 19389
Goede parkeerplek direct onder het historische stadscentrum. Jaca is het bekijken waard. Zeer goed restaurant in Calle Mayor, "Gorbea" !!! Heel smalle plaatsen, maar ook grote stacaravans kunnen goed en gratis parkeren. We zijn niet blijven overnachten.
Zeer mooie camping. Grote percelen, zelfs voor grote campers van meer dan 8m. Rustig, behalve in het weekend. Restaurant gematigd. Anders zijn alle faciliteiten goed. Gelegen direct aan de Via Verde van de Terra Alta. Helaas, geen manier om te winkelen op het plein. Mooi dorp, met goed gevulde winkel op 1 km.
Super leuke plek, recht tegenover het historische stadscentrum. Wandelpaden gaan direct vanaf het veld, zelfs een kleine rondwandeling mogelijk. Zeer mooie stad met leuke restaurants. Helaas geen elektriciteit noch water, geen VE. Desalniettemin, een waardevolle bestemming, al was het alleen maar vanwege de mooie aanpak. Ook voor grote campers van meer dan 8m
Zeer mooie plek, fantastische locatie. Ook zeer geschikt voor grote campers. Restaurant nog steeds. Stad op loopafstand. Sommige plaatsen zelfs verhard.
Zijn erg enthousiast over deze kleine plaats. Super aardig en stil. Mooie kavels, zeer verzorgd en vriendelijk familiebedrijf. Sanitair erg schoon. We waren vandaag niet aan het eten, maar we zullen het morgen proberen. Sterk aanbevolen, omdat het gebied veel te bieden heeft.