@Exsis53
- 2004
Van ons 5 sterren! top camperpark, goede uitvalbasis voor Maastricht, wel eerst reserveren.
tsja, komen hier al 40 jaar op doorreis naar zd frankrijk, meestal voor 1 nacht, meestal druk, maar oké, nu is de bovenste grasplaats vergeven van een rioollucht, niet te harden, iedereen heeft er last van, dus los het op, want dit is niet wat jullie klanten willen!!!
camperplaats alleen voor in noodgevallen en dan alleen ‘s nachts, je wordt ingesloten door campers, je ziet alleen nog wanden, waardoor je geen zon of maan meer hebt! vreselijke camperplaats! Komen hier zeker nooit meer terug!
fantastische camperplaats, maar die ganzenplaag met bijbehorende stront is vreselijk!
we hadden een comfort-plaats gereserveerd, reden verkeerd, een doodlopend bergweggetje waar we niet konden keren, het begon dus al niet goed, kregen een miniplaatsje toegewezen, onder bomen, geen sateliet-ontvangst en het hefdak kon niet omhoog! De plaats was vuil en vies, helemaal ingebouwd tussen andere campers en caravans Wat een vreselijke camping! smerig sanitair en veel te weinig douches, zijn na 2 dagen vertrokken, komen hier niet terug!
van mij 1 ster, camperplaats ziet er netjes uit, maar zeer onvriendelijke gestresste eigenaar die begon te schreeuwen omdat ik 50cm over het gras reed, echt een camp met veel verboden🙈
Een camping met een paar redelijk mooie plaatsen, die altijd gereserveerd zijn, wat er overblijft daar wil je echt niet staan! vreselijk. kortom, geen aanrader!
waren hier 22 juni, dachten dat dit een mooie camping zou zijn, maar heb nog nooit zo’n lelijk overvol terrein gezien! vreselijk, kleine vieze perceeltjes, nergens schotelontvangst, oud sanitair te veel huisjes overal, een drukke weg naast de camping, kortom geen aanrader!
bovenkant
Sitecode: 2058
komen hier al jaren voor een tussenstop van 1 nacht, was altijd oké, maar vind de camping aan het verpauperen, er was bijv. niet gemaaid, veel troep op de camping, de bomen worden veel te hoog, er wordt niks aan gedaan, ook de douches zijn niet schoon, jammer, want de camping ligt goed, supermarkt aan de overkant, maar doe wat meer aan onderhoud!
ben afgegaan op de positieve reviews over deze camping, de ervaring is dat je als camper achterin moet staan, op een aantal naargeestige veldjes, geen schotelontvangst, enorme herrie van de weg die er pal achter loopt. En honden zijn eigenlijk gewoon niet welkom, want ze mogen nergens, zelfs aangelijnd lopen!
wij hadden hier eind juli een comfort-plaats xl gereserveerd, bij aankomst kregen we 2 nummers, 1 tegenover de stortplaats vuilwater en de ander tegen een muur. Wat een vreselijke plekken! Hier gingen we zeker niet staan. Kregen uiteindelijk een klein plekje t.o. de receptie en ook dat was een rotplek, iedereen stopte voor de receptie en liet de motor draaien voor de airco, dus lawaai! Na 22.00 stilte, bewaakster met zaklamp, gelijk alcatraz🙈
Tientallen jaren hier op doorreis overnacht, mooie plek aan de Saone, nu vervallen en vies, zó vies en verwaarloosd dat wij, ondanks het prachtige uitzicht niet meer terugkomen.
vandaag even naar deze zgn camperplaats gewandeld, nou mag de naam camperplaats niet hebben! staan een paar vaste ‘bewoners’ in afgedankte campers met een hoop troep er omheen, wat een desolate plek! Wij zouden hier niet tussen willen staan. kortom zeker geen aanrader
is tegenwoordig niet meer oké om daar ‘s nachts te staan, bij ons was geprobeerd om de fietsen van het rek af te halen🥶
De zoveelste overvolle camping aan het meer, zeurderige receptioniste omdat onze teckel geen kennelhoest-prik had gehad. Annecy toch wel weer iets te ver hier vandaan, op de camping geen winkeltje, geen bar, niets te krijgen. Staan op een prut plek, morgen voor tien uur hier vertrekken. Geen aanrader!
Prima plek voor een camper, rustig, water en stroom aanwezig. De douches zijn oud en vies, dat is een minpunt!
Leuke camping, zijn gevlucht vanwege een ondragelijke amonia-stank, verder zijn alle voorzieningen oké.
Aardig gelegen stelplaats, op 3.5 km van Maastricht. Veel autolawaai door nabijgelegen drukke weg. Electra werkte haperend, ook slagboom. Dit vraagt om verbetering!
Klein terreintje met wat olijfbomen, veel vaste vooral bejaarde gasten die zich mateloos vervelen. Weinig privacy. Wel vlak bij het dorpje!
Voor ons als camperaars veel te duur en te veel onnodige zaken. Onnatuurlijk statisch terrein!
Zijn hier al eerder geweest, toen was het oké, nu wordt de camping o.a bewoond door daklozen en alco’s met een gigantische troep bij hun caravans. Het ziet er niet uit, hier wil niemand naast staan! Sanitair is vies en verouderd!
Best leuk staan ten opzichte van de stad op 3 km afstand, te ver om te lopen maar met de fiets prima te doen. Prijs is veel te hoog, ruim 30 euro voor een klein campertje! Geen aanrader!
Prima camperplaats, schoon en net terrein, water en stroom op elke plaats aanwezig. Vuilcontainer met lastig cijferslotje te openen, daar moet je een leesbril bij opzetten! Maar een voorbeeld voor andere camperplaatsen!
Anno 2017 de meest vreselijke camperplaats van Frankrijk! Een paar honderd campers, die met 1.10 tussenruimte naast elkaar staan! Snap die camperaars niet die in een camper van 100.000 euro of meer rijden en dan dáár gaan staan! Voor water sta je in de rij en alleen op gezette tijden beschikbaar, 1 douche en 1 toilet beschikbaar, wc lozen kan, je moet wel eerst in de rij en het lozen aanzien!
14 juli 2017, Wij moesten voor camper en 2 pers. 26,32 euro betalen! Vinden wij duur voor deze plaats!
Wij hebben hier een nacht gestaan, vonden het lawaai van nabij gelegen snelweg en trein niet prettig. Het drinkwatertappunt welke boven de stortput van het chemisch toilet geplaatst is hebben wij om die reden niet gebruikt. Dat zou anders moeten!
Zeker geen ster waard, service ontbreekt, onaardige uitbater, vieze douches, terrein staat bij nat weer gelijk onder water. Duur en ver van openbaar vervoer en winkel. Geen aanrader!
Wij stonden hier zondag 31 mei, het zag er prima uit. We zijn in het dorp gaan eten. Toen we terugkwamen lag er allemaal vuilnis om onze camper, ook waren er flessen kapot geslagen en lag er allemaal glas! Het leek op een doelbewuste actie, 'hier willen we geen campers'! Een mindere ervaring!