@Eydid355

Mooie plekken , lekker gegeten, prima douches en sanitaire voorzieningen, zeer vriendelijke Hollandse eigenaren, lekker wezen kanoën naar de waterval , prima voor de kids+hond, zeer tevreden.

Mooie camping van bekende Belgische presentator, aan een meer met veel activiteiten.e. Er staan hier heel veel Belgen. Ziet er erg luxe en netjes uit. Voor ons met grote hond niet erg geschikt, wij zijn doorgereden.

Zeer mooie kleine locatie “in the middle of nowhere”, jammer dat ze vol waren. Zeer aan te raden van te voren te appen of zij plek hebben, het is een heel lang stuk door t bos rijden. Heel mooi gebied.

mooie locatie, direct aan begin meer naast ijsboot. Goed basic restaurant voor toerisme. Wc cassette legen ok , alleen onduidelijk waar afvalwater te cv lozen, sanitair prima, douches werken met muntjes en niet doen t niet altijd. Ps voor kanoverhuur bij de buurman beter tijdig reserveren, vooral in t weekend.

Deze mooie plek naast kasteel wordt geheel verkeerd gebruikt. Camperplaats staat slecht aangegeven, wc alleen bij kasteel, lozen cassette ook aldaar, lozen afvalwater bij put voor elektrokast (?) . Kortom slecht geregeld, is zeker geen 280sek waard.

simpel, rustig, beetje rommelig, maar heeft alles wat een camperplaats nodig heeft. Voor ons beiden met 3 kinderen + hond prima te doen. mooie rustige omgeving, 10min lopen naar de zee.

Prima plek, lekker rustig, alleen moeilijk te vinden, staat niet aangegeven. Camper plaatsen zijn tegenover hotel Schulz. Betalen kan alleen op kantoor tijden bij Raadhuis. Gratis gestaan met stroom en water.