@FAOLAN
- 2018
We wilden een grote staanplaats reserveren voor onze wat grotere camper voor het voorjaar van 2026. Aan het einde van mijn laatste brief aan Esterel Caravaning stond: "Voor de volledigheid en puur als formaliteit willen we u er ook op wijzen dat we, vanwege een inconsistent, chronologisch onlogisch en onprofessioneel boekingsproces, ons verblijf inmiddels bij een andere camping hebben bevestigd."
Toen we schriftelijk informeerden naar een grotere camper, werden we automatisch doorverwezen naar hun geautomatiseerde boekingsplatform. Dit betekent dat alle risico's wederom bij de klant (kampeerder) komen te liggen. Ze trekken zich niets aan van de behoeften van klanten met grotere campers. Daarom zijn we er absoluut niet heen gegaan!
Perfecte parkeerplaats om Heidelberg te bezoeken, ook voor grotere MoMo's - als er niet al een Pösselritze op staat!! Openbaar vervoer: tramlijn 26 op loopafstand, rechtstreeks naar Bismarkplatz (oude stad). Nadelen: - De standplaatskosten dienen contant te worden betaald - Na 12.00 uur is het bijna onmogelijk om een vrij plekje te vinden. (vr-zo). - Voor 2 minuten water heb je 50 centmunten nodig voor de douche!
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Waarschijnlijk de beste parkeerplaats rond Murcia. Vriendelijke beheerder/eigenaar, alle faciliteiten zijn top. De prijzen zijn modulair; iedereen betaalt alleen voor de dienst die hij of zij gebruikt.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Prima uitgangspunt om Toledo te bezoeken. Bushalte direct voor de ingang van de camping. Uitrusting is goed, maar de prijs-prestatieverhouding is verre van goed! Volgende keer zouden we een van de parkeerterreinen rond Toledo proberen.
Ideale plek om voedsel, drinkwater en diesel op te slaan en de vuilwatertanks te legen. Er is echter geen ruimte voor grote campers op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen.
Wat een rustige plek. Voor ons de ideale plek om te overnachten op weg van noord naar zuid. Absoluut een aanrader, ook voor grotere campers. We komen zeker terug.
Perfecte plek ook voor grotere campers. Alles is aanwezig, rustig en nodigt uit tot verpozen. We waren gestationeerd voor 3 heerlijke dagen. Wij zullen terugkomen. Dank aan de exploitanten.
Het is een echte schande om deze kleine achtertuin zo te noemen. Wij zijn meteen verder gegaan!!
Rustige kampeerplaats die alles heeft wat u nodig heeft voor een paar dagen ontspanning. Praktisch bevoorradingsstation bij de uitgang. Winkels in de directe omgeving. We komen terug.