@FAOLAN
- 2018
We wilden een grote staanplaats reserveren voor onze wat grotere camper voor het voorjaar van 2026. Aan het einde van mijn laatste brief aan Esterel Caravaning stond: "Voor de volledigheid en puur als formaliteit willen we u er ook op wijzen dat we, vanwege een inconsistent, chronologisch onlogisch en onprofessioneel boekingsproces, ons verblijf inmiddels bij een andere camping hebben bevestigd."
Toen we schriftelijk informeerden naar een grotere camper, werden we automatisch doorverwezen naar hun geautomatiseerde boekingsplatform. Dit betekent dat alle risico's wederom bij de klant (kampeerder) komen te liggen. Ze trekken zich niets aan van de behoeften van klanten met grotere campers. Daarom zijn we er absoluut niet heen gegaan!
Perfecte parkeerplaats om Heidelberg te bezoeken, ook voor grotere MoMo's - als er niet al een Pösselritze op staat!! Openbaar vervoer: tramlijn 26 op loopafstand, rechtstreeks naar Bismarkplatz (oude stad). Nadelen: - De standplaatskosten dienen contant te worden betaald - Na 12.00 uur is het bijna onmogelijk om een vrij plekje te vinden. (vr-zo). - Voor 2 minuten water heb je 50 centmunten nodig voor de douche!
Waarschijnlijk de beste parkeerplaats rond Murcia. Vriendelijke beheerder/eigenaar, alle faciliteiten zijn top. De prijzen zijn modulair; iedereen betaalt alleen voor de dienst die hij of zij gebruikt.
Prima uitgangspunt om Toledo te bezoeken. Bushalte direct voor de ingang van de camping. Uitrusting is goed, maar de prijs-prestatieverhouding is verre van goed! Volgende keer zouden we een van de parkeerterreinen rond Toledo proberen.
Ideale plek om voedsel, drinkwater en diesel op te slaan en de vuilwatertanks te legen. Er is echter geen ruimte voor grote campers op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen.
Wat een rustige plek. Voor ons de ideale plek om te overnachten op weg van noord naar zuid. Absoluut een aanrader, ook voor grotere campers. We komen zeker terug.
Perfecte plek ook voor grotere campers. Alles is aanwezig, rustig en nodigt uit tot verpozen. We waren gestationeerd voor 3 heerlijke dagen. Wij zullen terugkomen. Dank aan de exploitanten.
Het is een echte schande om deze kleine achtertuin zo te noemen. Wij zijn meteen verder gegaan!!
Rustige kampeerplaats die alles heeft wat u nodig heeft voor een paar dagen ontspanning. Praktisch bevoorradingsstation bij de uitgang. Winkels in de directe omgeving. We komen terug.
Het aanbieden van een parkeerplaats is wellicht goed bedoeld maar absoluut niet praktisch. Het geheel stond te schuin en was met 8,50m wat kort voor grotere campers. We zijn meteen verder gegaan!!
Zeer goed uitgeruste camping met veel voorzieningen. Een grote aantrekkingskracht, net als bij de andere campings op dit schiereiland, is de bestaande topografie. De plaatsen, terrasvormig aangelegd, zijn smal en zeer smal. Hoe meer zicht, hoe smaller de SP en bij minder zicht zijn deze dan ruimer, maar ook schaduwrijker. Ondanks alles waren we daar ruim 30 dagen gestationeerd.
Deze plek wordt gezien als een parkeerplaats voor campers en is gewoon een geheime tip met geweldige voorzieningen. Op iedere locatie is aan- en afvoerwater en voldoende elektriciteit aanwezig. De zeer schone sanitaire ruimtes nodigen uit tot verpozen. Bij onze volgende stop hier zullen we een aantal dagen blijven.
Perfecte overnachtingsplaats met dezelfde zwemomstandigheden in de zee boven de weg. Warme familieontvangst en je voelt je meteen thuis. Achterin hoor je het verkeer nauwelijks meer.
Grote, drukke, perfect georganiseerde stads-SP die aan alle behoeften van een camper voldoet. Het is een beetje vol, maar het is voldoende als startpunt rond Graz met het openbaar vervoer. vervoer te bezoeken.
Perfect uitgangspunt om Praag te bezoeken. Daarna rondt een bezoek aan het CP-restaurant 's avonds de dag af met culinaire hoogstandjes.
Vandaag is het een overnachtingspier voor cruiseschepen met de hele nacht een draaiende generator!!
Deze plek is echt een geheime tip, ook al vinden er momenteel bouwwerkzaamheden plaats in de baai. Het bijbehorende geluid is echter niet storend. Faciliteiten zeer goed.
Uitrusting was goed, maar niet in de prijs / prestatie-verhouding. De activiteit op de camping is enorm, het verkeerslawaai is onmiskenbaar. Tot onze verbazing zijn vanaf 15.00 uur alle SP’s bezet, veelal door locals!!
Waarschijnlijk mooie parkeerplaats bij net zo'n badbaai met rotsen. Houd er echter rekening mee dat bij nat weer de velden in modder zullen veranderen. We konden met onze 11 meter goed draaien, maar waren zeker te lang voor de staanplaatsen en vinden dat een limiet van 8 meter lengte hier op zijn plaats is. We wind gingen meteen verder.
Grote camping met de beste infrastructuur. Jammer dat er ook geen staanplaatsen op het strand zijn voor vermogende kampeerders met grote WoMo's, maar alleen ver de heuvel op, zelfs in een tijd dat de CP voor maximaal 10% bezet was.
Ideale locatie als uitvalsbasis om het museum en de stad te bezoeken. We brachten een heel rustige nacht door.
Het meest positieve is de naam en de receptionisten bij de receptie. Het is jammer dat de vermogende klanten met grote WoMo's alleen 2e of 3e keus plaatsen aangeboden krijgen. Straat in goed gehoor! We zijn meteen verder gegaan en hebben onze plek ergens anders gevonden.
Een veld op zijn best. Ideaal startpunt voor de beroemde rondvaarten, want het ligt pal naast het schip en busstation.
Zeer vriendelijke ontvangst om met het positieve te beginnen, evenals de ruime plaatsen. Containertoilet is nu niet van ons, de goed hoorbare straat ook niet. Het grijswater aftappunt is niet geschikt voor grote WoMo's en moest dit werk daarom doen met een publieke aanbieder.
Deze plek biedt niet alleen een heel prettig servicepunt zoals vermeld in de vorige posts, maar ook een gezellige camping ernaast die niet te onderschatten is. In het dorp zelf alle winkels inclusief een tankstation.
Wij wilden hier blijven maar vonden de CP best alternatief. Meteen weer verder gereden. Overigens hadden we veel moeite met onze 9 meter lengte, op de oprit met de zeer beperkte hoogte en op de CP met de nogal hoge hakken van en naar de straat.
Prijs/prestatie ver weg! De parkeerplaatsen die bij ons beschikbaar waren, leken meer op een iets grotere, groene parkeerplaats. Bij droog weer raden we aan om de grote weide te gebruiken, maar er is geen schaduwplek.
Het sanitair is echt geweldig! Alle plaatsen, inclusief de voortent van de caravan, waren ruim, zacht, zanderig en niet meer groen. Het aftappunt van de WoMo grijswatertank is niet geschikt voor grotere modellen!
Dieser idyllische Campingplatz is een Geheimtip der Ruhe! Sehr gute Infrastruktur sowie hilfsbereite nette Betreiberfamilie. Van de niet gelegen A1 is er geen sprake meer van een probleem en de oorlog is niet sterk.
Beste plek om te verblijven om de rotsen en de stad te bezoeken. Lift-Bahn naar de stad direct voor de parkeerplaats.
Sitecode: 61907
Opmerking!! Aankomst voor 14.00 uur wordt geweigerd! Toen vonden we een geweldig veld bovenop de rotsen met een geweldig uitzicht. Wij betaalden €7,50 voor 24 uur. Gratis lift beschikbaar vanaf de parkeerplaats rechtstreeks naar de stad. Wat wil je nog meer.
Wegens weinig bezoekers royale ruimte op het parkachtige CP met ongerepte natuur. Sanitaire voorzieningen worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Extreem rustige, idyllische plek, waar we 7 dagen met plezier hebben gewoond.
Eerst de samenvatting: Het is een camping waar alles klopt. Uiterst behulpzaam en vriendelijk personeel, zeer ruime plaatsen met zon maar ook hoge schaduwrijke bomen. Vers water en afvalwater ter plaatse. Zeer rustige plek om te ontspannen, evenals de bar en het restaurant. Broodjesservice? Ja natuurlijk. Groot winkelcentrum in Magné.
Perfecte rustige plek voor langer verblijf en grote campers, aan de groene zones. Het is mij een raadsel waarom CP planning het afvalwaterlozingspunt achteraan het dure groen heeft gebouwd. Overeenkomstige verkeersbelasting op de lostijden. 1 punt daarvoor. Aftrek! Eten in het restaurant een echte aanrader.
Alles is aanwezig en heeft zelfs 15m lange staanplaatsen voor grote stacaravans. Jammer dat het moeilijk is om daar te komen. De reden hiervoor zijn de laaghangende boomtakken die niet worden gekapt. Als dit nog gewoon mogelijk was, staan daar eigenlijk kleine stacaravans, zelfs een tentje erop!! Hier missen we ongetwijfeld een duidelijke plaatsbestelling van de plaatsoperator!
Op basis van de eerdere beoordelingen heb ik geboekt via het officiële boekingsformulier op hun website. Geen antwoord ontvangen, ook niet na lang wachten. Toen gingen we niet eens meer naar deze plek! Camping lijkt definitief niet meer in bedrijf te zijn. Daarom moet deze camping verwijderd worden van CamperContact!!
Alles is al gezegd door mijn voorgangers, maar ik wil er nog 2 dingen aan toevoegen: De behulpzaamheid van het bedienerspaar is niet te overtreffen. De wijnen die in de kleine winkel uit de regio worden aangeboden, zijn heerlijk. We voelden ons verzorgd en comfortabel en kijken ernaar uit om terug te komen.
Je komt hier om te vertoeven, te relaxen of gewoon naar de vogelgezang te luisteren. Aangename infrastructuur, alles aanwezig. Het enige nadeel, afhankelijk van de standplaats, is het drinkwater wat ver weg. Proceswater, maar afvalwater ter plaatse. Zeer aardige campingbeheerders op een gezins-CP.
Een oase in het midden van een zeer mooie stad aan de Costa Brava. Ondanks de centrale ligging is het rustig en niet ver van een prachtig zandstrand. Voor ons het ideale startpunt om Barcelona per trein te verkennen. Het zwembad onderstreept de oase. Een reden waarom we toen veel langer bleven dan gepland.
Zeer professionele en vriendelijke beheerde parkeerplaats. Alles aanwezig wat een camper nodig heeft. Een bezoek aan het restaurant is altijd de moeite waard. We verbleven slechts één nacht, maar zullen terugkomen om Valencia langer te bezoeken. Deze standplaats is het ideale startpunt.
Een parkeerplaats op zijn best met uitgebreide infrastructuur, ook om langer te blijven. Geen schaduw!
Perfecte infrastructuur, grote plaatsen, ook voor grotere WoMo's met aan- en afvoer op SP. Uiterst schoon sanitair, verzorgde camping en vriendelijk personeel. Tot nu toe onze beste plek om te verblijven in Spanje en bleef 4 weken. Als het reserveringssysteem denkt dat alles bezet is, schrijf dan gewoon een e-mail voor de reservering! Er zijn genoeg vrije plaatsen!
Heerlijk rustige CP met een kristalhelder zeestrand. Een idylle midden in een enorme moestuin. Het personeel is erg vriendelijk, behulpzaam en houdt de CP altijd heel schoon. De CP heeft zeer weinig plaatsen voor WoMo's van 9m, tenzij er al een "Pössel-Fritze" in zit. Het management zou verplicht moeten zijn om iets te doen voor grotere WoMo's en deze plaatsen vervolgens vrij te houden voor grotere WoMo's!!
Sitecode: 20764
Uitstekende infrastructuur op het veld met stedelijk achtergrondgeluid en direct zonlicht! Voldoende schaduw bij het zwembad. Ook geschikt voor grote WoMo's.
Mooie en zeer rustige faciliteit, ook geschikt voor grotere campers. Vermeldenswaard is het vriendelijke personeel en het restaurant met zijn dagmenu. Wij komen hier zeker terug.
Het klopt dat je met een 10m WoMo ruimte kunt vinden, je ligt zelfs extreem behaaglijk. Over het verlengen van de luifel moet je niet eens nadenken. Als je het veel rustiger wilt met ruimere plaatsen, dan ben je in veel betere handen op de Camping bungalow Sol D'Or, op 600 meter afstand. Daar zijn we na een dag overgestapt.
Sitecode: 41937
Zeer mooie camping en zou graag terugkomen. Door de permanente, onopvallende toegangscontrole voelden we ons ook heel veilig op de CP.
Rustig gelegen, royaal verkaveld, mooie CP met een badstrand en zeer vriendelijk personeel. trein binnen gehoorsafstand.
Zeer rustige plek om te verblijven aan de rand van het dorp. Alles is aanwezig wat het hart van een kampeerder begeert. Als de prijssituatie aanhoudt, loont het de moeite om zoveel mogelijk diesel te bunkeren in het dorpstankstation, ook geschikt voor grote campers.
Idyllisch gelegen, rustige natuurcamping met uniek uitzicht op het meer. (Nostalgisch toeristentreintje rijdt maar een paar keer in de middag maar zeker niet storend) De infrastructuur is oud maar functioneel. Een aanrader voor natuurliefhebbers. We komen zeker terug.
Perfecte plek voor een rustige overnachting met zwemmen voor de deur. Dank aan de eigenaar voor deze plek.
Op zich een leuke plek voor een paar WoMo's. Maar je moet een echte liefhebber zijn van straatlawaai om het nog steeds geweldig te vinden!
Hoewel we om 11.00 uur aankwamen, was er geen ruimte voor grote campers. Hierdoor klopt de opgegeven maat niet. We corrigeren daarom de maximale lengte naar 8,0 meter.
Voor ons het beste startpunt om Bergen te bezoeken. Goede infrastructuur en alles aanwezig. Bus naar Bergen stopt voor de camping. De dagkaarten zijn te koop bij de CP. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Uiteindelijk waren we er langer dan gepland, namelijk 5 dagen.
Geweldige infrastructuur op een zeer rustige en centrale locatie in Alesund. Gegarandeerd voldoende ruimte tussen de afzonderlijke WoMo's. Aanzienlijk beter dan de altijd overvolle SP Hjelsegarden en dan nog goede satellietontvangst!
Mooie camping met schone infrastructuur. Alles aanwezig, ook geschikt voor een langer verblijf. We hebben deze CP gebruikt om 3 dagen bij te komen van de noord-zuid reis. Deze plaats wordt alleen aanbevolen.
Dicht bij het centrum en relatief rustig tot de volgende trein. 3 flexibele noodruimtes langs de sporen voor stacaravans van meer dan 8 meter of 11 meter zoals wij.
Zonder infrastructuur zit je relatief rustig direct aan het water. Een goed alternatief voor de altijd overvolle parkeerplaatsen een beetje buiten de straat op het platteland. Alleen gebruiken bij droog weer, omdat de grond anders behoorlijk modderig is.
Mooie absoluut rustige natuurcamping met prachtig uitzicht op het geluid en de bergen. 2 goed uitgeruste douches incl. toilet met veel warm water en 4 extra toiletten. Levering van gezond drinkwater en een goede afvalwatervoorziening. Wordt aanbevolen en bood ons de woonruimte op de Lofoten voor 6 dagen aan.
Als kampeerplaats en dichtbij het "Whale Watching Station" met het uitzicht en de nachtelijke rust, perfect! Als stacaravan eigenaar ben je toch volledig onafhankelijk?! Dank aan de gemeente voor deze goede parkeerplaats.
Sitecode: 19143
Dit is eigenlijk een busparkeerplaats, maar ook geschikt voor grote stacaravans. Hier hebben we heel rustig overnacht. 24 uur parkeertijd kost ongeveer NOK 600 en kan eenvoudig worden betaald met de EasyPark-app.
Sitecode: 19689
We zijn erg enthousiast over de plek, het biedt alles en heeft een 24-uurs service, inclusief eten.
De gezellige CP midden in de natuur met zijn parkeernissen biedt te allen tijde voldoende privacy. Zeer goed startpunt voor avontuurlijke activiteiten aangeboden door lokale Ruka Safari's. Kan alleen in de zomer worden aanbevolen.
Perfecte, rustige faciliteit met alles wat je nodig hebt, inclusief een afvoerpunt voor grote campers. Helaas is er momenteel een bouwplaats tussen CP+See met zijn negatieve effecten.
Mooie en ruime stadscamping. Vermijd de drukke en zeer stoffige weg naar de appartementsgebouwen aan de overkant van de CP!! Daarvoor wordt één punt afgetrokken.
Zeer rustige en ruime CP, ook voor grote campers. Alles schoon met vriendelijk personeel. Wordt sterk aanbevolen.
Ruime plaatsen, alles aanwezig en schoon en heel aardig personeel. Nabijgelegen hoofdweg deels hoorbaar, maar niet storend.
Sitecode: 19216
Centrale ligging dankzij de metro in de directe omgeving, maar ook binnen gehoorsafstand. Grote staanplaatsen ook voor grotere WoMo's. Alles is aanwezig voor een aangenaam verblijf, maar de prijs is aan de bovengrens (€ 37 voor 2 personen inclusief elektriciteit en ADAC-korting per nacht)
Onverwacht rustig voor de centrale ligging. Altijd schoon sanitair en professionele vuilwaterafvoer, ook voor grotere campers. Vers wateraansluiting en elektriciteit aanwezig op elke staanplaats. Aardig en behulpzaam personeel. Waar voor je geld aan de bovenkant, maar dit komt door de nabijheid van Berlijn.
Prachtig en rustig complex met een uniek stadje. Een bezoek is een must.
Perfect om de grotten te bezoeken met lokale bustransfer. Ideaal voor een overnachting zonder infrastructuurvereisten. Weg- en spoorlijn binnen gehoorsafstand!
Sitecode: 20585
Uiterst vriendelijk personeel en je voelt je alsof je deel uitmaakt van de camperfamilie. Zeer schoon sanitair. Ideale CP voor een langer verblijf om op grote schaal de omgeving te verkennen. (Scooter nodig) CP heeft een aantal zeer grote StP voor grote WoMo. Treinlijn binnen gehoorsafstand maar 's nachts rustig. Goede en hygiënische moderne mest- en vuilwaterafvoer. Bovenkant! We waren hier 23 dagen.
De staanplaats biedt alles voor één nacht. Het restaurant is uitstekend met zijn zelfgemaakte lokale delicatessen. Gewoon een geheime tip voor fijnproevers. Altijd mijn plezier.
Voorbeeldige stoeltoewijzing en instructie. Uiterst vriendelijk personeel en je voelt je meteen geaccepteerd in de camperfamilie. Zeer schoon sanitair. Ideale CP voor een langer verblijf. Er zijn voldoende schaduwrijke plekken met veel bomen. Lange fietspaden en een kunstmatig zeestrand van grind en zand. Treinlijn binnen gehoorsafstand. Nieuw is het moderne fecaliën- en vuilwaterafvoerpunt, waardoor geurtjes grotendeels worden geëlimineerd! Bovenkant!
Een ideale plek om een nacht te verblijven. Mooie stad is een must voor bezoekers, net als de restaurants. Dus een insidertip voor WoMo's.
Heerlijke schaduwrijke en grote parkeerplaatsen, ook voor grotere en hogere campers. De sanitaire voorzieningen waren zeer schoon en modern. Zeer aardig en behulpzaam personeel. De parkeerplaatsen achter, achter de toegangsweg, zijn rustiger en groter. Je moet een hondenliefhebber zijn om je op je gemak te voelen bij zoveel viervoeters!
Typische Italiaanse parkeerplaatsarchitectuur. De opgegeven afmetingen van de parkeerplaats zijn Italiaanse afmetingen volgens het motto, met een beetje goede wil past hij nog steeds. Je staat naast elkaar, goed ingepakt. Je kunt er niet verdwalen, want zo'n groot gat zou worden opgemerkt. De sanitaire voorzieningen waren schoon bij volledige bezetting en de CP was als zodanig stil. We hadden de enige ruimte voor ons voertuig van 9 meter lang.
Alles klopt hier. Overigens kunnen hogere voertuigen "Morelo-Homes-79" de achteringang gebruiken.
Zeer rustige en mooie plek met een weids uitzicht op het meer. De sanitaire voorzieningen waren altijd schoon. Het badgedeelte was op sommige dagen vuil vanwege de bouwactiviteit naast de deur met een ongunstige windrichting. Bouwactiviteit werd geadverteerd op de website, dus het was oké voor ons, maar er werd één punt afgetrokken.
Goede en verrassend rustige plek voor een stadsparkeerplaats. Geen infrastructuur, net genoeg prullenbakken aanwezig. Kom vroeg, anders al vol!
Een idyllische, overzichtelijke camping met veel charme en behulpzame uitbaters. Alles is aanwezig en schoon, er is zelfs een open haard. Een echte insidertip voor natuurliefhebbers! We zouden zeker graag terugkomen.
Mooie overzichtelijke camping direct aan het meer met altijd zeer schone toiletten, van maandag t/m vrijdag. Als de luidruchtige weekendkampeerders de camping in een festivalweide veranderen, is de stilte tot diep in de nacht en de netheid voorbij. De natuurlijke hoofdweg van de camping naar sector "H" wordt intensief gebruikt en zorgt voor een onaangename hoeveelheid stof. Al met al hebben we 3 heerlijke weken doorgebracht.
Het liefdevol onderhouden Camperpark wordt niet alleen heel schoon gehouden, het is ook extreem stil. Voor ons is het gewoon een geheime tip om Gdansk te bezoeken of gewoon te genieten van een strandvakantie. Wij komen altijd graag terug.
Zeer kindvriendelijke CP en rijk aan honden. Volg het luid. Op deze zeer luide CP hadden we geen privacy en voelden we ons zo ongemakkelijk dat we binnen 24 uur naar de enorm stillere parkeerplaats "Camper Park Stogi 114" er tegenover vluchtten.
Sitecode: 20170
Zeer lieve medewerkers die altijd erg behulpzaam zijn. Sanitaire voorzieningen waren altijd opmerkelijk schoon. We voelden ons zeer comfortabel en bleven langer dan oorspronkelijk gepland.
Operator reageert niet op vragen per e-mail. Er kan dus worden aangenomen dat de CP niet meer in bedrijf is.
Leuke stadscamping in een groene en rustige omgeving met zwembad. Gratis zitplaatsen. Voor grotere campers is het grijswaterafvoerpunt erg smal en vaak geparkeerd. We konden het niet gebruiken. Jammer ! Daarom één punt aftrek.
Zeer goede infrastructuur ook voor grote stacaravans met instroom en afvalwater per camping. De sanitaire voorzieningen werden altijd grondig schoongemaakt. Lieve campinguitbaters die hulp bieden waar nodig. Deze CP wordt aanbevolen.
Ideaal voor een servicestop met goede aanbiedingen op het caravanpark, schone toilet- en douchefaciliteiten en goede verhuuraanbiedingen voor excursies. Zeer centraal gelegen voor diverse winkelbehoeften.
Zeer goede infrastructuur ook voor grote stacaravans met instroom en afvalwater per parkeerplaats. De sanitaire voorzieningen werden altijd grondig schoongemaakt. Lieve campinguitbaters die hulp bieden waar nodig. Deze CP wordt aanbevolen.
Zeer goede infrastructuur ook voor grote stacaravans tot 12 m. Voor deze harde ondergrond moet u stalen spijkers meebrengen. De sanitaire voorzieningen waren prima en altijd grondig schoongemaakt. Geweldig zandstrand in de directe omgeving. Uiteindelijk waren we er langer dan oorspronkelijk gepland.
Zeer mooie parkeerplaats met een absoluut rustige nacht. Er zijn ook plaatsen voor grote campers met 11 meter (voor en achter inrijden) Helaas worden deze vooral gebruikt door kleine mobieltjes, dat is jammer. Dank aan de gemeenschap voor zo'n geweldig systeem.
Ook deze keer gewoon geweldig. Altijd mijn plezier.
Zeer schone en goed onderhouden camping. De dames bij de receptie zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. De sanitaire voorzieningen werden altijd zeer schoon gehouden. Het fecaliënafvoerpunt is niet bruikbaar voor grote campers, ook niet voor grijs water. We zouden een grote puinhoop hebben achtergelaten naast het zwembad. (Uit beleefdheid hebben we toen besloten om het niet te gebruiken.)
Uitstekende schone faciliteit met een lieve, aardige operator. Deze oase is een ideaal startpunt om de omgeving uitgebreid te verkennen.
Gevaar. WoMo mag niet groter zijn dan 7,50 meter, meer is niet mogelijk. We moesten doorgaan.
Zeer vriendelijke CP-operator. Het sanitair wordt heel schoon gehouden. We komen graag terug.
Zeer goed uitgangspunt om het Berner Oberland te verkennen. Sanitaire voorzieningen worden oud maar worden schoon gehouden. Vriendelijk personeel. Onze parkeerplaats met zoetwatervoorziening en -afvoer was positief. We komen zeker nog een keer terug.
Voorbeeldige stoeltoewijzing en instructie. Uiterst vriendelijk personeel en je voelt je meteen geaccepteerd in de camperfamilie. Zeer schoon sanitair. Ideale CP voor een langer verblijf. Veel schaduwrijke plekken met veel bomen. Lange fietspaden en een kunstmatig zeestrand van grind en zand. Spoorlijn binnen gehoorsafstand.
Zeer idyllische parkeerplaats die alleen kan worden aanbevolen. De opgegeven WoMo-lengte van 10m in de app was duidelijk te hoog. Maximale WoMo-lengte gecorrigeerd naar 8m. We hebben 4 autoplaatsen voor de nacht in beslag genomen!
Heerlijke camping met vrije plaatskeuze en heel helder meerwater. Biedt veel watersporten en is 's nachts rustig. Bezoek zeker de nabijgelegen kolenmijn!
We begrijpen niet hoe u zo'n hoge beoordeling krijgt. Hoe dan ook, ons hoogtepunt was het romantische meer, de ruimte voor grotere campers en het drinkwater.
Beste pitch die we ooit hebben gehad. Veel dank aan de gemeenschap.
Zeer mooie camping direct aan het meer. Weg en trein dicht bij gehoor ('s nachts rustig) We hadden een zeer ruime parkeerplaats, die komt zelden voor. Sanitair schoon. Soms stijgt een fecale geur voor een korte tijd boven de CP, afhankelijk van de vaardigheid van het legen van de cassette. Al met al een fijne plek waar we een week zijn geweest.
Zeer aardige exploitant, mooie camping evenals de zwemgedeeltes. Sanitair verouderd en erg krap voor het aantal bezoekers. Ze kunnen ook schoner worden gehouden! € 28, - voor de grote weide is een flinke prijs. Een extra € 1, - per douche vinden wij overdreven.
Ideale camping voor passanten om te overnachten en te genieten van een verkoelende duik in het meer. Zeer professioneel beheerd, inclusief het inchecken. De toevoer van zoet water en de afvoer van leidingwater laat echt veel te wensen over. Vers water niet gevonden en verwijdering laat veel ruimte op het oppervlak. Gelukkig zijn we zelfvoorzienend!
Deze prachtige kleine CP is een oase midden in de stad. Het perfecte startpunt voor alle activiteiten die in de directe omgeving zijn, evenals winkelen en diesel. Het sanitair is wat oud, maar heel schoon gehouden. De familie van de exploitant is erg vriendelijk + behulpzaam. Deze CP is een geheime tip. We voelden ons volkomen veilig + comfortabel.
Zeer mooie overzichtelijke camping. In het hoogseizoen zeer compact bezet, met behoud van privacy. (Geen vaste plaatsen / afhankelijk van de afmetingen worden opnieuw toegewezen) Alles wordt grondig schoongehouden. We voelden ons hier echt op ons gemak. Zeer aardige CP-operator.
Kleine, verzorgde en gezellige camping met medewerkers die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat iedereen zijn passende plek krijgt. Sanitair nieuw en te allen tijde zeer schoon gehouden. CP gebruikte in het hoogseizoen zeer verpakt.
Zeer mooie parkeerplaats, zeer rustig met zeer schoon sanitair. Behulpzame en vriendelijke operators. Ook op de parkeerplaatsen voor de slagboom zou een drinkwateraansluiting prettig zijn. Voor onze WoMo-maat zijn parkeerplaatsen krap, maar hebben ze een groot gebied gevonden buiten de aangewezen parkeerplaatsen. Geweldige tijd doorgebracht.
Dit jaar stonden we op de parkeerplaats voor de slagboom. Heerlijk rustig op het weiland achter de parkeerplaatsen, nr. 9 - 17, die ook geschikt zijn voor voertuigen tot 10 inclusief aanhangers. Hoffelijk personeel en altijd schoon sanitair. Vanaf hier is het aan te raden om naar het strand te fietsen.
De naam doet wat er op het blik staat. Vrije stoelkeuze, gedetailleerde instructie en zeer vriendelijk personeel. Hier ben je meteen in vakantiestemming. Zeer rustige plek met puur natuur. Ook de plek voor kanovaarders.
Super camping met hoffelijke vriendelijke uitbater. Alles beschikbaar en heel schoon beheerd. 30.50 op de dag (trailer toeslag inbegrepen / elektriciteit + douche extra te betalen) vinden we een beetje hoog, maar komt waarschijnlijk door het hoogseizoen en de nabijheid van Berlijn. Hoe dan ook, we komen altijd terug en blijven meestal een week.
Alles wat je nodig hebt is er in overvloed en in de directe omgeving. Goed uitgangspunt voor het verkennen van het hele Spreewald-gebied. REWE is te voet bereikbaar in 5 minuten. We waren hier een hele week en genoten van de heersende rust. 1 punt aftrek, vanwege de ongeopende sanitaire voorzieningen als gevolg van Covid-19, was begrijpelijk. Dus baden we uitgebreid alleen in de rivier.
We komen altijd graag terug, soms voor 2 nachten. Hier bent u in goede handen en heeft u alles wat u nodig heeft.
De kampeeractie is vanaf 1.6. tot 30-10 Een bezoek in de rest van de tijd is absoluut de moeite waard, alleen zonder een stacaravan.
Fantastisch mooie camping, door een familie gerund met zeer schoon toilet en een prachtig privéstrand. Let op, campers met een lengte van meer dan 7 meter en een hoogte van meer dan 2,50 m, moeten niet omdat puur. De bestaande grijswaterafvoer van vaste tanks is gewoon een grapje. We durfden niet zomaar een druppel weg te gooien. (IVECO, 9,0 m lang, 3,60 m hoog, 7,2 t)