@FAvR
- 2023
Wij zijn daar vandaag langs gekomen, maar doorgereden. Aan de parkeerplaats en de camper plaats wordt nog gewerkt. Niet zo gezellig. Let op: het lijkt gratis maar als je met de QR-code naar de website gaat lijkt dat het SEK 150 kost. Je kunt grijs water lozen maar de put ligt een beetje knullig op een bult in plaats van dat de bestrating afloopt naar de put.
Heel mooie plaats aan het water. Douche en toilet erg basic, maar functioneel. Trein hadden wij geen last van. Komt 8-10 keer per dag langs… niet in de nacht 🙂
Locatie is niet supermooi, maar is voor ons prima voor 1 nacht. Elektriciteit is inderdaad maar voor max. 4 campers. Overigens zijn er officieel nog maar 3 plaatsen over… “plaatsen langs de kade m.i.v. 1 mei niet meer in gebruik” staat aangegeven. Douche, toilet, wasmachine en droger prima. Code voor toegang kan je in de parkeerapp zien.. even zoeken 🙂
Rustige en fijne camperplek met mooi sanitair, heerlijke douche. Betaling via app gaat vrij makkelijk. Genoten van het uitzicht! Ook nog gebruik gemaakt van de gratis wasmachine en droger.
prima en gratis servicepunt naast de brandweerkazerne.
Prachtige CP voor ca. 10-15 campers bij de parkeerplaats van het dalstation van de Madrisa Bergbahn. Kosten CHF 25,— per nacht. Stroom, toiletten, douche, water en afval gratis. Geen service voor grijs water en chemisch toilet. Als je gaat betalen bij de kassa van de kabelbaan krijg je de Davos Klosters Premium Card voor korting op de kabelbanen en activiteiten en gratis bus en trein.
prachtige plaats vlak aan het water. Lekker gegeten bij Grand café ‘t Hoofd. Kom zeker nog eens terug.