@FCUG

Fiat
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Eindelijk een speciale klasse parkeerplaats. Alles is beschikbaar voor heel weinig geld. Lof van de stad Oschersleben. Waarom kunnen andere steden dit niet doen? Wij hadden hier een tussenstop. Je kunt ook 2 of 3 dagen blijven en het prachtige park en de stad verkennen. Veel dank aan de stad.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Leuke plek, eenvoudig, maar alles is aanwezig. De prijs is nu €14 vanwege de toeristenbelasting, exclusief elektriciteit. Goed gelegen, alles op loopafstand. Wij waren 1 nacht op doorreis. Je kunt ook langer blijven.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Zeer mooie plek zonder VE maar aan het meer - uitstekend. Pas vanaf dit jaar zijn de prijzen verdubbeld. 12 uur voor €8, 24 uur voor €16. In de zomer heb je gratis zwemplezier, maar voor de prijs? Wil je alleen overnachten, dan moet je om 21.00 uur aankomen en om 9.00 uur vertrekken, dan heb je 's ochtends € 8,- met plezier.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Geweldige plek, alles wat je nodig hebt. 15 € alles inbegrepen behalve water 10 l = 10 cent is oké.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Erg mooie plek. Dichtbij snelweg. Wegen en luchthavenlawaai met mate. Leuke plek voor een snelle overnachting. Vriendelijke telefoniste. Aan- en afvoer en catering wordt verzorgd door de exploitant. Spreekt Duits en Engels.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Heerlijke parkeerplaats met alle mogelijkheden. Eenvoudig maar voldoende. Prijs 16 € inclusief elektriciteit. Ook geschikt voor langer verblijf. Strand vlakbij, fietsen kan ook. Aardig en vriendelijk personeel. Broodjesservice erg goedkoop. Geweldig bedankt.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Perfecte, goede plek om te overnachten. alles daar Grote waarde voor uw geld. Automat om meerdere talen te registreren. Alle lof.

Een leuke camping. Echter, voor één nacht, camper + 2 personen = 29 €. Douches € 1 voor 4 min. We verbleven hier 1 nacht omdat we absoluut moesten douchen. Sanitaire voorzieningen modern en schoon. VE nieuw en goed gereguleerd. Vriendelijke ontvangst, fijne aankomst. Het enige: de sanitaire toegang (douches) en de buitencatering gaan niet samen, hier is een conceptuele oplossing nodig.

Eigenlijk een mooie plek maar verwaarloosd, maar het sanitair was schoon en in orde. Vriendelijke ontvangst, hulp bij alles. We betaalden 56 €/nacht voor 2 personen en de camper voor 5 nachten. Elektriciteit,

We gingen naar deze plek op aanbeveling en hebben er geen spijt van gehad. Klein maar fijn. Zeer vriendelijk personeel en warm welkom. Alles wat je nodig hebt is er en de rest is dichtbij. Helaas waren we alleen op doorreis, maar we komen graag nog een keer terug.

Mooie parkeerplaats. Alles inbegrepen voor 10 €. Water € 1. Zeer goede ligging voor watersporters, wandelaars en fietsers. Zülpich een prachtige oude stad. Een stop is voor iedereen de moeite waard. Veel krijgen voor weinig geld.

Geweldige plek, gratis, cassette 1 €. Goed voor een overnachting of om Dortmund te veroveren. Afvoer alleen tijdens kantooruren.

Mooie parkeerplaats. Zeer ruime parkeerplaatsen. Over het algemeen was het hele gebied erg genereus. Alles is aanwezig, behalve grijswaterafvoer en elektriciteit. Maar heb je een zonnestelsel en een mobiele container voor grijs water, dan is dat geen probleem. Er zijn douches en afwasplekken. Een paradijs voor watersporters. Er zijn ook verhuurmogelijkheden voor watersportuitrusting en fietsen. Al met al was alles erg schoon.

Geweldige plek voor normaal geld. Winkels ernaast. Je hebt kleingeld nodig voor de machines, maar je kunt het goed ruilen. Goed voor 1 tot 2 nachten.

Meer in aanbouw. Geweldige ervaring voor weinig geld. Vergeet de fietsen niet. Helaas nog geen service.