@FGR
Lid van Campercontact sinds 2017
Een beetje dicht bij de weg, maar het ermee eens als dat nodig is. Hebben de toiletten niet bezocht en de vuilnisbakken waren vol. Gewoon om te slapen. Locatie zeer mooie gelegenheid voor degenen die een camper een beetje boven naar beneden langs de rivier. Erg leuk maar pas op als het bijna onmogelijk regent om terug te gaan !!!
Verkeerd geplaatst in het station, ik heb ik de plaats om het grijs water te dumpen niet gezien. Er is water en een vuilnisbak, erg schoon als verzorgingsgebied.
In de buurt van een groot winkelcentrum. Perfect om te winkelen voordat je naar Noorwegen gaat, waar het veel duurder is!!! Niet erg mooi, maar praktisch. Wifi beschikbaar in het winkelcentrum.
Perfect.
Rustiek en schoon. Niet al te druk, met alle diensten die ik aanbevelen.
Zeer mooi gebied. Prachtige locatie. Een kleine flat in mijn mening een beetje top geopend. Hij verdient een barrière hek en een kleine zijweg. Anders is alles perfect.
Veel te vel muggen. Een paar kilometer verder mooie parkeerplaats, beter dan deze.
gewoon mooi gebied. aansluiting voor water slecht. Anders sanitaire voorzieningen matig en ga naar de andere kant om vriendelijker te bivakkeren. Boven een connector 19mm 21
Zeer slechte locatie, geen elektriciteit en veel verkeer. ik raad het niet aan. beter gratis parkeergelegenheid bij kerstman recht tegenover
Gunstig gelegen aan L 4. Mini golf, speeltuin, waterfietsen, goed uitgerust restaurant voor camper leuke kleine strand. Schoon sanitair. Om te rusten en te stoppen
Geweldige plek.
Nieuwe camperplaats met zelfs videobewaking (juli 2017). Zeer rustig. 5€ voor de camper en 0,50€ per persoon. Waarschuwing alleen CB. Ik raad deze plaats aan.
Schitterend gebied, licht glooiend naar de rivier met klein grasveldje ernaast. Dicht bij het dorp. Ik beveel deze plaats aan. Het water werkte niet toen we er waren.
Juli 2014. Mooie locatie erg schoon, maar erg druk. Niet echt privacy tegen een prachtig uitzicht op de fjord en een beetje duur, cruiseschepen, maar heel mooie plaats.