@FLEVOFOX
Lid van Campercontact sinds 2020
Sitecode: 20714
Deze locatie verdient geen vermelding in de app. Zelden zo’n afgetrapte, troosteloze zooi gezien.
Pas op, deze lokatie staat NIET op de offline versie
Deze lokatie is er niet een, maar twee!!! Een bij de jachtclub voor 5 euro per nacht (wordt s’avonds geïnd door Mickey’s parking service) en een gratis lokatie bij de sluis met uizicht op de Dollard en divers scheepvaartverkeer. Graag in de database aanpassen👍
Duur en afgelegen voor OV. Omgeving valt tegen. Receptie niet deskundig.
Sitecode: 2023
Stond hier vroeger vaak met de caravan. Nu moet je op een camperplek gaan staan, hoewel het een camping is. Dat trok ik niet, dus door naar Ribeauvillé.
Een verschrikkelijke plek, eigenlijk veel te duur met jetons van 2 euro die je eerst maar moest zien te kopen. Toch via de havenmeester na veel aandringen.
Niets bijzonders, geen aanrader. Had veel meer verwacht van een KNAUS lokatie, jammer.
Heel mooie CP met goede voorzieningen. Wel lastig om te bereiken.
Redelijk, niet meer dan dat. Het vuilnishedoe schoot mij ook in het verkeerde keelgat. Het restaurant is zeer gedateerd, lijkt meer op een schaftkeet. De Hollandse sfeer doet wat overdreven aan. In het dorp is niets, heb geen winkel kunnen ontdekken.
Een fijne plek met prachtig uitzicht op de wijnvelden en de Moezel.
De toegang is smal en de plekken onoverzichtelijk, dus deze maar overgeslagen.
Typische plek bij een grote stad, voor niet meer dan een nacht.
Door de lokatie, samenvloeiing van Rijn en Moezel heel bijzonder. Prachtig uitzicht, dat moet gezegd. CP’s voor de poort allemaal bezet, dus op de camping gestaan voor ..... 35EURO per nacht. KNAU’s weet er raad mee! De duurste lokatie van onze wijngoed!
Mooie CP, valt niets op aan te merken. Bovendien is er een heel goed restaurant schuin tegenover. Ook de broodjes van de lokale bakker waren heerlijk. We komen hier graag.
Een leuke camping met een paar kanttekeningen; het verzorgingsstation voor campers was “en panne” , een munt van 2 euro voor de douche leverde geen warm water, schotelontvangst bijna niet mogelijk vanwege hoge bomen, het dorp te voet te bereiken via een steile afdaling, de beheerder probeerde bij het wisselen een biljet van 5 euro achter te houden..... kortom geen aanrader
Hier sta je uitsluitend voor het uitzicht. Er is verder niets, behalve een propvolle afgesloten vuilnisbak. Toch betaal je 9,50 pn en 1euro voor 1kw stroom, schande, je kunt daar beter een paar uur gaan staan en van het uitzicht genieten en daarna een echte campervriendelijke plek opzoeken. De plek ligt trouwens aan de Europakade en niet aan de Rijnkade zoals vermeld.