@FMaST
- 2021
Camping direct aan het Steinhuder Meer. Strand 10 minuten lopen. Bootverhuur direct voor de camping. Gastronomie direct ter plaatse en diverse binnen handbereik. Het parcours zelf is heel natuurlijk en de paden zijn in matige staat. Eerder te smal voor campers in de klasse 8m+ of voor ervaren bestuurders. Sanitair in orde en schoon. In het heide kan soms de geur van heide voorkomen. 😄Over het algemeen is het oké. Als je picobello nodig hebt, moet je ergens anders heen.
Coole pitch op e. boomgaard. Oprit is vrij smal voor grote auto's. De hoogte wordt ook beperkt door de grote bomen. De weg naast het plein is druk, maar akoestisch stoorde het ons niet. Registratie & Co bij de golfingang/restaurant ongeveer 2 minuten lopen. Half september waren we hier alleen terwijl andere plaatsen volgeboekt waren. Wij raden aan. Elektriciteit op de plaats m lange kabel. Super mooi met uitzicht op G-Platz
De prijzen zijn "aangepast". Eerste rij 18€/nacht, alle andere plaatsen 15€/nacht. Gooi, water (bronwater maar drinkwater), toilet en afval nu inclusief. Douche & elektriciteit kosten extra. Geweldige locatie met alles wat je nodig hebt. Operators controleren regelmatig of alles klopt en doen hun best. Twee restaurants en een ijssalon zijn op loopafstand en zeer aan te bevelen. Absoluut rustig 's nachts en een geweldige plek om te ontspannen.
De plaats biedt minimaal 4 mobiele plaatsen. Afhankelijk van de grootte zijn er maximaal 6 mogelijk. Elektriciteit en water beschikbaar, verwijdering ook. Centraal gelegen aan geplaveide straten. Restaurants in de directe omgeving op loopafstand. Tot nu toe is alles geweldig! MAAR: Zoals al beschreven in andere recessies, arriveerde de 500.000 watt gettoblaster toen we hier om 2 uur 's nachts stopten. Alleen door politieoptreden konden ze tot rust worden gebracht. Jammer…
Toppitch! Ruime percelen, schoon, goed uitgerust en zeer rustig. Het sanitair is modern en ruim voldoende. Als we weer in deze hoek zijn, komen we terug! Bovenkant!