@FWB
- 2024
- Weinsberg CaraLoft Anders
- 2016
Wat een heerlijke plek! Alles is perfect onderhouden en het sanitair is echt uitzonderlijk schoon. De gastvrije ontvangst zorgde ervoor dat we ons meteen thuis voelden. Er is aan werkelijk alles gedacht. We hebben genoten van ons verblijf en komen zeker nog eens terug met onze honden.

Wat een prachtige plek! We werden hartelijk ontvangen en alles was keurig onderhouden. Het sanitair was uitmuntend: modern, brandschoon en tot in de puntjes verzorgd. We bleven maar één nacht, maar hadden hier met gemak langer kunnen genieten. Een heerlijke camperplaats waar we graag nog eens terugkomen!
Fijne camping waar we twee nachten hebben gestaan. We konden zelf een rustige plek voor onze camper kiezen. Het sanitair was schoon en verzorgd. Het wifi-bereik achterin de camping was onvoldoende. Het campingwinkeltje bood de nodige producten, al was het groente en fruit niet altijd vers. Verder een prettig verblijf.

Mooie, goed verzorgde camping met schoon en netjes onderhouden sanitair. De douches zijn ruim, maar wel tegen betaling. De camperplaatsen liggen dicht bij een drukke doorgaande weg, waardoor we ’s nachts veel verkeersgeluid hebben ervaren. De prijs (€42 voor 1 nacht met camper en 2 personen) vonden wij aan de hoge kant, zeker omdat douchen ook nog apart betaald moet worden.
Na veel smalle weggetjes kwamen we aan op de camping. Ik had vooraf gereserveerd en een plek uitgekozen. Wat niet wordt vermeld, is dat je ook tussen de seizoensplaatsen kunt staan. We hebben twee uurtjes genoten, totdat de seizoensgasten kwamen. Daarna werd er gras gemaaid, met een bosmaaier gewerkt en de hele middag luid geschreeuwd. Het sanitair is schoon en goed onderhouden. Na 1 nacht waren we er klaar mee en we zijn vertrokken.
Mooie camping aan het water. Wij stonden op plaats 14, die een vrij uitzicht biedt over de Eider. Het toiletgebouw is gloednieuw en ziet er prachtig uit. De toiletten en douches zijn schoon. De douches zijn uitgerust met zowel een regendouche als een handdouche met een krachtige straal. Het personeel is erg vriendelijk en de communicatie verloopt goed. De receptie en de directe omgeving ogen daarentegen wat rommelig en gedateerd.
Fantastische plek! Gastvrij ontvangen door Anneke en Gerrit, die alle tijd voor je hebben. Alles is aanwezig en even schoon. Voldoende toeristische informatie over de omgeving. Prachtig wandel en fietsgebied. Wij komen zeker terug!