@FWG
- 2022
Leuke camping met prima service, personeel vriendelijk en prima sanitair. De toegang is prima op te rijden met een camper van 7.30. Mooie wandelingen in de omgeving. Let op, wasmachine en droger werken niet met de app! Er hangen gebruiksaanwijzingen en hoe de app te downloaden, niet doen dus. Dit wordt al tijden niet gebruikt, je dient gewoon aan de balie te betalen.
Mooie locatie, vriendelijke eigenaren. Alles goed geregeld en schoon. Mooi wandelgebied en leuk dorpje. Probeer zeker het diner in de guesthouse , je zult niet teleurgesteld zijn! Heerlijke lokale gerechten bereid met lokale producten!.
unieke locatie op het oude voetbal veld. Mooie wandel mogelijkheden in de omgeving. Tja , het toilet gebouw. Daar is nog maar weinig aan veranderd, gelukkig alle benodigdheden in de camper.
Camperplaatsen gelegen op de parkeerplaats, aangegeven door bordjes. Betalen aan de haven betaal automaat, met de aanschaf van de havenkaart toegang tot nieuwe mooie en schone toiletten en douches. Mooi wandelen langs de kust en perfect voor een bezoek aan Aarhus. Na de drukte van de stad kun je hier rustig overnachten!
Lpg tanken tijdens openingsuren winkel(zie Google) Prima plek om tanken en overnachten voor of na de ferry. Twee supermarkten op korte loop afstand, verder weinig te beleven. Wij zijn hier in het weekend geweest en dan is de omgeving zeer rustig. Prima service voor een eerlijke prijs!
Vriendelijk ontvangst , mochten staan waar we wilden. Keuze komt neer op een gras plaats of op het parkeer veld. Electra aanwezig verder niets! Rustig geslapen en weer door. €17,- via de app
Prima camperplaats , schoon en alle voorzieningen die je kunt wensen aanwezig. De Brabantse gastvrijheid wordt meteen duidelijk wanneer de eigenaren je komen verwelkomen. Tot volgend jaar!