@FaVeGe
- 2023
- Bürstner Lyseo TD 744
- 2023
We hebben een fantastisch verblijf gehad met onze camper. Ruime staanplaatsen en uitstekende sanitaire voorzieningen. Zeer vriendelijk personeel. Ideaal gelegen naast het prachtige strand. We komen zeker terug!
Mooie en ruime camperplaatsen. Zeer vriendelijke eigenaar. Mooie wandelingen te doen in de bos. +++
Zeer mooi camperplaats met luxe sanitaires en vriendelijke uitbaatster. Niet ver van de bos en een prachtig natuurreservaat. +++++
Zeer mooie camperplaats naast een bos en een prachtig natuurreservaat. Zeer vriendelijke uitbaatster. En als het moment is lekker asperges. +++++
Top locatie met ruime plaatsen en mooie sanitaires. Naast een prachtig natuurreservaat. Top voor wandelaars.
Top locatie. Ruime plaatsen en veel mooie wandelingen te doen. Top ook in de winter. +++
Een erg mooie camperplaats in een prachtige omgeving met veel groen. De sanitaire voorzieningen zijn uitstekend en de eigenaren zijn erg vriendelijk.
Mooie en ruime camperplaatsen. Prachtig natuurreservaat. Top sanitaires. +++
Top camperplaats. We zijn al twee keer geweest. Ook in de winter. +++
Mooie camperplaatsen naast een prachtig natuurreservaat. Vriendelijke uitbaatster.