@Fabbe
- 2015
Mooie plek, schoon en netjes. Leuk zwemgedeelte met twee verschillende pieren, één voor kleine kinderen en één voor volwassenen. Op zaterdag en zondag in de zomer is er een restaurant en een foodtruck. Kleine, leuke gemeenschap om in te wandelen en bars te bezoeken op 15 september.
We kwamen aan om 14.00 uur en om 15.00 uur was er een wijnproeverij met hapjes, heel goed geregeld. Alles is goed geregeld, fijne douches, wel wat prijzig, maar dat is het zeker waard. Het is er rustig, geen verkeer, mooie wandelpaden en er zijn restaurants in het dorp.
Fijne plek, schoon en netjes, douche en elektriciteit werkte, aardige mensen die het goed verzorgden. Erg mooie fietspaden en goede restaurants, een beetje storend door de geur van de stallen toen wij er waren, we verbleven er toch 3 nachten, goede prijs
Dit was een van de mooiste campings waar we ooit zijn geweest. Alles was aanwezig: een stalling om de fietsen op te laden, een lounge met koffie en drankjes, een douche inbegrepen en elektriciteit extra. Totaal 250 voor een hond voor 2 personen voor één nacht. We wilden langer blijven, maar alles was volgeboekt. Mooie fietspaden. Als je hierheen gaat, vergeet dan niet om eerst te reserveren. Het was erg populair. Behoort tot een aantal campings genaamd Bij ONS, een prachtig gebied.
Erg fijne plek, je staat op het gras, restaurant op de heuvel, lekker eten. 40 euro voor 2 volwassenen, 1 hond, gratis douche, wat ongebruikelijk was. Moeilijk te vinden, gewoon
mooie site een beetje moeilijk om te betalen maar ok heel leuk restaurant naast de site mooie schone toiletten en douches
leuke plek vriendelijke persoon schoon maar oud 1 euro voor de schemering veel weg naar de fiets het is een beetje ver om te winkelen dus koop eten als je wilt blijven
geweldige plek schoon warm water het restaurant was ook geweldig aardige mensen leuke fietsroutes maar wees hier vroeg dichtbij centrum ik raad deze plek ten zeerste aan leuke omgeving waar je met de hond kunt wandelen
zeer mooie plek schoon alles wat je nodig hebt aardige en vriendelijke persoon bij de receptie voor 2 personen met hond en Acsi-kaart 24 euro Ik raad het ten zeerste aan fietsroutes en wandelen
mooie schone plek vriendelijk je kunt de bus naar de stad nemen de halte is net buiten en je kunt een kaartje kopen bij de receptie alles wat je nodig hebt
mooie parkeerplaats vlakbij de stad groot park dicht bij het gebied echt leuk
Nieuwe eigenaar erg vriendelijk, nieuw sanitair mooi en schoon veel cleyweggetjes heel mooi dicht bij nationaal park door cklingwinkel dicht vers brood in de ochtend wij vinden het lekker
Härligt ställe stora platser tyst och lugnt billigt 180 kr. Kans op een volledige weergave van een variabele en een lage prijs tot 5 minuten per week
Zeer mooi, rustig mooi dorp met brood in de buurt alles wat je wenst voor mensen vriendelijk
Honden zijn hier niet toegestaan tijdens het hoogseizoen, dus we kunnen hier niet meer zeggen
Heel mooi en rustig, 1km naar de stad, echt aanbevolen, 7 euro
Mooi schoon vriendelijk brood in de ochtend in de buurt van de stad leuke cykling-routes
Het is stil de sanitär werkt ook mooi cyckling wegen in de omgeving en een mooie coffeplace