@Fabertjes
- 2018
- Anders Anders Anders
- 2004
Sitecode: 19383
Mooie plek , maar …. Glas . Niet vriendelijke eigenaar die honden schopt. Tajine gegeten met ons 8ten . Was aangebrand. Geen electra . Hij vroeg € 10 stageld voor …….. niets, toilet alleen toegankelijk als hotel/restaurant open is. En ‘‘s nachts wakker gehouden door langdurig blaffende honden. Zeker geen aanrader.
super plek . mooie plaatsen. €5 incl stroom , schone toiletten en je kan lekker het bos in wandelen . aanrader
wat een heerlijke relaxte camping . brandschoon sanitair. nu 24 april . camper , 2 personen en hond €15,00 electra €5 extra. vreselijk lieve eigenaars . nu met Grieks Pasen wordt er een lam geroosterd, waar wij van mogen mee eten. schaduw rijke plekken . zwembad jammer genoeg nog niet open . zeer zeker een aanrader. en dat gezeur altijd over internet 🤢 4G is prima hier
super leuke niets aan de hand plek . geweldig en betaalbaar eten bij het restaurant. zowel de 1e als de 2e. bij O Faro ( de zeer vriendelijke eigenaar van het plekje ) kan je naar de wc , water innemen en een douche nemen. aanrader
heerlijke rustige plek. super aardige beheerders , schoon goed sanitair. ontvangst met een flesje appel/perensap , goede documentatie over wat er in de buurt te doen is. komen zeker terug. Ria en Theo : hartelijk dank 🌝