@Fabio374
Het is een ware oase in de woestijn. Een zeer ontspannende en rustige plek. Niet zomaar een camperplek. Het heeft alle voorzieningen van een traditionele camping. Een prachtige plek.
Topcamping. Schone en volledig functionele badkamers en douches. Vaatwasser en wasmachine aanwezig. De spa zou de prijs van het ticket waard zijn, maar deze is erg duur. Dit is de duurste camping die ik ooit heb gevonden: 5 personen ouder dan 13 jaar, een hond, een camper, 190 euro per nacht. Alles is heel mooi, maar de prijs lijkt mij echt overdreven.
Ongelooflijk functioneel, schoon en gratis.
Ik zet geen 10 sterren omdat een toilet met douche prima zou zijn, maar het is echt een leuke ruimte. We verbleven een nacht op het grasveld van 23 euro. Er is er nog een van 18 euro die minder kost omdat hij niet op het gazon staat. Stad is te voet bereikbaar in 5 minuten.
Sitecode: 19828
Prachtige groene omgeving met interne oprit die leidt naar het strand van Mingardo waar privé-vestigingen en vrije ruimtes zijn. Mogelijkheid om boottochten te maken en waterfietsen te huren. Aanwezig, in de omgeving, een pizzeria en openbare diensten. Het is mogelijk om opgehaald te worden door een lokale taxiservice om naar Palinuro of Marina di Camerota te gaan.
Zeer groot gebied en daarom is het moeilijk om geen plek te vinden. Aanwezige camperservice en openbare diensten. Dicht bij het centrum van Matera wat te bereiken is met je eigen camper want er is een betaalde parkeerplaats H24 tegen 0,50 cent / uur of met de shuttle naar het camperterrein (tegen betaling). Mogelijkheid om gasflessen te kopen. De beheerders zijn zeer hoffelijke mensen.