@Fabiog69

Lid van Campercontact sinds 2020

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Ik bevestig de uitstekende beoordelingen van de parkeerplaats, vriendelijk en attent personeel tegenover de klant, het meer is mooi en zeer ontspannend om mooie wandelingen te maken

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Ik bevestig de uitstekende beoordelingen! Zeer rustige plek, uitstekend rijk en echt aperitief voor slechts € 7,50 per stuk dat gemakkelijk een diner kan vervangen! Zeer aardige en behulpzame managers met Francesca en de echt superpartner! Parkeerplaats voor slechts € 10 en een ruime keuze aan wijn als u wilt kopen, het zeer mooie stadje Barga ligt op slechts 10 minuten lopen. Zeer aan te bevelen

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Let op, het was afgelopen zondag ... en keerde net op tijd terug van de wandeling om een boete te voorkomen, wat ze in plaats daarvan naar een andere camper deden! Er is een autosymbool op de parkeerplaats

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Comfortabel, veilig en met shuttleservice naar het centrum! Geen kolom of mogelijkheid om te lossen en de nacht een beetje luidruchtig.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Geweldige plek om te parkeren, hoewel een beetje hellend, maar rustig ..

Rustige en gratis schone plek! .. zeker geen stroming en afvoeren ... maar de plaats kan binnen een paar uur worden bezocht, dus dit is allemaal niet nodig! Ps: aanwezig wc

Leuke plek ... schoon en met gratis diensten! Water, elektriciteit en afvoer .. zelfs als dat een beetje ongemakkelijk is met een groot gietijzeren luik om te bewegen .. en een onpraktische bediening, je bent dicht bij de hoofdweg dus x nacht kan een handicap zijn! Over het algemeen overtreft het echter de toereikendheid;)

Het is een parkeerplaats, geen rustruimte, daarom zult u geen voorzieningen vinden, maar het is erg rustig, zelfs voor het overnachten .., schoon ... in contact met de natuur! Betaling aan de automatische kassier € 12 ook met kaarten! Het bedrag geeft u het recht om 24 uur te blijven vanaf uw aankomst, directe toegang tot het dorp! Vriendelijk personeel

Rustige plek in contact met de natuur, zowel fontein als water onder druk om kampeerders te laden! Op 200 meter van het centrum, is gratis

We verbleven twee dagen in juni!! Gianfranco is uniek! Mix van sympathie / vriendelijkheid / professionaliteit! Verliefd op zijn land en zijn werk, ZEER AANBEVOLEN !! Fabio & Ada (Rapallo)