@FabriceR
- 2022
Net terug thuis van 5 fantastische nachten! Zo een gastvrijheid, vriendelijkheid, begaan zijn met kampeergasten, ongelofelijk! Niet twijfelen als je rustige kleine kampeerplek zoekt! Een parel!
zeer goede uitvalsbasis naar Cadzand. proper en voldoende sanitair. mogelijkheden voor mooie wandelingen en fietstochten. fietsen huren op de camping, zelfs een hondenkar voor aan de fiets! wij waren er een maand geleden, er waren toen wegenwerken. slecht aangegeven om er weg te geraken, maar dat zal eerder aan de gemeente liggen denk ik
wij hebben hier ondertussen al 2 keer gestaan voor een weekendje weg met onze camper. wij zijn blij dat zij sanitair faciliteren, voor een camperplaats is dat immers niet verplicht. je kan er mooie wandelingen maken in heuvelland. wij hebben geen last ervaren van het verkeer, namen iedere keer een plek meer achteraan. uitbaters zijn supervriendelijk! we wensen hen verder alle succes toe. wij komen wellicht nog terug!
wat ze ons niet gezegd hadden bij toekomen was dat er scholen met 350 kinderen in de bungalows logeerden, dat zij ontbijt en diner in verschillende shiften namen in het restaurant aan de camping, en dat zij het niet zo nauw hielden met het respecteren van stilte na 22u. het was wel zo netjes geweest dat dit gemeld werd bij aankomst. we konden er dan rekening mee houden en ons niet frustreren.
Camping is open. Alles is wat verouderd maar wel hygiënisch & proper. Er wordt aan vernieuwing gedaan, niet hinderlijk. De douches zijn ruim met een kraan die je aan en af kan zetten, geen drukknop. Je zit hier midden in het centrum van Moraira. Wij hadden hier een prachtig uitzicht met onze van. De afvalcontainers staan op 50m van de camping. Wij hebben dit niet als vervelend ervaren. Prijs 2 vw, 1 ki, 1 hond, van en elektriciteit; 54,25€/nacht
Volgens onze hond 6*! Wij zijn hier een aantal dagen geleden een eerste keer gestopt op doorreis. Het is ons zo goed bevallen dat we op de terugreis nog eens gestopt zijn. Stille, rustige plaats midden in de natuur. Vriendelijke ontvangst, gemakkelijk communiceren bij vragen via WA. Alle faciliteiten aanwezig. Proper en verzorgd! Pareltje!