@Fahreu
- 2016
Een geweldige camping in een groene omgeving met zeer vriendelijke eigenaren. Zeer goed onderhouden sanitair. Een kleine ruimte met informatiemateriaal, drankjes, eieren en vlees. Een prachtig fietsgebied.
Zeer mooie camping, vriendelijke beheerders, nette en schone toiletten. Grindplaatsen met ernaast een mooi stuk gras.
Zeer grote kampeerplaats, met verharde plaatsen met voor elke plaats een grasplaats. Zeer gastvrije eigenaren. Schoon sanitair, alles was in orde. Ik kom hier graag nog een keer terug.
Waren hier op 30-09-2022. Nog steeds een leuke plek om te verblijven. Hotel en toilet gesloten.
Goede plek voor een tussenstop of avondje uit op de E10. Droogtoilet en wastafel voor het boordtoilet.
Zeer mooie plek op 90. Elektriciteit, water en WiFi. De mens voelt zich in goede handen en veilig. Gemeenten zouden meer van dergelijke plekken moeten opzetten. We stoppen graag de 100 skr in de doos.
Prachtige plek aan het meer. Groot zandstrand met ondiep water, ideaal voor kinderen. We zouden terugkomen.
Mooie CP met 6 gravelplaatsen met grasstroken naast elke Stp. Fatsoenlijke douche en toilet. Sek 150 zonder elektriciteit met 180. Vriendelijke beheerders. 👌🙌🤩
Mooie SP op stevige weide. V / E en elektriciteit inbegrepen in de € 8. Iemand komt ophalen. Bij aankomst kunt u het telefoonnummer bellen, staat in de infobox bij de ingang. Restaurants in de stad, Gasthof zur Grafschaft aan te bevelen.
Verbleef hier 3 dagen. Goede plek om Saarburg te bezoeken en mooie fietstochten te maken langs de Saar en de omgeving. Zeer goede V / E-plaats voor de plaats als je hier niet wilt blijven.
Een plek waar je wilt dat het is. Zeer aardige operator. Geen toilet en douche, maar we hebben ze allemaal in onze eigen stacaravan. Moet je de cassette vaak legen? Zeer aardige operator. Je kunt hier mooie wandelingen maken. We voelden ons hier 5 dagen erg comfortabel, zullen zeker terugkomen. Fam. Grün ga zo door.
Leuke kleine parkeerplaats aan de rand van het dorp. Goed uitgangspunt voor wandelingen. Als er geen schotel wordt ontvangen, kan de operator een kabel voor de stationaire schotel krijgen.
Waarom kunnen niet alle plaatsen zo zijn? Het is bijna niet te geloven voor 5 € / 24 uur. 13 € / 72u 29 € / 168u Het stadje en de restaurants zijn ook een aanrader. De tuinman is ook erg bezorgd over zijn gasten en wil iedereen een plezier doen. Altijd weer blij
We verbleven hier vier dagen, zeer vriendelijk personeel, grote plaatsen, geweldig sanitair. Zeer mooie ligging aan het meer. In 20 minuten bij het S-Bahn-station. Prijs hoogseizoen met alles 33,50 €. Restaurant ook sterk aanbevolen goede prijs-kwaliteitverhouding.
Mooie SP niet ver van AB. Alles wat het nodig heeft. 'S Avonds hoor je weinig van de weg.
SP am Hoofdweide geen V + E geen elektriciteit. Maar heel stil voor een goede nacht.
Mooie SP aan de rand schoterter plaats naast sportveld V + E beschikbaar tegen 1 € voor grijs water, maar je hebt een slang nodig. Mooie oude stad
Geweldige plek in de Stadthalle met een mooi uitzicht. V + E alles wat beschikbaar water en elektriciteit moet worden betaald. Kan een mooie zijn. Loop rond het kasteel en door de oude stad. Veel dank aan de stad Homberg.
Leuke kleine camping met ruime plaatsen. In het midden van de natuur van Braband. Sanitair eenvoudig, ouder maar schoon. In het aangrenzende restaurant kun je heerlijk eten tegen normale prijzen.
Heel leuk minicamping met ruime plaatsen en zeer goed sanitairgebouw met gratis douches. Er is ook een theesalon die geopend is van 16.00 tot 18.00 uur. In het midden van het plein een grote vijver met kikkers. Alles goed verzorgd en gastvrij. Naar de plaats 5 minuten. per fiets zijn er winkels en restaurants. Eigenaar erg vriendelijk en behulpzaam.
26.-28.3.2019 Als je klaagt, is dit echt niet om te helpen. Eigen sani-huisje met wastafel, douche en toilet. Met ACSI-kaart 18 €. Het stenen bassin buiten is alleen bedoeld voor grijs water van koken en spoelen en dergelijke. Elke plaats heeft een tafel met 2 stoelen. Verse baguettes in de ochtend, restaurant en buitenzwembad. Voor 1,20 € pp is één in 20 minuten. in de stad. Zeer de moeite waard om te bekijken.
Zeer mooie camping met grote pleinen en nette sanitaire gebouwen. Voor spoelen en voor handen wassen, etc. groot zwembad en warm water beschikbaar. Met ACSI-kaart zonder elektriciteit 14,90 € Brood kan de dag ervoor besteld worden. Veel info en stadsplattegrond bij de receptie. Problemen worden 's avonds meteen opgelost. Altijd vriendelijk.
Zeer mooie staanplaats naast de camping. Sanipijler voor de camping. Sta hier met 2 Womos. Heerlijk rustig met uitzicht op de Moezel. Volg de borden Camping, de Navi stuurt een ander in een doodlopende weg direct achter de brug.
Mooie parkeerplaats naast supermarkt VE kolom alles gratis, zelfs een stopcontact. Ideaal voor doorvoer.
Goede plek in het midden van de stad. Goed voor doorvoer. Veel winkels op loopafstand.
Leuke plek boven het dorp. Niet de verkeerde parkeerplaats maar daaroverheen een vieze grote plaats.
Plaats aan de jachthaven met extra afdeling voor Womos. Goed voor een bezoek aan Gibraltar.
Goederen 2.3. hier om Barcelona te beschuldigen. Voor de prijs zou je zee moeten verwachten. Zeg de Sani-planten.
Zeer mooie gratis plek bij de olijventeler. Je krijgt een gratis rondleiding door de productiefaciliteiten en kunt daar ook de goede olijfolie kopen.
Goed voor een nacht en om de stad te bezoeken.
Zeer mooie rustige plek aan het meer aan het einde van het dorp. In het restaurant in het dorp kun je heel goed eten en redelijk geprijsd.
Wie hier over de plaats klaagt is echt geen hulp. Prive sani huisje met mooi warm water, wastafel en toilet. Dit alles voor 18 € met ACSI-kaart. Voor 1,20 € per persoon is in 20 minuten in de stad. Zeer de moeite waard om te bekijken.
Zeer mooie plaats aan het einde van het dorp. Mooi uitzicht op het meer. Sta hier met vier stacaravans quasi-bankbiljetten in de natuur.
Nog steeds gesloten
Zeer mooie rustige plek om te verblijven en het natuurreservaat te verkennen. Direct naast het plein ligt het informatiecentrum van het park, er zijn ook schone toiletten.
Op een avond stond hier, plaats 2 heel erg groot van de straten die je niet erg hoort. VE alles beschikbaar helaas geen douches. 6 € zonder elektriciteit voor 24 uur Is oké De supermarkt voor de deur. Geweldig voor de doorvoer.
Kamperen oké. Locatie niet zo leuk tussen 2 drukke straten.
Een zeer gewilde plaats met grote parkeerplaatsen. Goed uitgangspunt voor verschillende excursies. In 40 minuten comfortabel met de fiets naar Koblenz. Ook langs de Lahn zeer mooie fietspaden. Mogelijkheden om te kanoën en zwemmen of eten in Bad Ems.
Zeer mooie CP met veel ruimte. We hebben hier 3 mooie dagen beleefd. U kunt hier fietsen en u kunt snel Amorbach bereiken. Het werkt hard aan de renovatie en reparatie. De afgewerkte sanitaire voorzieningen zijn netjes en schoon. De mens kan heerlijk douchen zonder vervelende munten. Exploitant erg vriendelijk. We hebben onze nieuwe gasfles bij de camper.
Leuke plek voor een tussenstop tussen verblijf. Lekker stil, schoon en gratis.
Zeer mooie kleine plaats op weide grond met elektriciteit. 1 km naar het strand. Winkelen op de fiets 15min. Vriendelijke uitbaters. Mooie fietstochten door de duinen.
Hier verbleven voor 3 dagen aan het einde van mei. Mooie grote weide zonder classificatie. 'S Morgens vanaf 8 uur wordt het parkeergeld geïnd. Zelfs de bakker komt op dit moment. Mocht je het missen, de bakker ligt op slechts 10 minuten lopen. De mens heeft ook een prachtig uitzicht op de Moezel. In het tegenovergestelde hotel kun je heel goed eten.
Zeer goede parkeerplaats aan de rand van Nettersheim. Loop 7 minuten naar het dorp. Spoorlijn passeert het plein, maar is niet storend. Aanvoer en afvoer naast de plaats. Zeer goede wandelmogelijkheid. Barbecue met barbecue beschikbaar. Betaalautomaat voor kaartverkoop.
Op 3 augustus 2017 hier gestaan. Zeer mooi oud dorp met een goed restaurant. Parkeerplaats ligt aan het eind van het dorp met toilet. Het uitzicht op de fjord en de omliggende bergen is prachtig. Je kunt ook vier wandelingen vanaf hier starten. De reis hier is de moeite waard in ieder geval.
Zeer mooie schilderachtige locatie dicht bij de zee.
Waren 7 en 8 augustus 2017 hier. Zeer mooie, schone en nette plaats direct aan de fjord. Sanitair zeer goed. Bovendien ook alles aanwezig wat je nodig hebt. Zelfs een wasplaats voor campers, voor degenen die het nodig hebben.
We verbleven hier op de 10 augustus 2017. Zeer mooie plek aan het water, ruime plaatsen. Alles wat je nodig hebt en zeer schoon. Waar voor je geld, zeer goed.
Super mooi omzoomd door fruitbomen, bessenstruiken en bloemen plaats op turf oppervlakken. Slechts 20 min. Van de veerboot Fjord Line Station. Zeer rustig. Super voor reizen naar Noorwegen. Barbecue hut beschikbaar. Als je hier wilt blijven langer zou een toilet en douche geen kwaad. We nemen deze plaats op onze favorieten lijst.