@Fallendevil
- 2010
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, voldoende voorzieningen. De locatie is erg mooi. Er is wel wat storend straatgeluid, maar dat is niet zo erg.
Het zou een mooie camping kunnen zijn, maar de staat van de sanitaire voorzieningen is ronduit erbarmelijk.
Een grote parkeerplaats, gunstig gelegen om de stad te verkennen. De voorzieningen zijn eenvoudig maar functioneel. €30 per nacht is best prijzig voor een parkeerplaats. Toch is het handig.
Wel erg duur voor een rustplaats. Spartaanse voorzieningen, €2,50 voor een douche. Buitensporig duur.
Fantastische camping, met veel bomen. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Minder dan €30 per nacht. Uitstekende voorzieningen en vooral een prachtig zwembad waar je heerlijke uren kunt doorbrengen. Een echte aanrader.
Sitecode: 194883
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ideale locatie voor een bezoek aan Warschau. De voorzieningen zijn eenvoudig, maar brandschoon en functioneel. De dame die ons verwelkomde was erg vriendelijk en zorgde ervoor dat we ons meteen op ons gemak voelden. Een echte aanrader.

de camping ligt op een prachtige locatie, de plaatsen zijn allemaal erg groot en de faciliteiten zijn uitstekend. Het is echter absurd om al gereserveerd te moeten arriveren en een plaats te moeten zoeken zonder dat er zelfs maar een lijst met vrije plaatsen beschikbaar is. Maar het ergste is dat er geen controle is van de kant van het management op het onbeschofte gedrag van sommige kampeerders die zich niet aan de rusttijden in de middag en de nacht houden.
Prima camping, plaatsen in de schaduw voor wie niet zo van de zon houdt. het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ga zeker volgend jaar terug.
Uitstekende gratis parkeerplaats, dicht bij het centrum en de carabinieri. Jammer dat de bewoners niet begrijpen dat het een parkeerplaats is voor campers en dat ze de plekken niet met auto's mogen bezetten.

Ik ging daar na 6 jaar terug en vond het grondig veranderd. Vroeger was het een geweldige camping, maar nu is het echt uitstekend. Enorme staanplaatsen, een heel mooi zwembad en de gebruikelijke vriendelijkheid van het personeel. Houd er rekening mee dat ligstoelen en parasols bij het zwembad bij de prijs zijn inbegrepen.
Geweldige locatie, echt gezellig en rustig. goede diensten. Het stadje ligt op een steenworp afstand en het is er echt gezellig. Absoluut aan te bevelen.

Sitecode: 19056
Ottimo campeggio, perfetto per bezoek zijn la città. grande cordialità e disposonibei dei gestori dei gestori. De steun is toegepast op de pannenkoeken. Da ritornarci. Geweldige camping, perfect voor sightseeing. de grote vriendelijkheid en behulpzaamheid van de leiders. Volledig schone diensten, warm water naar believen. Ga terug.
Kleine groene oase. Absolute rust, een heerlijke plek omdat het dicht bij de belangrijkste historische en culturele centra van Umbrië ligt. Warm welkom en voortdurende aandacht, vooral van mevrouw Francesca, die constant om het verblijf van de gasten geeft. Mooi zwembad. Absoluut een aanrader.
Sitecode: 20068
Een echte walging en een schande voor het lokale bestuur. Het wordt door boeren gebruikt om landbouwvoertuigen, groenten en fruit te wassen. Het verdient geen evaluatie.
Wakker worden voor de zee is onbetaalbaar.
Leuke rustplaats, schoon en netjes. Ik heb veilig betaald met mijn creditcard. Op de totem bij de mooie ingang de boodschap van de burgemeester die bedankt voor het bezoek.
Gratis gemeentelijk gebied met elektriciteit, water en de mogelijkheid om gebruik te maken van de campingdiensten. Aangekomen rond zestien op een dag in juli, vertellen andere campers me dat elektriciteit niet werkt. Ik kan mezelf verstaanbaar maken door de manager en nog geen tien minuten later arriveerde de gemeentelijke elektrische assistentietruck die de fout weer op zijn plaats bracht. Uitzonderlijke jongens.
Uitstekend voor alles.
Sitecode: 19583
Uitstekend voor alles. Kosten, welkom, vriendelijkheid, nabijheid van het strand. Terug te keren.
Knorrige en ruwe fibula. In de middag rusturen geïrriteerd door de maaier zonder enige aandacht voor campers. Toen ik hem erop wees dat campinguren in Italië worden gerespecteerd, antwoordden ze dat ze zo worden gebruikt.
Handig om te slapen
Uitstekend voor een bezoek aan de stad.
Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Handig en met alles wat u nodig heeft.
Uitstekend voor een bezoek aan de stad. Er is alles wat je nodig hebt.
Uitstekend gebied, bijna een camping. Goede locatie, uitstekend om het centrum te bereiken met een wandeling van 1300 meter.
Niets uitzonderlijks, maar voor een meer dan goede nacht.
Goed voor parkeren, jammer dat er geen waterbelasting is. Prachtige plek en echt aangenaam stadje.
Goed en goed geplaatst om de stad te bezoeken
Erg handig en met een prachtig park erachter. Kort genoeg om naar het centrum te lopen.
excellent
Geweldig voor een nacht van doorvoer.
Rustig en comfortabel. 's Nachts is het meer dan veilig, in feite is het dicht bij het politiebureau.
Onder de beste in absolute zin.
comfortabel