@Fam-Amjar
Fijne plek. Voor vers brood: steek het eerste bruggetje over naar de Coccinelle. Heel goed vers brood. Voor verse vis: steek het tweede bruggetje over, daar staat ‘s morgens een kraam met de vangst van de dag en coquilles Saint Jacques. Ertegenover is een viswinkel/-afslag. Men serveert ook iets warms. De oesters zijn goed.
Een praktische oplossing om het mooie dorp te ontzien: vlakbij de doorgaande weg ligt een grote parkeerplaats waar 's zomers een shuttlebus de 'campingcaristes' ophaalt om hen tot vlakbij het centrum te brengen. Lopen kan ook, maar vergt een fikse afdaling en klim op de terugweg. Het dorp is het zeker waard, heerlijk strand en lekker eten. Maar qua standplaats is het niet meer dan wat ik al zei: praktisch.
Tip: ga op deze leuke, kleine camping staan en neem de gratis trein naar Nice om van daaruit van Cannes tot en met Genua te bezoeken- ook per trein tegen schappelijke tarieven. Het stationnetje is overigens zeer pittoresk, zij het wel even zoeken.
ik weet niks vd camping, wel dat bovenaan de stad een lel van een camperplek is met ruimte en zelfs elektriciteit. kosten 15 euro. shuttlebus naar het stadje.
Kregen telefonisch geen contact dus elders in het dorp camping met veel ruimte gevonden.
Niet doen in augustus, file al in de bergen en nergens plaats. wij moeten terug. Ook niet in Port Lligat.
We waren niet welkom met de camper. Updaten!
Geloof Google niet als je gaat fietsen, je belandt in de wijngaarden. Dorpje wel heel vlakbij met veel champagne producenten. Proef eerst, deze is niet altijd lekker. Was druk bij de boer achterom, een aantal campers mocht naast het wijnveld staan. Supermarktje ook in dorp.
Heel druk, maar men maakte plaats voor ons. Mooi plaatsje voor een wandeling. ‘s Nachts wel veel oude hits gehoord tot iemand er een eind aan maakte. Kwam vanuit het stadje.
Een eenvoudige camping met kringopstelling rondom even eenvoudig nathuis. Je mag gewoon ergens gaan staan, her en der is elektriciteit . Vriendelijke beheerster, gezellige camping. Eten kun je uit Saint Père laten komen. Met elektriciteit kost € 10,50. Gemoedelijke sfeer. Vézelay vlakbij, de berg op. Gelegen aan stroompje waarover je kunt kayakken. Aan de overkant van de weg ligt de verhuurder.
Dicht in 2020.
Twee plekken. Er werd eerst gezegd dat wifi niet tot bij campers reikte en grot zou dicht zijn. Treinen toeteren voor ze langsrijden, toch schrikken steeds. ‘s Morgens hoefden we niet te betalen en bleken we met sleutel in de grot te mogen. Wifi reikte overigens net ver genoeg. Bij dezen reclame voor deze plek, eigenaren erg vriendelijk.
Mooi hier. Eigenaren gastvrij, ze helpen met de elektriciteit. Blokken nodig. Koud ook, onze gasfles bevroor. Wifi reikt niet tot buiten, dus binnen zitten werken. Ouderwetse keuken, ruikt gezellig. Alleen gestaan met gouden uitzicht.
Tja... in augustus móet je drie dagen afnemen. Heel leuk -niet dus. We hoefden maar één nacht en betaalden daarvoor drieënzestig euro. De Salzburgkarte koop je bij de kassa en is een aanrader. Bus stopt bij de poort. Personeel vriendelijk en kundig, Pio de campingekster is erg grappig -pas op, hij is heel brutaal. Mooie stad voor een romantische dag.
Glamping. Voor ons niet oke. Te druk, duur, plek zonder schaduw en zeeeer matige strandjes met erwtensoepzee om te snorkelen. Ja, luxe en feest tot diep in de nacht. Hier hebben wij geen camper voor. Kroatië in augustus is nauwelijks te doen per camper, zeker omdat je echt onwelkom bent in de stadjes.
Ach ja, augustus: zo druk. We hadden via internet de duurste plek geboekt, namelijk aan het water. Aardig uitzicht, zeker ‘s avonds. Overdag lag men natuurlijk zowat in onze ‘tuin’ te zonnen. Buren met duurdere campers deden nogal jaloers. Avondvermaak gaat tot in de kleine uurtjes door. Mijn smaak camping is het niet. Maar in deze tijd is het overal proppen, dringen, zweten en fiks betalen.
Heel gewoon, zoals een camping moet zijn. Plaats vooraan met zicht op zee mogen uitzoeken. Wel wat verkeer van weg tussen camping en zee, maar prima geslapen. Plaatsen terrasvormig en met wat privacy - een geschenk in dit drukke vakantieland, Rovinj in twintig minuten te lopen, leuk maar in augustus te druk. Bakkerij op camping. Nette loosplaats. Niet te duur: 37 euro voor camper met twee personen.