@Fam-Koops
- 2002
Juli 2026
8 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Juni 2026
Prima overnachtings plek. Parkeer op het voorste grote gedeelte. Het achterste deel is gereserveerd voor de (Buitenlandse) bussen. Er schijn te worden gehandhaafd vertelde een buschauffeur ons.
Wat een geweldige camping. Een 100% naturisten camping met vele extra’s. 70 plaatsen veelal in de zon maar aan de rand ook in de schaduw. Meerdere moderne sanitair voorzieningen. Een binnenruimte met bar en een buiten terras a la beach club. Met als topper een overdekt verwarmd zwembad. Je kunt zelfs een naturistische boswandeling maken vanaf de camping. Lidmaatschap van de NFN is niet nodig. Wij betaalden 109,32 euro voor 3 nachten, 2 personen.
Prima plek om te overnachten maar het service gedeelte is niet Brasschaat waardig! De kraan is met ducktape omwikkeld. Toilet uitstorten bij het grijze water! Wat een zooitje. Wij zijn hiervoor naar een andere plaats gereden.
Februari 2026
Prima CP met alles erop en eraan. Het direct boeken lukte me niet. Toen even gebeld en ik kon ter plekke ook betalen. Wij betaalden 26 euro voor 1 nacht. Vraag wel even tot hoelang de receptie/cafe open is.
Toen wij op 20 september aankwamen lazen we dat het zwembad op 15 september was gesloten. De temperatuur was in dat weekend boven de 30 graden. Onze plek was verre van vlak. Matige wifi. Toiletgebouw en service area zijn prima.
Een mooie, vriendelijke camping. Alles is bij de prijs inbegrepen het douchen en ook het lozen van toilet en grijs water. Alleen de elektriciteit is naar verbruik. Wij gebruikten 3 kWh per 24 uur. De prijs ligt tussen de 12 en 18 euro per nacht. Dit is afhankelijk van hoelang je blijft. Check de website of het zwembad al open is. Irene spreek Engels en geeft veel informatie over de omgeving.
Zoals al eerder geschreven is het wat rommelig. Voor ons geen probleem, we waren er 1 nacht. Grijs water kun je niet lozen. De prijs is misschien afhankelijk van het seizoen. Wij betaalden 20 euro, 2 personen met camper in September.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden