@Fam-ter-Smitten
- 1998
Zeer nette verzorgde camping met zeer luxe sanitair! Heerlijk zwembad met goede temperatuur. we hebben onze sup mee maar een surfplank of een kite is vandaag een beter idee. wat een wind! Niet te hard zeggen hier maar voor mij mag hij wel wat minder. Al met al een echte surf camping! Plekken ruim en vriendelijk ontvangst.
Fijne plek om te overnachten, aardig ontvangst, je moet aan de voordeur even bellen dan komt de vriendelijke meneer die ook Engels spreekt met je mee voor een plekje en een praatje. De sanitair is aanwezig, maar sterk verouderd, maar het is aanwezig. let op als de boiler niet aan is, geen warm water. kosten voor 2 personen €12, stroom kost €4, leuke wandeling door het nabij gelegen bos.
Volgens ons geen officiële camperplek, geen borden, maar wordt overnachten geaccepteerd. Geen voorzieningen, rustig tot een uurtje of 6 daarna heel veel verkeer. Prima geslapen, geen onveilig gevoel gehad.
We zijn hier in mei geweest, vriendelijk ontvangst, vriendelijk gezin wat hier een prachtige camperplaats beheerd. Smaakvol ingericht, super luxe en schoon sanitair en eigenaren die hard werken om een mooie uitstraling te behouden. Fijne plekken en een gezellig middenplein. we gaan hier zeker terug komen. Bedankt voor een fijne en rustige nacht.
Sitecode: 20324
Midden in de drukte van de stad/industrie, langs een doorgaande weg of een beek. Hier is het nooit stil volgens mij. Het ontvangst was vriendelijk en men dacht met je mee. Het zwembad was niet meer verwarmt, maar jongens het sanitair 🥰 dit is hotel/wellness waardig daar ik score ze een 100. Duur ? €42/51 voor een nacht? Ja misschien wel, maar dan te je niet mee dat je een BrixenCard krijgt! Plose seilbahn is hiermee gratis (prijs normaal €40)
let op ! geen sanitair of stroom en is gratis bij gebruik van restaurant of een paar flessen wijn. Zooo en dan de pluspunten, heerlijk geslapen met fijn uitzicht op de ranken. Vriendelijk ontvangst en fijn gesprek hier hebben ze nog echt tijd voor je. Heerlijke wijnen en het dessert met warme kersen is heerlijk. Op de terugweg gaan we graag weer en proberen dan de schnitzel. Uitstekend voor door reis !
Sitecode: 12046
Een heel fijne plek om het meer te bezoeken en het gebied bied vele mogelijkheden. Ik ik stonden relatief rustig met de rug naar alle campers toe maar de plek kan als erg druk beschouwd worden. zeker in het hoogseizoen lijkt me dit heel druk. wij waren er eind september en het was eind van de dag ook erg vol. Geen honden toegestaan wat ik ervaar als heel fijn. Vriendelijk ontvangst zelf plek kiezen. Sanitair oké.
Sitecode: 101936
Fijne plek om te overnachten en prima sanitair, vriendelijke beheerder, we komen zeker nog een keer. Genieten aan het water.
Wat een mooi aangelegde plek, met een heerlijk uitzicht. Een fijn ontvangst na bellen en aanbellen, fijn dat alles ongedwongen gaat. En het sanitair wat een verademing. Het was niet druk dus heerlijk relaxt twee dagen door gebracht. Jammer dat we de fiets niet mee hadden want Dordrecht parkeergeld is niet grappig 😜 Het is fijn Vertoeven bij Verhoeven !
Wat een heerlijke plek, jammer dat we niet meer tijd hebben, heel fijn katten ontvangst 💕 en een vriendelijke eigenaar, die erg moest lachen omdat ik zei dat het onkruid al weg was en of hij toch nog een plekje voor ons had. nou dat had hij zeker en wat voor een plek. daarna wees hij ons de toilet en douche en liet hij ons heerlijk van de rust genieten. Dit is een fantastische plek. Maar geloof gerust de negatieve dingen 😜 dan blijft het hier.
Een idyllische plek, prachtig uitzicht, mooie zonsondergang, gastvrij ontvangst. Een plek waar je eigenlijk gewoon langer dan 1 nacht moet blijven. Gun jezelf een tweede nacht Om bij Slunj te kijken en niet alleen het nationaal park. Jammer dat we de titel niet kunnen aanpassen want dat zou ik zeker doen. Ja het is verouderd maar schoon en dat maakt de plek van ruimschoots goed. Hoor je het verkeer? Ja want je zit aan een doorreis route.
Wat een fijne plek, stroom kost een euro, maar “toilet” en chemisch toilet lege is gratis. Een heerlijke ochtend wandeling bracht ons na het adembenemende slot, wat we niet hadden gezien toen we om 3.15 aankwamen. het is even 25 min van de A3 af maar echt de moeite waard. Bij Edeka een belegd broodje gegeten.
Mooi aangelegde camper plekken aan en om het water. Stroom warm water en drink water. Heerlijke plek. vriendelijk ontvangst. Komen zeker nog een keer deze kant op al is het dichtbij huis. Genieten.
heel onvriendelijk aan de telefoon.