@Fam-vd-B
- 2019
- Huren
Prima kampeer plekken op grasveld achter de blokhutten. niet geschikt voor hele grote campers. Net sanitair. Kleine bar voor dranken etc. Rustige plek en goede start van het rijden van prachtige weg.
Beste camping die we op terugreis van onze roadtrip door oost Europa bezochten. Super qua sanitaire voorzieningen en gastvrijheid. Hardwerkende eigenaren met restaurant met kleine kaart en heerlijk gegeten. erg stil op het terrein tussen 22-8uur! heerlijk. Alleen contante betaling mogelijk. WiFi bij nabij receptie gebouw. Veel leuk speelgoed voor kinderen!
Alleen contante betaling! (€mogelijk) Restaurant met kleine kaart; heerlijk gegeten. Sanitair prima maar douche werkt op muntjes. Veel speelgelegenheid voor kinderen en klein zwembad op terrein.
Veel schaduwrijke plekken, aan meer. vlakbij de stad, tramhalte op loopafstand; kaartjes niet te koop bij receptie maar bij de tram. €1,10 p.p. 30min om naar centrum te gaan. vlak naast doorgaande weg dus wat gehorig maar super plek als je Bratislava wilt bezoeken. Veel en goede sanitaire voorzieningen.
Vriendelijke eigenaar, werkt op donaties en heeft frisdrank etc koud staan. Plek is rondom hun eigen huis, heeft alles zelf gebouwd, leuke ‘speeltuin’ voor kinderen. Sanitair/toilet primitief maar werkbaar als je van ‘out of the box houd’ en niet te luxe wilt. Gezellige sfeer met lichtjes en bankjes en overkapping om te eten. Niet geschikt voor grote campers, weggetje is wat krap en meer geschikt voor auto’s of bestelbus.
Mooie plekken aan prachtig meer. we betaalden zo’n €40,- voor 5 pers p.nacht incl. 1 uur waterfiets -huur en electra. Prima sanitaire voorzieningen en zeer betrokken eigenaar. Spreekt o.a. goed Engels en Bulgaars. kleine bar/campingwinkeltje aanwezig en plekken om te koken/afwassen.
Prachtige plek bij grot en rivier. Veel activiteiten te doen in omgeving en grot te bezoeken voor klein bedrag. Stroomvoorziening. Verouderde toiletten maar prima. geen douche. Overdag locals voor grot bezoek, wandklimmen of dagrecreatie. Wij stonden hier met 5 pers voor omgerekend €10,- p.nacht.
Je kunt hier alleen cash, maar ook met € betalen. Sanitair wat gedateerd maar ruim voldoende en voor douchen betaal apart. Erg volle camping (veel vaste standplaatsen) tot laat wat lawaaierig door o.a. spelende kinderen maar voor evt doorreis perfecte plek en vriendelijk ontvangst. Voldoende stroomplekken. Is een restaurantje op het terrein.
Ruime camping (veel vaste standplaatsen) was erg druk toen wij aankwamen maar na wat overleg toch prachtige (doorreis-)plek aan het water. Leuke vlotten op het water voor kinderen. Voor douchen betaal je extra toeslag. Ideaal warme bakker tegenover de camping.
Prachtige lokatie tegenover mooi strand. Eigenaar komt zeer betrokken over, relax. Net sanitair, mooie schaduwrijke plekken.
Zeer vriendelijk ontvangst door eigenaar met lekker drankje. Net sanitair. Goede stroom/water voorziening bij kampeerplek. Diverse zitjes/ afdakken om te koken en te eten of chillen en schuilen voor de regen. Aan rand van bos veel leuke zitjes, prachtig uitzicht.
Vriendelijke Nederlandse eigenaren met riant terrein waar ze grootse plannen voor hebben. Genoeg camping ruimte; nu al. Net sanitair en wasmachines. Groot zwembad in tuin waar je duik mag nemen, ook huisjes in verhuur. Water en stroom dichtbij elke plek. Bar in aanbouw. Afwas plek / keuken misten wij maar word in de toekomst vast toegevoegd. in de omgeving genoeg te doen; eigenaar geeft graag tips.
Ruim terrein, vriendelijke eigenaren, heerlijk zwembad (voor de kids) en speeltoestellen achteraan het terrein, ideaal is de buitenkeuken om te koken en gekoelde drankjes en ijs voordelig te koop. Handige zit hoekjes. Net sanitair. Wat afgelegen daardoor omgeven door stilte. Hebben goede tips voor omgeving uit eten of kasteelbezoek. WiFi aanwezig.
Nostalgie en rust van een traditioneel schaapherders-dorp. Geweldig ontvangen bij Adriana thuis in de ‘achtertuin’. Kleurrijk en gezellig, basic ‘throne’ als toilet. Adriana spreekt vloeiend Engels omdat ze Engels docent is geweest. Zeer gastvrij en heeft een overheerlijke vega maaltijd voor ons gezin van 5 gemaakt. Onvergetelijk! Er zijn plannen om een douche voor gasten te bouwen. Geen vast bedrag voor overnachting: ze doet dit op donaties
mooie camping, terrasvormig maar te doen met camper. Zeer vriendelijk ontvangst, man kan zelfs wat Nederlands . broodjes service. restaurant echt aanrader! verrukkelijk gegeten. strandje smal maar mooi in de baai. zagen o.a. octopus.
prima gratis overnachtingsplek aan leuk strand. staat op de dag vol met geparkeerde auto’s van strand dag mensen. jongeren liepen hier tot middernacht. douche en kraan op strand is ideaal om af te spoelen, na al de prachtig blauwe kustlijnen in Griekenland is dit water niet heel prachtig en helder maar na een warme dag allicht prima winderige plek ‘midden in het water’ wel unieke plaats. in de ochtend komen veel ouderen hier een duik nemen
vriendelijk ontvangst. ruime camping. mooie, nette plekken. 2 nachten gestaan, broodjes service. prima sanitaire voorzieningen. op strand aan zee staan strandbedden en parasols die je mag gebruiken dus super luxe en niet duur. bij de strandtent aan zee overheerlijk eten.
Bijzondere plek bij scheepswrak in zee en prachtig strand waar schildpad broedplaatsen staan. de plek waar je kunt parkeren is niet zo fris, mooi zand maar prima als je niet te veeleisend bent en van gratis houd ;) restaurant is prijzig, mag je wel gebruik maken van toilet. en er staat een stranddouche.
Sitecode: 20595
ruime rustige camperplaatsen onder bomen direct aan het strand, niet heel groot strand maar prima voor verkoeling en spelende kinderen. vriendelijk ontvangst, nette, kleurrijke sanitaire voorzieningen etc.
paradijselijk mooi camping. word goed onderhouden, netjes en vriendelijke mensen met mini market en restaurant mooie beschutte plaatsen en prachtig ruim strand dichtbij. 2 nachten gestaan! top
we stonden helemaal in de linker uithoek van haventje. daar werkte de stroom niet. heerlijk uit eten in centrum van leuke stadje. tot na middernacht helaas harde muziek/zang van feest in omgeving, rond 5 uur komen er vissers, sochtends naar centrum stadje gelopen (1km) voor vers brood en aantal van ons namen duik tussen de vissen in haventje. prima ‘wild’-kampeerplekje zo voor doorreis.
prachtig, rustige plek nabij zee en rivier. aardig ontvangst. stroom/ wc/douche aanwezig, misschien wat primitief maar prima.
Lieve eigenaren. vriendelijk ontvangst met welkomstborrel. heerlijk rustig, snelweg dichtbij, ideaal als je op doorreis bent maar in de ochtend wat gehorig. aan de kust veel campings vol, dit prima overnachtingsplek
heerlijk gegeten! je kon kiezen uit verse pizza of lasagne. aardige eigenaar. rustig plekje, nabij bos. heerlijk geslapen stroom aanwezig.
Wij hebben hier zonder stroom ‘gratis’ overnacht. was niemand aanwezig om evt te helpen en nadat we €2,- in een ‘stroompaal’ gedaan hadden werkte het niet. kwamen rond 22 uur pas aan dus zijn dus maar gaan slapen. voor doorreis een prima plek, heerlijk rustig aan het water.
prima gratis overnachtingsplek als je op doorreis bent bij leuk dorpje. staan 3 dixis, grote containers en er is aan de andere kant van de dijk een wc/douche wat door de gemeente keurig onderhouden word.
Prima plek om te overnachten aan mooi meer. Met toiletten. Parkeerplekken zijn veelal scheef dus je moet je bokken aan de slag om wat recht te kunnen staan. Verkeer van de weg aan de overkant hoor je best goed doordat het tussen de bergen ligt en ‘weerkaatst’
Wij zijn hier even gestopt maar vonden de plek toch niet geweldig en zijn doorgereden via het dorpje meer en meer het afgelegen stuk weg in en vonden daar een waanzinnig mooi plekje aan het ijsblauwewater. Prachtig we waanden ons helemaal alleen op een Bounty eiland. Dus even doorrijden en je vind nog mooiere plek geschikt voor 1 camper
Mooie plek om vuilwater te lozen. Wij zijn doorgereden naar de overkant van de rivier en daar overnacht, (hier stonden al 6 campers) dus over de brug direct linksaf geparkeerd aan de straat; Elvenes. Daar staat een prachtige ‘hut’ en is een stookplaatsje. Als je verder geen voorzieningen nodig hebt dan je camper een prachtplaats.
Prachtig plekje aan riviertje met wandel-/klim gelegenheid naar de waterval ‘om de hoek’ waar aan dat pad ook enkele P plekken zijn. Prachtige lokatie met toiletten
We hebben hier een nachtje gestaan op doorreis naar de Nordkapp. Prachtige plekken beneden aan het water. We hadden een nachtje stroom nodig om de camper te laden, Prima camping met fijne douches en toilet en in het gebouw WiFi. Keurig netjes geholpen en voor niet veel geld vonden wij met 5 pers. Aanrader
Prachtige plaats aan het water met schuilhut en stookplaats en toiletten. Waterpomp werkte niet. Redelijk dichtbij de weg maar erg rustig snachts op een enkele vrachtwagen na, geen hinder van
Prima plek maar erg gehorig aan de drukke we bij de brug. Wel mooi uitzicht en nette toiletten. we hebben hier gegeten maar zijn toen doorgereden en hebben ergens aan de 205 een prachtige afgelegen plek midden in het bos gevonden waar het doodstil was. Prachtig, even zoeken vind je soms zoveel meer moois en met een camper bij je heb je in principe niets meer nodig.
Leuke plek aan prachtig meer, heerlijk zwemmen. Picknickbanken en grillplaats en toiletten en waterpunt. De weg is snachts vrij rustig dus geluid vonden wij niet hinderlijk.
Prachtige plek aan meer. Douche en wc netjes en gratis dus super luxe! Mooie omgeving om te wandelen of vissen
Super om te kunnen overnachten. Ontzettend vriendelijke mensen waar je gratis mag douchen en naar toilet kunt en water pakken. Prachtige omgeving. In de omgeving wat reetjes gespot
Sitecode: 19887
Prachtige lokatie onderaan bij het meer overnacht. Aan het water gegeten op de picknickbank, prachtige zonsondergang met vuurtje. Wc’s keurig. Omwonenden aardig. Mooie omgeving