@Fam.-Van-den-Bor
- 2020
deze camperplaats is weer open, het is beetje onduidelijk allemaal, je kunt gewoon reserveren, er is iemand aan het schoonmaken die zei vanaf 13:00 uur maar blijkbaar kun je er gewoon op .
zeer nette en rustige camping , faciliteiten zijn prima , goed onderhouden en schoon. campingplaatsen zijn ruim en netjes. leuke speeltuin voor kinderen. op loopafstand een leuk buiten zwembad voor jong en oud. het centrum eromheen bestaat uit vele hotels en kuuroorden wat kledingwinkels en eetgelegenheden en heel veel senioren. heerlijk Italiaans eten bij la piazetta.
perfecte plek als je op doorreis bent of Wenen wilt bezoeken. er is veel plek, voorzieningen zijn goed en netjes. €22,- om de hoek zit een kleine spar en een heerlijke eettent ‘perfect-Kitchen ‘ waar je een heerlijke pizza -kebab-broodje hamburger of een salade kan eten. het enige wat ik mis is een speeltuin voor kinderen.
Sitecode: 72047
leuke camping voor een paar dagen , het is een komen en gaan van mensen wat soms een beetje rommelig en ongezellig oogt. de eigenaren zijn super aardig en behulpzaam. het zwembad is leuk er is een ligweide. voor kinderen is er een leuke speeltuin en springkussens. het restaurant is oké , jammer dat er veel van de kaart op was. het campingwinkeltje is beperkt, de eerste supermarkt is op 5 km afstand.
dit is nou echt een mooie en goed onderhouden camperplaats. de uitbater is heel aardig en behulpzaam. dichtbij het centrum en toch heel erg rustig.
prima voor als je op doorreis bent . een zeer vriendelijke uitbater. wel even bellen van te voren.
Super leuke camping met ruime plaatsen direct aan het meer.
Een leuke camping met goede faciliteiten . Alleen de staanplaatsen zijn veel te klein en alles staat dicht op elkaar, hier kunnen zeker geen grote campers staan zoals Campercontact aangeeft. Wij hadden gereserveerd en duidelijk aangegeven dat het om een grote camper ging incl formaat , maar helaas paste het niet. We hebben op de parkeerplaats geslapen.