@Fam.-Vandenberk
- 2017
- Carthago Chic e-line I
- 2008
- Integraal
Een prachtige locatie aan de Lahn, rustig gelegen tussen het groen en mooie bomen! Genietend van de rust, vogels, eenden en mooie roofvogels aan de bergzijde. Sanitair is prima, heel hygiënisch ingericht en schoongehouden. We begrijpen niet dat sommige het sanitair oud-bollig of uit de tijd noemen. (heb wat foto’s toegevoegd) Voor de prijs/ kwaliteit zit je hier goed! We zijn een week hier geweest en hebben ons goed geamuseerd.
Camping bij een boer op een weide met mooie bomen! heel rustig gelegen, vriendelijke eigenaar. alle sanitair is aanwezig eenvoudig en heel hygiënisch.. voor wie van rust een eenvoud houd een aanrader.
Een rustige plaats aan een boerderij met een vriendelijke behulpzame gastheer! We zijn hier vijf dagen verbleven vanwege de rust op de camperparking alsook de omgeving. een dorp in de buurt en mooie fiets -en wandelroutes.
Een mooie camping met alle voorzieningen, vriendelijke mensen. Een aanrader!
Een mooie,rustige en nette camping. Basis voorzieningen zijn er. Wij vinden het een aanrader!
Een hele warme ontvangst, er is ook electriciteit. Heel lekker eten en een ruime keuze. Ideaal voor als je op doorreis bent of even wilt genieten van wandelen en fietsen! Gr Rudi & Kris