@Fam.Lenssen
Hi there! I'm a proud mom of two girls — Rox (8) and Amy (10) — and happily married to Anton. Together, we love traveling with the camper, exploring nature, and going on new adventures.
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2025
- Fiat Carado
- 2022
- Buscamper
- Huren

Hele leuke, gezellige, sfeervolle camping met van alles wat. We kwamen aan en mochten van de super aardige kerel bij de receptie een plekje uitkiezen. Beetje weinig sanitair, maar wel aan een fantastisch stuk van de rivier.
Er zijn hier 2 mogelijkheden voor campers. 1 gerund door de pizzeria ernaast. 40 euro voor een parkeerplek (dus luifel kan niet uit) en 1 door de camping (45 €). Een grote grindbak waar je dicht op elkaar staat maar je wel voor de camper kan zitten. Winkel en sanitair van de camping. Alles sterk verouderd maar kneuterig leuk. Ook echt aan het supermooie en verzorgde stenen strand. Dus ja, zonder verwachtingen sta je hier prima!

Wat een fantastisch mooie plek! Je staat bovenop de berg met een waanzinnig uitzicht! En inderdaad, je koopt een paar flessen wijn, olie of grappa en dan mag je staan. Er is voor 2 plekken stroom, en binnen de poort is een toilet en een paar douches. Wij hebben een flinke camper bij en het was prima te bereiken. De eigenaren zijn zo lief en alles is met zo veel liefde gemaakt. Een dikke aanrader!
Na een bizarre tocht uit Oostenrijk hier aangekomen. Ik had van te voren een plekje gereserveerd en daar was ik heel blij mee, want de reis ging iets langzamer dan gepland en de camping was vol. Toch had ze een plekje vrij gehouden. Super heerlijk plekje, met mooi uitzicht en met hele fijne mensen. Echt een aanrader!

heerlijke camping. verder brood in de ochtend, ok sanitair en fijne plekken. wel echt duur! 97 euro voor 1 nacht, 2 volwassen en 2 kinderen. okay, met een groot brood en 4 kleintjes erbij besteld. wil je zwemmen? dat is nogeens 30 kroon pp.
Heerlijk rustige camping met supervriendelijke mensen. Zowel campingbeheer als de vaste gasten. Sanitair inderdaad verouderd maar schoon en verzorgd! Zwembad is los van de camping, maar fantastisch. Aanrader!
supermooie locatie met erg vriendelijke mensen. mochten zelf een plekje uitkiezen en hoefde pas bij vertrek te betalen, want hey, misschien blijf je wel langer!
is helaas geen camperplek meer?
Echt een prachtige plek! Maar let op no camping!