@Fam._Philipsen

Fiat
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Vreselijke camperplaats Je MOET een bepaalde richting op staan, ook al sta je dan scheef, dat maakt de eigenaren niets uit. Een andere plek uitzoeken is zinloos, overal sta je scheef. Je mag niet over het gras rijden, wil je in de plek passen is het onmogelijk om niet het gras te raken. Het toilet (50 cent) zit standaard op slot. De douche (1 euro) een zeer verouderd hok en er is er maar één. Wij zijn weggegaan en komen hier nóóit meer!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prima camping met grotere en kleinere plekken op grid en gras. Er zijn ook plekken met prove douche en toilet. Het sanitair en de douches zijn aan een upgrade toe. Er is ook gelegenheid om wat te eten of te drinken, het is een wat uitgebreidere snackbar en bar. Wij betaalden 15 euro per nacht, 6 euro per dag voor elektriciteit en 1,10 euro toeristenbelasting per persoon per dag.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Mooie camping met staanplaats op gras. Zelfs na een aantal dagen regen geen problemen met modder of verzakken. Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg over de omgeving. veel mogelijkheden om te fietsen. Dichtstbijzijnde dorpje 5 km. We hebben ondanks het mindere weer genoten.

Leuke plek, vele leuke plekjes zijn op fietsafstand te bereiken. De voorzieningen zijn er maar sommige nog niet helemaal afgewerkt. Leuke eigenaren die alles doen om het je naar de zin te maken. De prijs op de site klopt niet helemaal, deze is voor de camperplaats, de camping op het gras kost 25 euro per nacht.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie camperplaats, ruime vlakke plekken. We betaalden 12,50 per dag inclusief stroom. ondanks het grote aantal plekken, toch redelijk rustig.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Niet te vinden. Stond niets aangegeven. Dus maar doorgereden.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een hele mooie camping met ruime plaatsen. Plaatsje Arganil is op 3 km van de camping. We waren naar deze camping toegegaan omdat er aangegeven staat dat er een wasmachine aanwezig is. Dat klopt niet helemaal, je kunt je was afgeven aan een medewerker van de camping, die dan de was voor je doet. Dat vertrouwden we niet helemaal. We hebben onze was daarom maar gedaan bij de Intermarché in Arganil. Werkte prima.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Sitecode: 20924

Prima camping om de stad te bezoeken. Prijs is wat aan de hoge kant, maar dat zal te maken hebben met het gratis gebruik van het zwembad. Bus in de buurt, stad (indrukwekkend) is ook met de fiets te bezoeken. Alle camperplaatsen in de buurt zijn niet zo bijzonder. Dus waren we blij met deze optie.

Wat een droefenis. Wij kregen hier niet het gevoel dat we welkom waren. Receptie is in het restaurant, daar aangekomen stond 4 man personeel met elkaar te kletsen. We werden totaal genegeerd. Hier komen we nooit meer! Of de camping oké was hebben we niet kunnen zien.

We hebben hier met veel plezier 3 nachten gestaan. We zijn aangenaam verrast door het hartelijke ontvangst van Eloy, de ruime plek en niet te vergeten de doucheruimte. Er is maar 1 douche en toilet maar is dan ook supernetjes en gewoon een badkamer zoals thuis. Met regendouche en handdouche. Ook nog ijsjes gekregen. Hier komen we graag nog eens terug.