@FamBoudestijn-Brandweer2020
- 2020
Sitecode: 20155
supper plekje, hier komen ee zeker terug.

Rustig plekje redelijk vlak geen overlast gehad afgelopen nacht.
leuke parkeerplaats zonder voorzieningen. wij hebben de gonlels niet gedaan i.v.m. slecht weer, prijs voor de gondel tot de top van 3250m was 110€ voor 2 volwassenen. het gaat hier inderdaat om de eerste parkeerplaats aan de linker kant.

eenvoudig CP, ideaal voor op doorreis. bij vertek een envalopje in de brievenbus en rijden maar. voor één nacht met stroom koste dat 15€. wij hebben hiet één nacht gestaan en hebben een prima nacht gehad.
leuke plek met 2 camper plaatsen van ongeveer 10 meter kang
Hier kan je beter wel reserveren. Zoals veel hier voor zeggen dat dit niet hoeft . Wij kwamen aan en er was genoeg ruimte dus parkeerde de camper. Na een paar minuten kwam er iemand dat ze helemaal vol zaten. Verder ziet het er wel goed uit met wat we er van gezien hebben.
fijne plek om te overnachten langs de A697. Rustig schoon en vlak.
Weer een supper verblijf genoten en heerlijk gegeten. Echt een aanrader. Nu uigerust en voldaan richting huis. we komen snel weer is terug.
Mooie plaatsen, nieuw en schoon sanitaire, wij vonden het hier zeer ztil en rustig en hebben heerlijk geslapen.
Wat is en blijft het toch een mooie plek. De eigenaren zijn super gast vrij. wat hebben wij toch weer genoten. zeker tot de volgende keer groetjes de brandweer.
niets gevonden
Voor de rust is dit een mooie plek om overdag te wandelen en savonds te overnachten.
Echt een top locatie, hier kom je echt tot rust.
leuke plek om te overnachten op doorreis. bij warm weer kan het zwembad ook goed van pas komen. supermarkten en andere winkels op loop afstend. de cafetaria op de hoek is ook een aanrader.
gesloten of ingang niet gevonden... wij zijn uitgeweken naar de parkeerplaats van het zwembad. de omgeving is erg mooi en gastvriendelijk