@FamFaas
Heerlijke ruime plek met een fijne douche en toilet. Het ontbreken van plekken met nummers die vertellen waar je camper moet staan zien wij echt als voordeel. We konden de wagen lekker in het laatste zonnetje parkeren. En als het een keer drukker is pas je je daar op aan. Aanader.
Top plek aan een heerlijk meer. Dorpje is half uurtje lopen of 10 min fietsen. Toiletten en douches zijn schoon. Aanrader.
Prima rustig plekje voor de nacht. Zelfs Wageningen en omgeving zijn wel 2 nachtjes waard. Parkeer met de achterkant naar de weg en je hebt een prachtig uitzicht door je vooruit! Weinig faciliteiten, maar dat is voor ons nooit zo'n probleem.
Ik geloof niet dat ik ooit op meer onbeschofte wijze te horen heb gekregen dat ze vol zaten. We werden aangekeken of we gek waren toen we vroegen om een plekje. Dat was zonder reservering geen optie tussen mei en oktober. Op de vraag of er in de buurt misschien iets was voor een nacht werd ons te kennen gegeven dat we dat maar lekker zelf mochten uitzoeken.
Sitecode: 20160
Goed plekje voor een paar dagen. Kinderen even verwend met een zwembad. Dorpje met barretjes en een supermarktje waar je de basis kan krijgen. Maar ach wat heb je nodig onder de Spaanse zon?
Prima geslapen op een vrijdag. Beetje jeugd op het plein maar geen last. Alleen geen vuilnisbak om je spullen weg te gooien.