@FamHaerlem
De plek op zich is prima. Voldoende ruimte en rust. Voor het bedrag (€11 voor 2 personen) zouden toch tenminste de toiletten open kunnen zijn.
Prima plek voor een bezoek aan de stad. wandeling van 15 min naar de kathedraal en dan sta je ook in het centrum. Camperplaats is nieuw, simpel en rustig. Goede service water en wc. Ik heb Telpark app gedownload en €5 per nacht betaald. Aantal buren waren beboet vandaag.
De plus punten, warme douches ++,mevr. van de receptie aardig-terrein ++,service punt v campers ++, eten van het restaurant +++. Maar ik ben nog nooit zo onbeschoft behandeld in een restaurant, het was stuitend. Op zondag wilden we wassen en de mevr. van de receptie zei 2 euro voor hele was. Na 2 uur stond alles in de zeep en in het water. Alles handmatig uitgeknepen. Droger 2 euro is 2 uur. —-op de receptie vermeld-morgen 8.30 zijn we er weer.
Super aardige mensen van de Camping! Vanwege de drukte zeer duidelijk beleid. voor twaalf moet je weg en stroomt het leeg en na tweeën stroomt alles vol. we hadden gereserveerd en hadden de laatste plek voor Camper van 7,5 meter. Schoon sanitair, warme douche, welkomst drankje in de bar, en alles erg schoon. Restaurant camping uit eerste links en eerste rechts! Top. prima verbinding met Porto
vpr
Prima plekken op korte afstand van de snelweg. Keurig onderhouden ruimte ook voor en achter je staplaats. Schoon sanitair, prima mogelijkheden voor lozen. Water en stroom beschikbaar op de staplaats. Vriendelijke eigenaar die langskomt voor het innen van het stageld. Je kunt niet reserveren. Om de hond uit te laten even de doorgaande weg oversteken en wandelen heen. Voor ons een herhaalde positieve ervaring die we zeker nog eens gebruiken.
nieuwe eigenaren betekenen dus niet altijd een verbetering! Geen restaurant, niet eens een drankje verkrijgbaar! Het beloofde strandje was een strook droog gras en terras gesloten. De elektriciteit is om ongeveer 22.00 uur eraf gegaan en niet meer aan. Alleen bij het toillet gebouw brandde licht. Wifi deed het ook niet. Twee douches beschikbaar maar voortdurend bezet.Wanneer dit mijn eerste Asci ervaring zou zijn, zou ik me rot geschrokken zijn.
Prima plek. Stonden hier met Camper en twee personen voor 13,40 inclusief elektra, belasting, water, water lozen, toilet, douch met heerlijk warm water! Betalen bij het gemeente huis. Top gewoon. Zeeeeer stil !
ik snap helemaal niets van voorgaande revieuws! prima en zeer schoon sanitair, wanneer je je zonnebril ophoud inderdaad donker. prima camperservice voor de campinggasten, dus niet voor lui die even komen kijken, alles volgooien en weer weggaan! prachtige plekken met geweldig uitzicht. inderdaad is het zwembad leeg maar we hebben gezien dat dit op alle campings in de buurt is. ook heerlijk water zonder bijsmaak zo uit de bergen. Wij komen terug!
rustige camperplek! prima om te overnachten. Gratis stroom en heerlijk geslapen! Met dank aan de gemeente!
Sitecode: 72039
prachtige rustige schone plek met gebruik sanitair van camping. Heerlijke schone douches en toiletten. Echt top
Prima ontvangst, prettige locatie en een prima uitvalsbasis. Fietsen, wandelen (strand op minder dan een half uurtje), natuurgebied naast de deur. Kleinschalig. Luxe sanitair. Voor ons een topper!
prima stek, diende voor ons als fiets-uitvalbasis. Voorzieningen OK, water en stroom op de plek. Aardige eigenaar, verse eitjes.....
Hartelijke ontvangst, prima informatie, ruim en goed sanitair. Mooie plaatsen in een levendige havenomgeving. Prima!!