@FamPoepjes

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Super plek met kinderen of honden. 's nachts heerlijk stil. Overdag komen er vooral veel ouders met kleine kinderen om in het sportpark te spelen. Er is een klimmuur, fietsbaan, fitness baan, tafeltennis, van alles. En dit alles grenst aan een meren gebiedje waar je heerlijk aan een strandje kan zitten en kan wandelen met de hond. Openbare toilet is op hetzelfde terrein en zeer schoon. Tanken en boodschappen om de hoek.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

We kwamen uit Slowakije en dan is deze plek prachtig, schoon, rustig, goed geregeld. Hij is druk bezocht maar vanwege het gebrek aan faciliteiten is er ook verloop. De kippen lopen er niet meer rond. Wel heeft er iemand gestaan met een loops teef waardoor deze plek tot eind augustus ondoenlijk is voor iedereen met een intacte reu.

Sitecode: 20142

Zeer nette faciliteiten. Perfect om eens goed te wassen en te relaxen. De camperplaats aan de camping is rustig, verlicht, incl stroom, water lozen en drinkwater laden, honden gratis. 18 euro ex toeristen belasting. Het Thermen landschap is los te kopen, kaartjes voor 2u, 4u of een hele dag. Het kasteel in het dorp heeft rondleidingen en er is een prachtig wandelpark.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Rustige parking achter het hotel. Volop ruimte. We hebben gevraagd of we mochten blijven staan voor de nacht als we kwamen eten en dat was geen probleem. Gollners kasesuppe en een vlees gerecht met Gollners in de naam zijn echte aanraders. Het restaurant heeft op de onwaarschijnlijke dagen donderdag en vrijdag rustdag. Geen faciliteiten op de parking. Trein is niet heel erg indringend.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Deze plek gekozen nav de reviews. We waren zeer laat onderweg en lazen dat deze plek vaak leeg was. En inderdaad, we stonden er alleen. Er stond 1 andere camper maar deze was van iemand uit het dorp. 's ochtends broodjes gehaald bij de spar en even een balletje gegooid in het basketbal net. Een mini visje gevangen in het riviertje en daarna weer verder. De plek is te saai voor langer verblijf.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Prachtige plek. Zon aan de graskant, schaduw aan de boskant. Douchen en toilet gratis in het zwembad voor camperplaats bezoekers. Mooi rondje met de hond van zo'n 3km in het achtergelegen bos. 's nachts heerlijk rustig. We waren er in het hoogseizoen maar volop plek. De pizzaria /gelateria in het dorp is niet bijzonder. De Griek niet uitgeprobeerd maar zag er veelbelovend uit.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Rustige plek, wij stonden er helemaal alleen. Slapen ging maar wij vonden het vlieg verkeer best indringend. De prullenbakken waren gesloopt, het vuil lag er omheen. De plek nodigde uit om te gaan wandelen. Hopelijk hebben we een volgende keer meer tijd