@Famclavos
Lid van Campercontact sinds 2020
erg leuke camping in het voorjaar, met een goed restaurant en super sanitair. erg schoon en netjes allemaal erg leuk met kids ivm het overdekte zwembad
nette camping met zeer net sanitair leuke ruime plaatsen met bomen. binnen en buiten zwembad en veel natuur
leuke camping vlakbij een zand strandje mooie uitvalsbasis om Stockholm te bezoeken metro vlakbij winkeltje en vriendelijk personeel op de camping de eigenaar van t winkeltje is wel de hele tijd op zijn telefoon aan t kijken en heeft geen aandacht voor zijn klanten. :-)
hele leuke camping en super dicht bij legoland. goede uitvalsbasis om legoland te bezoeken camping niet goedkoop maar geeft wel 100 kroon korting op de kaartjes voor legoland
leuke camping, dichtbij strand en net toilet gebouw. wel erg duur de duurste camping die ik tot op heden heb gehad 70 euro per nacht 4 pers. met camper
goede prijs kwaliteit verhouding terrein niet super maar wel tegen het strand goede uitvalsbasis om helsingor te bezoeken
leuk campinkje, er is een camper trekkersveld, wat een beetje achteraf ligt. we stonden er als enige het meer had wat last van alg vorming, maar was wel lekker om te zwemmen. leuk voor met kleine kinderen
nette camping met winkeltje, in hoogseizoen wel duurder dan hier vermeld. het was erg droog toen we er kwamen waardoor de camping er wat troosteloos uit zag. vriendelijk personeel en plaatsen niet zo groot maar m.i. de beste optie op romo
leuke camping, goed gelegen , schoon , en mooie plaatsen
leuke plek, zeker met kleine kinderen die kunnen genieten van de paardjes, wandelen met paarden en borstelen vooraan is een Camperveld, verhard met schelpen zand achter is. gras aan de achterkant sta je leuker mooie wandelroute start naast de camping en vlakbij Veere lekker rustig alle plaatsen met water en stroom wij gaan er nog eens terug het sanitair wordt binnenkort vernieuwd, maar dat hadden we met de kamper niet nodig
Leuke plek, trein komt elk uur langs, maar maakt niet veel lawaai. Eten redelijk, maar wel prijzig. Zwembad leuk voor de kids, en mooi uitzicht
Leuke plek, mooi meertje, helaas half drooggevallen. Zwembadje en springkussens erbij. Perfect voor camperen met kids.
Beetje rommelig in het begin, plekken niet supergroot, maar wel veldjes met Max 6 campers/caravans waardoor het ruimtelijk aandoet. Leuke activiteiten voor kids en volwassenen en fijn zwembad. Let op met brood bestellen en zwembad tijden. Die zijn niet elke dag gelijk.
Leuke basis om van daaruit het dorpje te bezoeken. Tot eind september gratis. Geen gras, geen speelplekken, maar de gezelligheid en schoonheid van t stadje maken veel goed. We hebben er een middag gestaan ivm bezoek aan t stadje
Nette plek aan de rivier, hier kan ook de vaste toilet tank geleegd worden. In een put achter de leegplaats.
Leuke gezellige familiecamping. Met een fijn zwembadje. Leuke activiteiten in de buurt en goede wandelroutes
Leuke camping met net sanitair, aan de moezel. Vriendelijk personeel en een leuk restaurantje.
We hebben hier een middag gestaan om de stad te bezoeken. Niet overnacht. Handig beginpunt om de stad te bezoeken.