@Familie-De-Ron
Lid van Campercontact sinds 2020
Camperplaats met elektriciteit en loosplaats voor grijs water en wc-cassette gelegen in het geocaching-walhalla Wachtendonk. Betaling via enveloppe in een brievenbus. Restaurantjes en bakker op wandelafstand.
Leuke camperplaats met vriendelijke gastvrouw. Alle voorzieningen aanwezig. Restaurantje naast de deur. Wij komen hier zeker nog terug.
Grote rustig gelegen parking zonder voorzieningen. Na een avondwandeling rond het meer zeer goed geslapen. Ideaal als tussenstop.
Propere camperplaats aan een kuuroord. Alle voorzieningen aanwezig, jammer genoeg geen douche of wc. De eigenaar komt 's morgens en in de late namiddag langs voor de betalingen. Het mooie stadscentrum kan je bereiken na een wandeling door een mooi park.
Camperparking voor een 20-tal campers, gelegen in het kleine, maar heel gezellige centrum. Zorg inderdaad voor voldoende kleingeld, want de automaat neemt enkel Duitse bankkaarten aan. Verder ideaal als tussenstop.
Zeer rustig gelegen camping aan een riviertje. Alle voorzieningen aanwezig. Het betalen gebeurt op vertrouwen, gewoon het juiste bedrag in een enveloppe in de brievenbus steken. Zeker een aanrader!
Sitecode: 81998
Als de sanitaire gebouwen af zijn zal dit een toplocatie zijn. Nu staat er een container met 2 douches en 2 wc's voor meer dan 100 plaatsen, wat zorgt voor frustraties. Daarvoor is de prijs nu nog wat te duur. Verder alle voorzieningen aanwezig. En een supervriendelijke gastvrouw.
Zeer prachtige plaats met zicht op het water. Buiten een gebouwtje met wc en douche geen voorzieningen. Als de eigenaar achter de toog iets vriendelijker zou geweest zijn, een dikke 10...
Leuke natuurcamping aan een eigenaardig meer. Je kan 200m het meer inlopen en dan zit je nog maar tot je knieën in het water. Sanitair modern en proper. Douchen met een muntje. Restaurantje en broodjesservice aanwezig. Doordat campers, caravans en tentjes kriskras door elkaar staan, voelt het wat chaotisch aan.
Goed gelegen camping aan een meertje waar je kan zwemmen. Op fietsafstand van het centrum van de grootstad. Alle voorzieningen aanwezig, alleen voelen ze wat gedateerd aan. Mits een beetje werk zou dit een superplaats kunnen worden, als je er het hippiesfeertje bijneemt natuurlijk.
Grote chaotische parking op wandelafstand van het mooie oude stadscentrum. Betalen in de herberg op 400m van de parking. Sanizuil voor grijs water en cassette met munten die ook in de herberg te verkrijgen zijn. Douchen kan eveneens in de herberg. Buiten de ideale ligging niet echt een aanrader...
Grote camping met alle voorzieningen. Restaurantje aanwezig. Sanitairblok modern en proper. Kneipp-koudwaterbaden aan de ingang. Mocht de camping niet zo rommelig ogen en niet zijn overgenomen door een gigantische invasie van muizen, zou dit een topplaats zijn...
Toen we hier enkele jaren geleden voor de eerste keer kwamen vonden we het meteen een toplocatie. Prijs/kwaliteit ideaal, alle voorzieningen uitgezonderd sanitair, vlakbij de abdij, heel vriendelijke uitbaters en broodjesservice. Jammer genoeg vinden heel veel andere camperaars dit ook, en is daarmee de charme een beetje weg.
Grote camping met enkele camperplekken. Zeer luidruchtig tot laat op de avond. Bediening in restaurant trok op niet veel. Wel leuke zwemvijver en speeltuin. De verdiende punten zijn voor de vriendelijke dame aan de receptie.
Zeer rustig gelegen camperplek met vriendelijke eigenares. Alle voorzieningen aanwezig, waaronder kleine sanitairblok. Mogelijkheid tot bezoeken van de boerderij aan de overkant. Aanrader!
Grote camping met een 20-tal camperplaatsen. De plaatsen zijn zeer kort. Heel luidruchtig tot laat op de avond. De verdiende punten zijn voor de prachtige omgeving, als uitvalsbasis om te varen en/of fietsen, en voor de vriendelijke dame aan de receptie. Verder een beetje een tegenvaller...
Leuke camperplaats met alle voorzieningen. Vriendelijke eigenaar. Proper en modern sanitair. Op fietsafstand van het prachtige Leeuwarden.
Overnachtingsplaats zonder voorzieningen bij pannenkoekenrestaurant. Het restaurant, waar je lekkere pannenkoeken kan eten, sluit om 20u, daarna is de parking vrij verlaten en is het er best rustig. Aan de andere kant van de dijk heb je een prachtig zicht over het IJsselmeer. Aanrader als tussenstop.
Camperparking aan de jachthaven met alle voorzieningen uitgezonderd lozen grijs water. U betaalt 2 euro/nacht voor enkel parkeren, of 6euro/nacht voor parkeren inclusief elektriciteit. In het restaurant ter plaatse is het simpel maar lekker eten, al zou ik in het hoogseizoen op voorhand reserveren. Aanrader als tussenstop.
Mooi gelegen camperparking zonder voorzieningen in een prachtig park gewijd aan WW1. Het dorpscentrum ligt op een steenworp van de parking. Aanrader als tussenstop of om de verschillende begraafplaatsen in de omgeving te ontdekken.
Sitecode: 19433
Zeer gezellig gelegen camperplaats aan het water tussen de molens zonder voorzieningen. Het centrum met verscheidene restaurants en winkels ligt op 5 minuutjes wandelen.
Gratis camperplaats bij restaurant/hotel. Water en elektriciteit (tegen betaling) aanwezig. Lekker eten in het restaurant. Prachtig uitzicht.
Leuke camperplaats bij een restaurant/wijnboer langs de Main. De prijs is inderdaad 19 euro, maar je krijgt 10 euro korting in het restaurant of een bon van 10 euro om wijn te kopen. Zeer proper en modern sanitair. Voor de douches moet je wel een jeton (1 euro, ca 5 minuten water) kopen. Breng zeker een bezoekje aan het klooster op de berg (612 trappen of gewoon tot boven rijden met de camper).
Zeer onaangename camping. Sanitair niet proper, onvriendelijke uitbater, veel lawaai 's avonds en 's nachts. Wij zijn de volgende dag maar verder gereden naar één van de vele andere overnachtingsplaatsen in de buurt. Hier zien ze ons nooit meer terug...
Gratis overnachting op grote mixparking. Een wandeling van 10 minuten brengt je naar het mooie centrum met verschillende winkels en restaurants. Geschikt als tussenstop.
Gratis camperplaats aan sportcentrum. Afhankelijk van hoe de campers geparkeerd staan kunnen er 3 tot 5 campers overnachten. Grote speeltuin aan de camperparking. Op 5 minuten wandelen van het centrum. Ideaal als tussenstop.
Zeer leuke en propere camperplaats nabij Maribor. Ideaal als tussenstop. Vriendelijke uitbaters. Alle voorzieningen aanwezig. Je krijgt een code om de douches en het sanitair te gebruiken. Toplocatie!
Camperplek aan een restaurant naast de rivier. Gratis bij nuttigen maaltijd. Elektriciteit gratis. Rustige wandeling langs de rivier van een half uurtje tot het centrum van Maribor.
Camperplek achteraan een jeugdherberg. Nog een beetje in opbouw, maar elke plek heeft een eigen elektr.- en waterzuil. Sanitair modern. Perfect gelegen als tussenstop of voor een bezoek aan de waterval. Grote supermarkt op 100m van de camperplek.
Moderne camping aan de rand van Sarajevo. Alle voorzieningen aanwezig. Broodjesservice door de uitbaters. De uitbaters brengen je naar het centrum tegen een prijs net onder die van een taxi.
Grote mix-parking, waar het overdag een af en aan rijden is van bussen vol toeristen. 's Nachts rustig geslapen. Betalen bij het restaurant. Ideaal gelegen om te voet het centrum van Mostar te bezoeken.
Kleine camping/camperplaats direct aan het strand gelegen. De super-enthousiaste en vriendelijke uitbater zorgt ervoor dat je hier zeker terug komt. Toilet en douches zijn niet modern, maar wel proper.
Camping met proper sanitair. Gelegen aan de kust, al moet je hiervoor wel een 200-tal trappen afdalen om er te geraken. Perfect gelegen voor een bezoek aan Dubrovnik (boot of bus).
Hier kunnen veel campings een voorbeeld aan nemen. Kleinschalige camping met heel vriendelijke uitbaters. Zeer proper sanitair. Alle voorzieningen aanwezig en inbegrepen in de prijs. Er is zelfs een pluktuin aanwezig waar je naar hartenlust groenten kan gaan nemen. Ideaal gelegen om de sinkholes in Imotski te gaan bezoeken.Topplaats!
Veel te dure camping aan het strand. De plaatsen zijn te klein voor een gemiddelde camper. Sanitair was proper.
Mix-parking zonder voorzieningen aan 50kuna/24u. Ideaal als tussenstop of voor een bezoekje aan het strand.
Wij hebben deze parking enkel overdag gebruikt, om een bezoek aan Zadar te brengen. Waarvoor deze ideaal gelegen is. Om te overnachten zijn we een stukje verder gereden.
Leuke camping die uitstekend gelegen is om de Plitvice meren en watervallen te bezoeken. Sanitair een beetje gedateerd, maar zeer proper. In het hoogseizoen best op voorhand tickets voor Plitvice bestellen, dan kan je de camper laten staan op de camping, en van de shuttledienst gebruik maken.
Zeer leuke plek bij een nog leukere gastheer. Alle voorzieningen (muv grijs water lozen) aanwezig. De weg naar boven is vrij avontuurlijk, met vooral aan het rondpunt beneden een vrij smalle doorgang voor iets bredere campers, maar het uitzicht, de plek en de gastheer maken alles goed!
Een zeer prachtige locatie bij een restaurant langs een riviertje. Jammer genoeg staat er nergens aangegeven dat het een camperplaats is, dus overal staan auto's van gasten geparkeerd. Er is gratis stroom voor een 4-tal campers.
Camperparking met voorzieningen op wandelafstand van het pittoreske stadje. Ideaal als tussenstop. Er zijn inderdaad maar enkele plaatsen geschikt voor campers van gemiddeld formaat, de overige plaatsen zijn te kort en te smal. Betalen aan een automaat aan 6euro/24u.
Camperplaats in het centrum van Aywaille aan zwembad en speeltuin. 8 euro per 48 uur. Vlakbij restaurants en winkels. Vrij populaire plaats, dus vroeg aanwezig zijn om plaats te hebben.
Zeer drukke camperplaats met alle voorzieningen. We hadden gereserveerd, maar de gastheer was niet aanwezig dus gelukkig was er nog net één plaatsje beschikbaar. Het geld hebben we dan maar in een envelopje in de bus gestoken. Het stadje is wel zeker een bezoekje waard.
Mooi gelegen gratis camperplaats met een elektrozuil (tegen betaling). Prima uitvalsbasis voor wandelingen of fietstochten in de omgeving. Ruime plaatsen op een vrij rustige locatie op 100m van de oude burcht.
Voor ons de 2de keer dat we hier komen overnachten. En weer kunnen we enkel positieve bijdragen leveren. Vriendelijke eigenaar, prachtige locatie, alle voorzieningen aanwezig en dat voor een aanvaardbare prijs. De uitbreiding naar achteren, die er de vorige keer nog niet was, zorgt voor extra staanplaatsen. Dit is en blijft een toplocatie!
Voor ons de tweede maal dat we deze cp een bezoekje brengen, en het blijft één van onze favorieten. Alle voorzieningen aanwezig, broodjesservice door de vriendelijke uitbaters en een mooie omgeving voor 12 euro/nacht. Topcamperplaats!
Goed gelegen camping voor een bezoekje aan Oostende. Sanitair niet erg proper. Erg onvriendelijk uitbater. Vrij kleine staanplaatsen voor een camper, eerder voor caravans. En met 28 euro/nacht toch vrij duur voor hetgeen je krijgt...
Camperplaats aan het zwembad met loosput en put om cassette te ledigen. Inderdaad veel "beweging" door lokale jeugd. Wel een leuke stad om te ontdekken.
Camperplaats zonder voorzieningen in een pittoresk dorpje. Perfect om de omgeving al wandelend of fietsend te verkennen.
Gratis parking met de aangegeven voorzieningen. Prima als tussenstop. Restaurantjes en winkels op wandelafstand.
Zeer gezellige boerencamping met alle voorzieningen en vriendelijke uitbaters. Zeer geschikt als korte tussenstop of als uitvalsbasis voor fietstochten in deze mooie omgeving.
De locatie verdient een 10, de camperplaats een 6. De uitbaters zijn vriendelijk. Sanitair bevindt zich in containers, afzonderlijke douchebakken met gordijn. De wandeling over het waddenstrand was voor ons één van de topmomenten van onze vakantie. Mits wat verbeteringen kan dit een topcamperplaats worden...
Ruime camperplaats met alle voorzieningen. Betalen bij zwembad aan de overkant. Sanitair gebouwtje enkel overdag geopend. Stroom aan 1euro per 6uur. Wandeling van 1km tot aan de Elbe is zeker de moeite waard.
Camperplaats zonder voorzieningen bij een ouderwets restaurantje. Gratis bij nuttigen van maaltijd. Vriendelijke uitbaters.
Sitecode: 19304
Mooie camping met genoeg faciliteiten om de kinderen bezig te houden, waaronder een verwarmd zwembadje. Sanitair verouderd en misschien iets te klein voor deze grote camping. Korte wandeling naar het mooie strand.
Gratis camperparking zonder voorzieningen. Ideaal om het stadscentrum te voet of per fiets te bezoeken.
Zeer leuke camping met genoeg speelfaciliteiten voor de kinderen. Op 100m van het strand. Vriendelijke uitbaters. Sanitair een beetje gedateerd en niet al te proper. Douchen met muntjes van 2DKK/90sec (met start-stop-knop).
Grote en mooie camping, ideaal gecombineerd met een bezoek aan Legoland of Lalandia. Proper en modern sanitair.
Mooie familiecamping met genoeg faciliteiten. Zeer proper en modern sanitair-keuken-gebouw. Ideaal gelegen voor fiets- en/of wandeltochten in deze mooie omgeving.
Zeer populaire gratis camperparking. We hadden geluk dat er net een camper wegreed, waardoor we een plaatsje vonden. Ideaal als tussenstop of voor een bezoek aan het stadje en/of het vikingcenter.
Deze camperplaats behoort vanaf nu tot onze favorieten. Voor maar 10 euro/nacht alles inclusief, zelfs een bezoek aan het zwembad. De vriendelijke uitbaatster zorgt zelfs indien gewenst elke morgen voor verse broodjes. Het sanitair is misschien een beetje gedateerd, maar wel proper. Een aanrader voor elke camperaar!
Zeer leuke camperplaats op een moderne geautomatiseerde boerderij. Aanrader om met kinderen te doen. Vriendelijke uitbaatster.
Sitecode: 20917
Perfect gelegen camping als uitvalsbasis voor een fietstocht in de omgeving of een vaartocht op de Kagerplassen. Vriendelijke uitbaatster. Proper en modern sanitair. Mogelijkheid om in de ochtend broodjes te bestellen.
Sitecode: 20675
Een camperplaats zoals een camperplaats moet zijn. Rustig gelegen, maar toch kort bij het centrum. Proper sanitair. Afgesloten met code. 12 euro all-in. Een aanrader!
Gratis camperparking aan het water zonder voorzieningen. Een prachtige plaats om te overnachten. Jammer genoeg zorgen de klanten van de horeca-zaak vlakbij voor enorme geluidsoverlast 's nachts.
Deze recentie bevat geen tekst.
Ruime en rustige camperplaats zonder voorzieningen. Ideale overnachtingsplaats om mosselen en oesters te gaan proeven.
Deze recentie bevat geen tekst.
Rustig gelegen camping op de Frans-Belgische grens. Elke camperplaats heeft eigen sanitair. Restaurant enkel in het weekend geopend.
Mooie en rustig gelegen camping. Zeer proper sanitair. Ruime plaatsen. Zeer veilig gevoel door hoge poort met code.
Zeer goedkope camping met alle voorzieningen. Gelegen langs de rivier nabij het centrum van het gezellige dorpje. Aanrader als tussenstop!
Kleine camping nabij het centrum. Ruime plaatsen. Modern sanitair, maar niet helemaal proper.
Camperplaats op mix parking. Gratis met elektriciteit. Openbare toiletten aanwezig. Zeer lekkere bakker nabij.
Deze recentie bevat geen tekst.
Zeer nette en prachtige camperplaats. Alle voorzieningen aanwezig. Zeer vriendelijk personeel. Lekker restaurant. Perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Turijn.
Sitecode: 2037
Deze recentie bevat geen tekst.
Gezellige camping/camperplaats met alle voorzieningen. Jammer genoeg weinig uitleg door de uitbaters, waarschijnlijk omwille van de drukte in het restaurant, waar je trouwens lekker kan eten. Goede uitvalsbasis om al wandelend of fietsend uit te waaien.
Zeer goede camperplaats met alle voorzieningen voorhanden. Supervriendelijke uitbaters die 's morgens voor je naar de bakker gaan. Ideale uitvalsbasis om te wandelen en fietsen. Als we nog eens richting de Westhoek komen, zullen we hier zeker terug overnachten. Aanrader voor iedereen!
Camperplaats zonder voorzieningen op het terrein van Europa's grootste bunker. Na sluitingstijd wordt het terrein afgesloten, wat voor een veiligheidsgevoel zorgt.
Mooie afgelegen camping. Jammer dat we er op het einde van het seizoen hebben overnacht, want het restaurant was gesloten, de uitbater was niet zo heel vriendelijk en het sanitair was vrij vuil. Wel een prachtig uitzicht en de capaciteiten om een goede camping te worden.
Gratis camperplaats vlakbij het centrum. Ideaal voor een overnachting als tussenstop. Weinig last gehad van geluidsoverlast of andere hinder.
Gratis camperplaats met elektriciteit indien je een maaltijd nuttigt in het restaurant. Zeer rustig gelegen. We hadden geen al te grote verwachtingen omwille van de zelfbediening, maar het eten was verrassend lekker. En het ontbijt was zelfs nog beter. Aanrader als tussenstop!
Rustig gelegen, gratis camperplaats aan het zwembad. Elektriciteit en water aanwezig tegen betaling.
Rustig gelegen, goedkope camperplaats. Op wandelafstand van het stadje.
Voor ons geocachers, een ideaal gelegen camping. Wel een beetje aan de dure kant, maar je krijgt er veel voor terug(zwembad, proper sanitair, speelhallen voor de kids,...) De bediening bij de receptie en het restaurant zou iets vriendelijker mogen.
Dankzij een gratis bon voor 3 overnachtingen hier terecht gekomen. Voor ons een meer dan geslaagd verblijf. Proper sanitair, vriendelijke ontvangst, prachtig uitzicht,...
Dit is bij benadering voor ons zowat de ideale camperplaats. Ideaal zou zijn als het sanitairgebouw iets ruimer was. Perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Wenen (met de metro).
Heel toeristische camping, maar iets te druk en rumoerig voor ons. Gelegen aan het Balatonmeer met een eigen strand. Alle voorzieningen(winkels, restaurants, speeltuinen, waterglijbanen,...) aanwezig, maar walgelijk sanitair ondanks de constante aanwezigheid van poetspersoneel?!
Sitecode: 20142
Zeer ruime camping met zeer proper en modern sanitair. Ook het zwembadcomplex is subliem, en zeer aangenaam voor de kinderen. De bediening in het restaurantje mocht iets vriendelijker. Geen goedkope camping, maar je krijgt er heel veel voor terug. Aanrader voor jonge gezinnen.
Zeer rustig gelegen camperplaats. Heel lekker gegeten in het restaurant. Vriendelijke bediening.
Nette camperplaats nabij het stadscentrum. Jammer genoeg was het er vrij druk en lawaaierig 's nachts.
Prachtige nieuwe camperplaats met alle faciliteiten en vriendelijke uitbater. Zeer leuke omgeving. Je wordt omringd door groente, fruit en diertjes. Wij komen zeker een keertje terug!
Rustig gelegen camping aan het water met enkele camperplaatsen. Vriendelijke uitbaters. Proper sanitair. Lekker restaurant.
Zeer populaire camping met camperplaatsen. Vooraan stond alles vol, maar aangezien wij gereserveerd hadden, kregen we achteraan een rustiger gelegen camperplusplaats aan het tarief van een gewone plaats. Zeer vriendelijk onthaal. Perfecte uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten in de omgeving.
Deze parking uitgekozen omwille van een wandeling in deze omgeving. Simpele parking die blijkbaar erg in trek is. Toen we aankwamen stond alles vol, maar aan de overkant stonden ook al enkele campers, dus ons ertussen gezet.
Camping nabij het centrum van Chartres. Ruime plaatsen. Sanitair verouderd. Rustige ligging.
Sitecode: 19491
Geen gebruik gemaakt van de camperplaats, omdat je voor een paar euro meer de schitterende camping met modern en proper sanitair kan gebruiken. Zeer ruime, afgeschermde plaatsen. Zeer behulpzaam personeel.
Camping aan het strand. Zeer vriendelijke medewerkers. Ruime plaatsen. Ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Ile d'Yeu.
Camping met vrij krappe plaatsen. Zeker niet de GPS volgen, want die stuurt je langs een steil weggetje dat niet geschikt is voor campers. Proper sanitair. Slecht restaurant. Bus naar San Sebastian stopt vlak voor de camping.
Prima overnachtingsplek. Prachtige achtergrond met de grotwoningen. Goede uitvalsbasis voor Bardenas Reales.
Grote parking op de grens van Andorra en Frankrijk. Zeer veel drukte op en om de parking. Weinig tot geen voorzieningen. Wel prachtig uitzicht.
Simpele camping met alle voorzieningen. Sanitair mag wel gemoderniseerd worden. Vriendelijke uitbaatster. Gelegen langs smal weggetje waar verrassend veel verkeer passeert.
Sitecode: 20084
Zeer geschikte camperplaats voor een enkele overnachting. Vriendelijke Duitse uitbaters. Prachtig uitzicht. De toegangsweg via het stadje is wel vrij smal voor campers.
Leuke camping boven op een berg. Goede uitvalsbasis voor Clermont-Ferrand, Puy de Dôme en wandelingen in de buurt. Zeer proper en modern sanitair. Vriendelijke uibaters.
Zeer nette, moderne camperplaats aan de jachthaven. Beetje prijzig, maar je krijgt er wel een mooi uitzicht voor terug.
Gratis parking achter restaurant. Diner viel mee, ontbijt was beter... Jammer van het vele verkeer, verder prima plaats als tussenstop.
Rustige en propere camperplaats afgesloten met slagboom. Aanrader als tussenstop.
Zeer nette camperplaats aan het water. Aanrader als tussenstop.
Prachtige locatie om te wandelen. Gratis elektriciteit en Wifi. Echte aanrader!
Zeer ruime camperplaats met alle voorzieningen.
Rustige camperplaats, perfect gelegen voor mooie wandelingen. Elektriciteitszuil is ondertussen aanwezig.
Prachtige camperplaats met alle voorzieningen voor weinig geld. Heel vriendelijke uitbaters. Proper sanitair.
Rustige parkeerplaats langs de rivier zonder voorzieningen. Lekker eten bij de tennisclub.
Zeer moderne en ruime camperplaatsen. Heel proper en verzorgd sanitair. Mooi wandelgebied.
Rustige plaats met mooi uitzicht. Ruim voldoende als tussenstop