@Familie-Mulder
Fijne en rustige Camperplaats. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Prijs kwaliteit verhouding dik in orde. Aan alles is gedacht.
Een camperplaats zoals die hoort te zijn. Veel ruimte om je camper heen, schoon geen verlichting, max 8 plaatsen. Dichtbij de heide en het dorp. Schoon sanitair en hele vriendelijke eigenaren.
2 weken geleden én vandaag hier overnacht, echt een rustige camping met grote klasse. Ruime plaatsen zelf uitzoeken. Schaduw plekken genoeg. Zwembad, Sanitair - schoon. 's-Nachts lekker rustig. ELeclerc op 4.2 km. Dichtbij de snelweg. Camping is een dikke aanrader!
2 nachten met de Camper gestaan. Mooie grote plaatsen afgescheiden door hoge heggen. Voldoende schaduw, wel oppassen met Moerbessen! Prachtig zwembad! 2x in het Restaurant gegeten voor normale prijzen. Water op de plaats heeft lage druk. Vriendelijke ontvangst. Klein winkeltje. Fietsen kan naar Valence. In de omgeving verder niet veel te doen. Dichtbij de Snelweg. ELeclerc op 5.8 km. Prima!
Vanmorgen hier vertrokken na een fijn verblijf van 6 nachten met onze Camper. Mooie grote plaatsen. Lekker rustig. Super zwembad. Veel schaduw plaatsen. Veel schoonwater punten met een hele hoge waterdruk. Op de fiets ben je zo in Fréjus (mooi centrum) of in St. Raphaël. 'S avonds en 's nachts hoor je hier de Kleine dwergooruil. Enige kritiekpunt: de zeer korte doucheduur ( om de 3 seconden een knop induwen). Camping is echt een aanrader!
positief: zwembad en de winkel. Minder positief: de plaatsen. Na 3 plekken hier te hebben gewisseld kwamen we nog steeds op puingrond en de plaatsen zijn klein en scheef. Voor campers > 7 meter niet te doen. Sanitair was niet schoon. Veel muggen. Je moet vooruit betalen. Restaurantje was toen wij er waren gesloten. Algemeen: Strand is een en al rotsachtig. Wel heel leuk voor surfers. Begin Juni te weinig te doen in de omgeving.
Afgelopen nacht met de Camper gestaan op doorreis. Schoon en nieuw uitziend goed sanitair. Mooie grote bakkerij op 2 minuten lopen (half 8 al open 's ochtends) en een Netto supermarkt er tegenover. Camping is rustig je hoort de N weg nauwelijks. Makkelijk te bereiken en dichtbij de tolweg. Reserveren is wel handig want de Camping was volgeboekt.
Prima Camperplaats. 2 nachten gestaan. Er zijn 2 Veldjes, ruime plaatsen. Het is een soort groen/natuurlijk erf. 1 toilet en douche ruimte maar als Camperaars maken wij daar geen gebruik van. Vriendelijke ontvangst. Lekker gefietst en gegeten bij de Griek in Wijchen. Prima loosplek, afval plaats aanwezig. Prijs kwaliteit dik in orde.
Fijne camperplaats, lekker rustig! voor de 3e keer geweest. Je fietst hier zo alle kanten op. Prachtige omgeving. Hek gaat altijd open op het kenteken, en is er tegen rondscharrelend wild. Sanitair is verwarmd. Prima loosplek en aparte ruimte voor het chemische toilet.
Dit weekend 2 nachten geweest met de camper. Verharde plaatsen. 's Nachts heel stil, overdag hoor je wel het verkeer en er komt soms een trein langs. Er lopen kippen en je hoort 's ochtends de schapen. Loosplek in de hoek bij de stortplaats van het chemisch toilet. Sanitair is nieuw en goed schoon. Winkelcentrum nabij. Leuk fietsen naar Losser, Glanerbrug.
Heel leuk hier, we verbleven er voor 1 nacht met de camper. omdat we op doorreis waren. Eigenaar zeer vriendelijk. Lekker glas Chablis gedronken in de bar buiten. Grote plaatsen. Sanitair heel schoon maar wel gedateerd. Prijs zeer schappelijk. Dichtbij Supermarkt, wandel je zo naartoe. Gezellige en gemoedelijke sfeer.
Net een week gestaan met de camper voor € 18.72 inclusief. stroom en belastingen obv ACSI kaart. Veel faciliteiten zoals een zwembad, bar en Restaurant. Winkel, Douches, loosplek, auto was plek, wasmachines. Leuke sfeer, gemoedelijk en bijna aan zee. Fietsen naar Palavas, en La Grande Motte over vlak terrein. Voetbal konden we kijken in de bar met Nederlanders wat heel leuk was. Veel campers, 's nachts lekker rustig om te slapen.
Echt een plek voor rust zoekers, en toch met de fiets zo op de markt in Grand Combe (vlak, 3.5 km.) camping heeft een mooi zwembad, sanitair is heel schoon, lekkere douches. Zeer vriendelijke Nederlandse eigenaren. Veel privacy op de plaatsen, we hadden wel onze blokken nodig. In het Restaurantje op de camping lekker gegeten. Alles hier voor een schappelijke prijs. Loosput aanwezig. 2 nachten gestaan.
afgelopen nacht hier gestaan. Rustige CP met grote plaatsen op het gras wat heel stevig is, ook bij regen geen probleem. Er is een Restaurant bij de CP. Blesle is 2200 meter lopen, leuk om te doen. Grijs water met een emmer in het chemische toilet storten hier. Rustige sfeer en een hele aardige Nederlandse eigenaar. En dichtbij de snelweg.
Aan een doorgaande weg. Vriendelijk ontvangst. We stonden met de camper achter het huis van de baron. betaalden 30 euro voor 2 personen inclusief stroom en belasting. Dit vonden wij wel prijzig. Je krijgt een dongel om de deuren te openen van het sanitair. Mooi gelegen aan de Maas. 'S nachts heel donker en weinig last van de weg.
Mooie grote plaatsen, en vlakbij Vichy. Sanitair prima in orde, en schoon. Broodjes service. Er waren tijdens ons verblijf erg veel muggen. Vriendelijke receptie. Er is een snackbar en een overdekt zwembad. 'S-avonds afgesloten met een hek die je opent met een code.
Met Hemelvaart 3 nachten gestaan. Schone CP, veel planten en bloemen. In het Venneke kwaken de kikkers. Goede atmosfeer voor een rustig weekend. De ontvangst was persoonlijk wat wij heel erg waardeerden. Sanitair schoon, Fietsnetwerk is hier ook dik in orde. 'S avonds was het echt goed donker buiten. Wij komen hier zeker weer terug.
Mooie hele grote Camperplaats. Uitstekend gelegen t.o.v. Dwingelderveld, prachtige omgeving! Schone sanitair gebouwen. Op camper plaatsen 61-65 kon de luifel niet helemaal uit tenzij je naast de verharding gaat staan. Deze plekken zijn lang, maar wel smal. Verzorging prima, makkelijk inrijdbare loosplaats. Wij vonden de prijs-kwaliteit in orde.
Sitecode: 101912
afgelopen weekend 2 nachten doorgebracht. goede verharde en schone plaatsen in een rustige omgeving. Stroom neem je af via een oplaad card die wordt aangeboden bij de betaalautomaat. Deze gebruik je ook voor de douche (30 cent per minuut). Mooi sanitair gebouw. Broodjes service. Omgeven door mooi bos en fietsroutes.
dit weekend hier 2 nachten gestaan. Heel goed bevallen. De verharde camperplaatsen staan schuin tov het middenpad wat leuk is voor het uitzicht. Veel ruimte ook achter de camper. Mooie fiets routes. Lekker eten kun je in Barneveld op 5 km. Rustige CP. Schoon sanitair en vriendelijke eigenaren.
Pan-klare Camperplaats voor rust en natuurzoekers! Ruime plaatsen, mooi uitzicht, aan fietsroutes en vlakbij Maarheeze. 5 sterren helemaal waard.
prachtige CP met heel veel bloeiende bloemen! prachtig. Er staan ook kunst objecten. Verharde plekken, stroom punt op de plaats. schoon sanitair. vlakbij Eersel en je kunt er heel mooi fietsen langs heide en bos. De eigenaar komt soms langs in een leuke oldtimer. Wij hadden hier een super leuk weekend met ons gezin.
doorreis camping met veel verkeer op de CP. Met een camper kun je beter buiten de camping staan om de hoek. Zwembad was echt schoon vonden wij. Leuk even op de fiets naar de supermarkt langs de Moezel.
Prima voor een overnachting. nieuw sanitair gebouw. We hebben lekker gegeten in het Restaurant. Grote grasvelden waar je zelf een Camper plek kunt kiezen. 'S nachts lekker stil. Goed aan te rijden. Goede sfeer, aanrader.
Mooie locatie met aardige camperplaatsen langs het riviertje. Er was helaas niets te eten te krijgen op de Camping en er was geen broodjesservice. sanitair zonder papier en zonder WC bril. WiFi tegen betaling. Prima voor een nachtje op doorreis.
Wij stonden hier 3 nachten met de camper. Royale plaatsen, dat zie je niet snel. Heel schoon, en mooi uitziend sanitair. Afbeembare douchekop. Lekker warm buitenzwembad. Gerund door een Nederlands gezin die er helemaal zijn voor de gasten, top. Er is geen grijswater punt aanwezig. Wij ondervonden omgevingsgeluid van een soort fabriek nabij. Dorp is leuk voor een wandeling. Terrasvormig. Brood service. Groot speelveld. Prima!
Sitecode: 101935
Ideale plek voor liefhebbers van rust en natuur, en met geweldige voorzieningen ! Aanrader !
Wij vinden het hier geweldig. keurig gazon en vlakke grond. Heel schoon sanitair. hele vriendelijk beheerderspaar. Een lekker warm buitenbad (nieuw en heel schoon). Prima restaurantje en mini winkeltje. Algehele indruk: nieuw, schoon, en in een hele rustige omgeving. We zijn nog een extra nacht gebleven.
2 nachten verbleven. Prima ontvangst. rustige locatie met veel vogels in de bomen. Geen omgevingsgeluiden, behalve soms van het stoomtreintje. Schoon sanitair. Wij hadden een hele royale camper plaats. Leuk fietsen naar Smeerling (beschermd dorpsgezicht) over de stroomdalroute. Volop eet gelegenheden in Stadskanaal waar je zo naartoe loopt.
Ligging camping is op loopafstand van het strand. Camping zelf vonden wij onder de maat. Camperplaats was zonder afscheiding en nogal door elkaar (tenten/campers). Kale Camperplaats zonder groen. Sanitair was ronduit oud en vies. Wij zijn na 1 nacht verder gereden.
Uitstekende heerlijk rustige Camperplaats. 3 nachten gestaan. Afrekenen kan contant en met pin. Heel mooi sanitair, geen muntjes. Alle plaatsen zijn verhard met een mooi grasveld ernaast. Rustige omgeving en dichtbij Heide en Bossen. Eigenaresse kwam langs met zelfgemaakte warme cake. Wij komen hier terug.
Prachtige camping en alle voorzieningen zijn goed en schoon. Wel hoor je de weg en de kerkklokken al behoorlijk vroeg op de dag. Vriendelijke Nederlandse eigenaren. Goed geregeld zijn de Camper plaatsen gelijk aan het begin van de camping om water in te nemen. Clervaux op loopafstand, paar kleine winkeltjes. Camping heeft een mooi zwembad.
Mooi gelegen terrein, er komen twee riviertjes samen hier. Schoon sanitair en ruime douches (gratis, 5 min.) Rustig camperveld en ruime plaatsen. Hele vriendelijke eigenaren. Je kunt hier ook eten. Loosvoorziening op het terrein aanwezig. Uitstekende fietspaden naar Diekirch langs het water. Prima prijs kwaliteit verhouding.
Mooie nieuwe landelijk gelegen CP. vriendelijk ontvangst. Nieuw sanitair. Stille omgeving, geen geluid van de A2. Stad 's-Hertogenbosch op 5 km. fietsen, maar ook andere leuke dorpen zijn dichtbij. Prima sfeer !
Sitecode: 22091
tijdens Pasen aan de rivier gestaan met de Camper. Super plaats, je kunt er een vuurtje stoken, het is er rustig. Sanitair schoon. Vriendelijke Nederlandse beheerders. Op zaterdag naar de markt vlakbij het station van Aywaille gelopen (tot 12.30 u.) Erg lekker kun je eten in Gastronomica della Mamma in Aywaille.
afgelopen weekend hier geweest, prima camper locatie. De plaatsen hadden net iets groter gemogen. verharde grond bij de toegang tot het veld. Grijswater loosplek zit aan de rechterkant van de camper. Direct aan het bos, en je kunt lekker eten in Wintelre bij Craft. Lekker fietsen daar en het is vooral lekker rustig op de Camperplaats. Prima !
Mooie verharde plaatsen. 2 nachten geweest vanwege het Valentijns arrangement met de Camper. leuke bistro/restaurant. Het sanitair was heel goed, schoon, verwarmd, mooie regen douche. Geen muntjes e.d. direct aan het bos. Rustig geslapen. uitgebreid ontbijt laten bezorgen aan de camper. Wij vonden het uitstekend.
heel vriendelijke ontvangst, netjes en goed begaanbaar pad zonder voertuigen of obstakels langs de mooie boerderij. Prima verharde plaatsen. 'S avonds is het écht donker maar er is goede en gezellige verlichting bij de plaatsen en het sanitair gebouw. Schoon en nieuw sanitair en fijn, een afneembare douche. Kalme omgeving, we genoten van de stilte. Vlakbij Orvelte, en Landal waar ook een restaurant is. Veel fietsmogelijkheden. Aanrader!
we zouden hier 2 nachten staan met ons gezin maar het werden er 8. mooi gelegen aan de Dordogne met goede fiets afstanden naar Domme, Domme le Port en la Roque Geac. prima zwembad, restaurantje, divers brood na 8 uur in het winkeltje en vooral heel aardig en vriendelijk personeel. Er waren veel campers en voor ons was de plaats royaal. Personeel brengt je na aankomst met een golfkarretje langs diverse plaatsen om uit te kiezen
Hele mooie camping met zeer grote plaatsen, afgescheiden door natuurlijke begroeiing met mooie planten en struiken. Het wordt gerund door een heel aardig Engels echtpaar. S avonds kwam de eigenaar ons opzoeken om te wijzen waar glimwormen zaten. Prima sanitair en op fietsafstand van het mooie centrum van Le Mans. Uitstekend voor rustzoekers en camperaars die op hele grote plaatsen gesteld zijn.
Wij stonden met de Camper op de camping. De Camperplaats ligt pal aan een doorgaande weg. Op deze camping is geen internet. Er is enkel Wifi bij de receptie. Douchen betaal je met muntjes van 50 cent. Sanitair vonden wij schoon maar wel wat verouderd. Wij betaalden 85 euro inclusief stroom voor 2 nachten met 3 personen. Verder een echte gezinscamping, dus ook veel kleine kinderen.
Leuke camperplaats met uitzicht op het dorpje. Binnemzwembad klein en slechts 2 uurtjes open. Buitenzwembad, bar en restaurant dicht. Wel volle prijs betaald. Afval lag opgehoopt naast een overvolle container. Water vullen op plek is niet mogelijk, kranen alleen bij toiletgebouw en bij de ingang betaald water innemen.
Mooi zwembad, dit is niet van de camping zelf maar er is wel gratis toegang als campinggast. De plek zelf is mooi op gras. Voor het weggooien van afval moet je een sleutel ophalen en terugbrengen bij de receptie en is alleen mogelijk van 9:00-12:00 en van 14:00 17:00 uur. Een plattegrond en sleutel voor de poort bij aankomst waren handig geweest.
Leuke plek als je van rust en stilte houd. Zeer vriendelijke eigenaren. Het sanitair is een beetje oud maar keurig schoon. De plek zelf is netjes. Een gedeelte van het veldje is een beetje moeilijk kwa afstand tot het stroompunt, een lange kabel zal daar handig zijn.