@Familie-Steenvoorden

2018

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Klein en fijn! Een hartelijk ontvangst, verse eitjes in de ochtend, nieuw sanitair en een trampoline. Voor ons een superplekje!

Het is een rustige plek, divers met tenten, busjes hutten en campers. Er zijn veel plekjes aan het water. Met de QR code betalen gaat via Paypal / creditcard. Of cash betalen zoals eerder gemeld. Het sanitair voldoet en je kan je chemisch toilet legen.

Geen bord aan de weg gezien en doorgereden, volgens Google is deze camping permanent gesloten.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

1 nachtje hier gestaan, we waren op doorreis, wat een fijne plek! ‘s Avonds een vuurtje gemaakt, de gastvrouw had een vuurschaal te leen. Geen douche, maar wel schone toiletten. Aanrader!

Prima overnachtingsplek. Openbaar toilet dichtbij, grasveld, speeltuin en picknick banken zijn er ook nog steeds. 100 kronen voor een 24-uur ticket. Wij hebben er vannacht met nog 2 campers gestaan. Om 7 uur gaan de kerkklokken, maar daarna is het weer stil!

Gemoedelijke camping, prima sanitair met een ouder/kind douche en er is een grote trampoline. Super WiFi in de omgeving van de receptie. Het strand van De Panne is makkelijk aan te fietsen en Plopsa is zelfs op loopafstand. Enige nadeel is dat het dichtbij de snelweg ligt en het geruis hoorbaar is als de krekels stoppen met tsjilpen :)

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Wat een mooi natuurlijk aangelegde en onderhouden camping! Hele vriendelijke eigenaar en de uitzichten op de bergen zijn prachtig. Voor de peuters is er een klein speeltoestel, er is WiFi en op de berghelling koeien. Naast hurktoiletten ook gewone toiletten aanwezig. Er is geen loosput, anders had de camping van ons een 10 gekregen! Dit jaar nog geen ACSI, maar wij betaalden 21,50 p/n (incl 1kind)

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

WoW, wat een fijne plek. Wat zijn Rob en Marga vriendelijke en gastvrije eigenaren. De kleine camping ligt op een heuvel in een mooie authentieke Italiaanse omgeving. Geen massatoerisme hier, maar oprechte gastvrijheid en rust.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Kleine camping, vriendelijke eigenaar die je naar de boot brengt voor de Krka watervallen. De smalle toegangsweg kan je vermijden door boven op de berg rechtdoor te rijden om de huizen heen. De eigenaar is in gesprek om de wegen te laten verbreden, dus wie weet over een paar jaar! Wij betaalden 369 kuna voor 2 nachten met de camper, incl wasmachine (oud ding, maar m’n handdoeken zijn weer schoon!)