@Familie-Steenvoorden
- 2018
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Leuk plekje, met een vriendelijk en persoonlijk ontvangst. Er zijn een paar dieren en voor de kinderen is er een trampoline en schommel :) je mag bramen plukken en ook kan je een vuurtje maken. Wij hadden de dag ervoor een mailtje gestuurd of we terecht konden, snel een positief antwoord. Top! Bedankt voor het fijne verblijf.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Klein en fijn! Een hartelijk ontvangst, verse eitjes in de ochtend, nieuw sanitair en een trampoline. Voor ons een superplekje!
Het is een rustige plek, divers met tenten, busjes hutten en campers. Er zijn veel plekjes aan het water. Met de QR code betalen gaat via Paypal / creditcard. Of cash betalen zoals eerder gemeld. Het sanitair voldoet en je kan je chemisch toilet legen.
Geen bord aan de weg gezien en doorgereden, volgens Google is deze camping permanent gesloten.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

2022
1 nachtje hier gestaan, we waren op doorreis, wat een fijne plek! ‘s Avonds een vuurtje gemaakt, de gastvrouw had een vuurschaal te leen. Geen douche, maar wel schone toiletten. Aanrader!
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden

2021
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 5 jaar geleden

Prima overnachtingsplek. Openbaar toilet dichtbij, grasveld, speeltuin en picknick banken zijn er ook nog steeds. 100 kronen voor een 24-uur ticket. Wij hebben er vannacht met nog 2 campers gestaan. Om 7 uur gaan de kerkklokken, maar daarna is het weer stil!