@Familie-V
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2018
- Alkoof
- Huren
Leuke camping, midden deel zijn grasplekken rondom speelveld. Daarom heen verharde plekken. Ook een aantal vaste staplaatsen. Aan een riviertje, waar je via de schapenweide dichtbij kan komen. Bij mooi weer ook in te zwemmen. Voorzieningen komen niet overeen met beschrijving.
Oké is precies het woord wat past bij deze camping. Mooie locatie aan het meer, maar zo in het hoogseizoen propvol (waarbij de een een enorme plek heeft en de ander moet passen en meten). Weggetjes zijn erg krap en het is zoeken naar een plekje. Voor 1 nacht prima, maar dan snel weer door.
Grote camping, met zwembad en speelplaats. Ruime plaatsen. Camping is wel duurder geworden, plaats incl 2 personen + stroom = 38 euro
Leuke familiecamping, met erg vriendelijke eigenaar. Broodjesservice en prima faciliteiten. Duidelijke maatregelen getroffen ivm corona.
Camperplaats nog steeds in aanleg, maar toch netjes. Leuke speelplaats voor de kinderen.
Leuke, kleine camping bij een grote schaapskooi. Prima faciliteiten en een leuk (wol) winkeltje. Duidelijk maatregelen getroffen ivm corona bijhet gebruik van faciliteiten. Erg leuk om de schaapskooi in bedrijf te kunnen zien.