@FamilieBM
- 2016
Camperplaats waar we ons direct thuis voelden. Een hele mooie locatie en een warm ontvangst. Is nog niet zo lang open en er wordt nog hard gewerkt om uit te breiden en te verbeteren. De sanitair unit is prachtig. En in de ‘voortuin’ een drankje doen was erg geslaagd.
Fijne rustige gastvriendelijke plek. Prima sanitair. Goed restaurant. Met kleine kinderen bezocht. We hebben net voor arriveren gebeld. Camperplaats en tafel waren gereserveerd bij aankomst. De plaatsen kunnen wat krap zijn voor grote campers. Tentjes ook toegestaan op het gras. ‘s Ochtends in het dorp de goede bakker (ook coffee to go) en supermarkt bezocht.
Gemoedelijke gastvrije plek. Speeltuin is verouderd. Plek aan de de weg die overdag druk is. zeer vriendelijke eigenaar die in het weekend de frituur opengooit.
Camping waar door de eigenaren goed over van alles is nagedacht (zelfs een hok met gereedschap om te lenen). Voorzieningen zijn goed. Veel speelmogelijkheden en kleinschalige leuke activiteiten voor de kinderen.
Mooie camping met goede voorzieningen (boordjes, zwembad, restaurant). Heerlijk rustig. Veel verschillende plekken: van uitzicht tot aan de speeltuin. Op loopafstand niet veel te doen.
Duur, zoals veel plekken in Denemarken. Maar toch bleven we langer dan gepland. we hadden niet gereserveerd. Een erg fijne uitvalsbasis voor het bezoek aan de stad. Netjes, schoon en rustig (zo in augustus na de vakantie van de Denen).
Gastvrij, ook voor onze kindjes. Gratis (kleine bijdrage zeer welkom). Meerdere plekken om te zitten eventueel aan het water. Toilet en douche zijn prima. Terrein is niet vlak en je staat dicht op elkaar (wat geen probleem was). Bakker, groenteman, restaurantjes en supermarkt zijn allemaal in het dorp te vinden.