@FamilieNugget
Sitecode: 20270
Prima camping aan Pieterpad. netjes gevraagd of we de fietsen mochten stallen, geen probleem. Douchen met een kaart, die al douchend snel z’n waarde afbouwt. Koud afdouchen, da’s geen succes
Wij hadden een heerlijke plek (nr. 23) aan de rand van een schaduwrijk bos. sanitair is prachtig en schoon. De douche verdient zes sterren. Na 2.200 km en 4 campings eindelijk een douche met een flinke straal, heerlijk. Gastvrije ontvangst en op de extra dag flinke boswandeling gemaakt van 15 km, gestart vanaf de camping. Ook top. Kleine campingbibliotheek, één geleend, twee goeie ingeleverd. snel zijn dus. Dank jullie wel voor het verblijf.
De ontvangst is zakelijk. De camping ligt aan de doorgaande weg die je heel duidelijk hoort. Het sanitair is gedateerd maar schoon en de douche is heet. De camping ligt op loopafstand van de bus naar de hangbrug en het uitkijkpunt hoog in de bergen, een must-see als je in deze omgeving overnacht. Op de camping zelf is niet veel te beleven. Ook geen winkeltje, barretje oid.
Tamariu is een leuke bestemming voor een paar dagen. Klein en knus. Camping is op loopafstand van supermarkt, boulevard en strand. Staf is geweldig en gastvrij. Zwembad oké. Sanitair is gedateerd en schoonmaak kan beter. Bezoek in laagseizoen, 2x volwassen en buscamper. Ruime plek met elektra, €35 per nacht
We kwamen op een ongelukkig en bedroevend moment. de moeder van de eigenaar was die dag overleden. Ga maar een plek zoeken, we zien het overmorgen wel….. morgen is de begrafenis. Dat het gedateerde toiletgebouw dus wat minder schoon gemaakt werd, wij vonden dat niet meer belangrijk. Rustige camping en mooi startpunt voor een wandeling rond het meer, ruim 15 km Camperbus, ik had een lang elektrasnoer nodig. 2 Nachten in juni, 2 personen, € 30,2
vriendelijke ontvangst en kregen prachtige plek met uitzicht op de Bodensee. Erg complete camping met oog voor detail. Sanitair oké. Mooi startpunt voor wandelingen langs de Bodensee. Seemuseum leuk en op loopafstand. Prijs voor camper met stroom en twee volwassenen is te hoog, €62 per nacht. Wij bleven één nacht. Dus prijs/kwaliteit uiteindelijk niet oké
Half september is er niet veel te beleven, restaurantje en biergarten zijn dicht. Ontvangst is vriendelijk. Receptie pas om 15:00 u open dus vooraf reserveren, dan staat je naam + plaatsnummer op de lijst aan de deur. Let op: adapter voor stroom mee. Sanitair schoon maar verouderd. Douches en toiletten in één ruimte. Wifi zeer traag en ontvangst 5G met eigen mobiel (Vodafone) zeer slecht. Met geluk een streepje 3G. Prijs/kwaliteit niet in orde
Vriendelijke ontvangst. We hebben nog niet eerder (en zijn toch redelijk ervaren ) zulk mooi sanitair gezien. Wekelijk prachtig, zeer veel ruimte in de douche. Schitterend. Prijs/kwaliteit dik in orde. Camping prima startpunt voor wandelingen. We hebben niet in het meer gezwommen maar bij mooier weer is dat heel aanlokkelijk.
Vriendelijke ontvangst. Mooie plek aan de rand van de camping met schitterend uitzicht. Sanitair verouderd en niet heel schoon, het is te doen. Op onze plek veel wespen maar daar hadden we gek genoeg niet veel last van. De bus naar ZaS stopt voor de deur en is gratis met de zomerpas.
Onze toegewezen plek lag direct aan één van de niet afgesloten uitgangen, direct naast een weg en spoorlijn. Na (prachtige) bergwandeling bleek na terugkomst onze plek vergeven aan een ander. Het duurde even voor we een nieuwe plek hadden, geen verbetering (modder). Prachtig sanitair. Prijs/kwaliteit niet in orde.
Vriendelijke ontvangst en hele sfeervolle camping met veel lichtjes. Fijne plek met tafel en parasol. Sanitair dik in orde, werkt met douchemunten. Je ontvangt per dag pp één munt voor 4 min wat voor ons prima was. Prima startpunt voor wandelingen. In dorpje zelf is niet veel te beleven.
Grote camping, sanitair schoon maar gedateerd. Ontvangst is vriendelijk. De bediening in het winkeltje kan beter en de broodjes waren al niet vers meer. Metrostation is een flinke wandeling maar eenmaal in de metro zit je wel snel in hartje Wenen.
Zeer vriendelijke ontvangst door Nederlandse eigenaar. Heerlijke plek met uitzicht op het meer. Sanitair is prima. Lekker pizza gegeten op het terras. We zijn één nachtje gebleven dus weet of er in de omgeving wat te beleven is.
Sitecode: 19056
Vriendelijke ontvangst. Zeer grote, schaduwrijke plek. Prima sanitair, zeer schoon. Supermarkt en DM op loopafstand. Trein op 10 min. lopen en klantvriendelijk met app. Je staat binnen kwartier op eerste metrostation. Van de langsrijdende treinen heb je geen last.
Camping zonder toezicht en zonder receptie. In de mail krijg je code voor toegangshek. Weg er heen is rommelig en slecht onderhouden wat overigens voor heel Slowakije geldt. Alle velden zijn afgesloten met hekken. niet hinderlijk maar ook niet fraai. Toilet en douche vind je eerder op een bootcamp. grote kieren in houten deur en buitendouche zonder licht. Bratislava goed bereikbaar (15 min lopen en 15 min tram).
Sitecode: 19669
Prima camping voor bezoek aan Praag. vriendelijke ontvangst, veel informatie en treinkaartjes gekocht bij receptie. Kwartier lopen naar station en klein half uurtje met de trein en je staat midden in Praag. Sanitair oké. Er is ook een zwembad (klein) maar dat hebben we niet gebruikt. We zijn ook maar één nachtje gebleven.
Laatste week augustus ‘24. Schaduwrijke plaats met zicht op de Elbe. Ontvangst kan vriendelijker. Sanitair oké, hete douche. Gaat via saldokaart die al opgewaardeerd is. helaas bij vertrek, 09:30 op maandag, is receptie gesloten. Weg saldo, dat kan handiger. Königstein op 15 min wandelen. Treinbaan naast camping wordt intensief gebruikt, dag en nacht, maar vinden wij niet hinderlijk. Prachtige wandelingen gemaakt naar uitkijkpunt en slot.
Op een stormachtige zaterdagavond in juli meldden we ons zonder reservering. Het bord “Campers Welkom” gaf ons een warm gevoel. Na een hartelijke ontvangst parkeerden we bij de haven met uitzicht op het onstuimige Haringvliet. Het sanitair werkte met een code, was gedateerd maar schoon. Op 5 minuten lopen was een recreatiestrandje. De pont naar Tiengemeten, een aanrader, was 5 minuten rijden. Kosten: € 29 inclusief stroom.
Sitecode: 20208
Camping waar niet alleen vakantiegangers overnachten. Sanitair is prima en schoon. Elektra naast de plek. Vriendelijke ontvangst met uitleg hoe je in Parijs geraakt. Treinstation op 3 km. Vandaar is het plm 30 minuten naar eerste metrostation. Prima camping om Parijs te bezoeken, verwacht er verder niet teveel van.
Hele grote camping. Maar wij hadden een prima plek met uitzicht op zee. Het fijne strand was 5 minuten lopen. Prima sanitair Elektra bij de plek L’ile Rousse is wandelend te doen maar ga dan via de weg of neem het treintje. langs de kust loop je vast op de spoorlijn.
Wij waren hier medio september. Prima camping, plek een beetje saai. Grote dennenbomen, verder geen groen takje te bekennen. Echter dicht bij fijn strand en de wandeling naar de Citadel van Calvi is goed te doen. en anders neem je het treintje. Sanitair oké en schoon Elektra vlak bij de plek.
Grote camping met prachtig zwembad. Wij stonden hier medio september en betaalde met twee personen en camperbus €27,50 voor één nacht. Mooie plek op terras. Sanitair prima en schoon. Afvalcontainers ver weg dus vuilnis stapelt zich snel op bij sanitairgebouw. We zouden de volgende ochtend direct na openen receptie afrekenen en vertrekken. Dan is het erg vervelend dat de dame een half uur te laat komt en daar redelijk laconiek over doet.
Heerlijke camping met enorm ruime plek (43). Te voet is Ajaccio met Palais Fech en geboortehuis Napoleon goed te doen. Elektra bij de plek Sanitair mooi en schoon Geen Pin, contant afrekenen
Op zich geen verkeerde camping, alleen stonden wij begin september tussen caravans die bewoont werden door mensen die in de omgeving werkten. Er brak een flinke ruzie uit om 23:00 u en geen actie vanuit de camping. De volgende ochtend werden er al vroeg (7:00 u) auto’s gestart. Al met al geen veilig gevoel. Wel fijn zwembad. Sanitair ook oké
We waren hier begin september. Beetje saaie camping. Tien minuten lopen naar het strand maar dat lag echt vol met meurend zeewier. Sanitair oké Geen Pin, alleen contant
Helaas zelfs begin september geen plek aan zee. Prima camping, sanitair oud, redelijk schoon. Je kan niet pinnen, alleen contant betalen
prima plek om te overnachten voor de oversteek naar Corsica. stond hier begin september en voelde ons veilig, ondanks wat rumoer ‘s nachts (bellende Italiaan naast de camper). vlak naast strand. aansluiting elektra naast camper
Erg onduidelijk aangegeven. Klein en toen we arriveerden (medio september- 23:00 u) weinig plek en veel hangjeugd die net klaar was met sporten. Er stond toen één camper. We zijn een klein stukje doorgereden naar de volgende plaats. Die staat niet in Campercontact maar wel in de ACSI-app. Meerdere campers plus elektra. Voelt beter aan.
Camping direct aan een kiezelstrand (fijne kiezels). Heerlijke zee. Wel een redelijk steil en krap toegangsweggetje. Camping heeft rommelige indeling, wij dachten een grote plaats te hebben maar dat viel na aankomst van de buren vies tegen. Veel plaatsen hebben ook geen of weinig schaduw. Sanitair redelijk en geen warm water voor de afwas.
Wij kregen geen plek op de camping tegenover het benzinestation maar op het camperveldje direct naast het benzinestation. Daar moest je één plek met twee campers delen. Dus, hele kleine plek vlak aan de drukke doorgaande weg. Sanitair wel schoon maar geen warm water. De haven van Bonifacio is letterlijk om de hoek (400 meter) dus dat maakt hoop goed.
Twee personen Buscamper met elektriciteit € 31,60 Prima ontvangst en fijne plek. mooi zwembad en ook lekker in zee gezwommen. we herkennen niet de zwerfhonden of de katten uitwerpselen in eerdere reviews. Prima sanitair
Twee personen Camperbus met elektriciteit Twee dagen €57,80 Een steil toegangsweggetje en een krap bruggetje zorgen dat je niet met een grote camper de camping kan bereiken. Met onze Ford Nugget ging het prima. Hartelijke ontvangst en Bartho liep mee om de plaats te laten zien. Ruime plek en elektrapaal staat dichtbij. Gezellig terras en je kan lekkere pizza’s op de camping eten tegen gangbare prijzen. Sanitair is prima in orde.
Eind augustus ‘22 Twee personen Buscamper met elektriciteit € 16 Met heg afgescheiden plaatsen op grind. Ook een paar plekken met gras. Elektra-paal per twee plekken. Ondanks ACSI-id wil baliemedewerker ID-kaarten kopiëren. Omgeving is niet bijzonder maar er is een shuttle naar dichtstbijzijnde OV richting Turijn. Sanitair is dikke ‘10’. Alles lijkt (of is) hagelnieuw. Toiletten en douches zijn schoon en douches zijn heet.
Eind augustus ‘22 Twee personen Buscamper met electriciteit € 21,75 totaal Sanitair oud, dameskant schoon, kant van de heren niet. Geen broodjesservice Veel vaste staanplaatsen die ronduit rommelig en niet onderhouden ogen. Verder rustig. Mooie omgeving. Er is een wandelbrug met lift die je wandelend snel in het stadje brengt.