@Familieknots608
- 2018
Heerlijke camping aan de rivier een echte aanrader! Wij hebben ontzettend genoten van ons verblijf op deze prachtige camping. De ligging aan de rivier is geweldig: perfect voor een frisse duik of gewoon om lekker aan het water te ontspannen. De plekken zijn ruim en mooi aangelegd, met voldoende privacy en groen. Het sanitair is super schoon en goed onderhouden altijd fijn! De eigenaren zijn vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee
tot eind april gesloten.
Vriendelijke hulpvaardige eigenaar. goed, schoon en warm sanitair. wij waren voor 4 douche muntjes, 2 honden, 2 kinderen, 2 volwassen en stroom voor 1 nacht €25,- kwijt.
prachtige camping! alles staat duidelijk en helder beschreven. eigenaar is zuinig op zijn spullen/ omgeving en verwacht dit ook van zijn gasten.
goede ontvangst, de gastheer spreek prima Duits en heeft leuke tips. het zwembad is aangenaam. helaas is het sanitair wat aan de matige kant, maar werkt nog prima.
goed verzorgd plek, €14 per nacht incl stroom. bakker op 7 min lopen. vuilwater lozen is mogelijk ook het afval kun je netjes achterlaten.
een echte Spaanse camping, schoon sanitair, strandje, kano’s en waterfietsen te huur, goed restaurant. 2 nachten gebleven met twee tiener en honden voor €70,-
helaas zijn er geen huisdieren toegestaan. schonen camping
mooi camping grote plaatsen helaas geen schaduwplekken of een zwembad om heerlijk af te koelen. het is 22 min fietsen naar het centrum
helaas niet te doen voor campers vanaf 6,5 m keer kan niet straat is smal en doodlopend. kleine camperbusjes kunnen er prima staan.
prettig ontvangst, fijne plek, goed geholpen door receptie.
prima plek om een nachtje / weekend te staan. we wat aan de prijzige kant. het sanitair is in de wintermaanden dicht.
Goede camperplaats die bij de camping hoort en dat voor €10,- voor 24u. Voor heerlijke broodjes kun je naar de bakker die er naast zit.
Prima locatie om een paar dagen bij te komen. Toilet is niet heel schoon. Vlakbij de camperplaats een strandtent met heerlijk eten en de buitendouche volstaat bij goed weer. Prachtig strand