@Family7673
Niet langer een kampeerplekje blijkbaar?
Mooie plek voor een tussenstop vlak bij de rivier mooi en rustig en goed onderhouden, het toiletgebouw is niet geweldig, maar als je zelfvoorzienend dan is het geen probleem, niet veel te doen in het dorp maar leuk om rond te lopen zullen we zeker kom hier terug voor een stop over
Niet veel finesses over deze site maar in zijn voordeel zorgt hij voor watervervuiling en een elektrisch punt, er zijn drie ruimtes en één elektrische aansluiting, dus een splitter is waarschijnlijk een goed idee, het is moeilijk naast een drukke weg dus wees voorbereid voor lawaai van de weg. Het is op loopafstand van de stad waar bars en winkels zijn. Een tussenstop als de noodzaak om water aan te vullen enz.
Mooie plek erg rustig, je moet tokens voor de elektriciteit die je kunt krijgen van de lokale bakkers, het is 2 euro voor 4 uur, ook 2 euro om het water en de chemische verwijdering te gebruiken. Het dorp is zeer schilderachtig en heerlijk om rond te lopen met een winkel en bars al
Mooie plek met uitzicht op het meer, service gebied en elektriciteit, had een klein probleem met de ingang maar het was snel opgelost zodra ik het telefoonnummer van de hulplijn op de kaart riep, zeker een van de betere camperplaatsen
Niet veel over de parkeerplaats, het is gewoon een grote parkeerplaats maar veel ruimte en de moeite waard. Erachter is het historische kasteel, dat is heerlijk om rond te lopen, en er is een plein 5 minuten lopen met enkele leuke kleine bars om buiten te zitten er is een betaaltoilet op de parkeerplaats maar geen diensten voor het afvalwater, enz
Mooie parkeerplaats, rustig, geen servicepunt. Verharde plaatsen en gras. We liepen naar het dorp 2 minuten afstand en vonden een bar het lijkt op een winkel maar bar is aan de achterkant, zeer aangenaam.
Mooie rustige locatie, gelegen rond een meer, leuk restaurant voor een koud biertje, aangename gastheer.