@FannyBlue
Perfecte camping om Venezie te bezoeken, buskaartjes te koop bij de receptie en op korte loopafstand van halte. Begin december was het erg koud, heel fijn dat het badhuis verwarmd was. Pizza's in restaurant waren goed, ook voor afhaal te bestellen. Met Acsi 25 per nacht 2 pers, dan sta je op de kleinere plekken wat dicht op elkaar.
Sanitair is oké, uitzicht is mooi. Voor ons 2 sterren omdat de prijs 6 euro omhoog gaat als je 1 nacht blijft, wat ons niet verteld is bij aankomst en niet vermeld staat op het infoblad dat je krijgt bij aankomst. Douche werkt met muntjessysteem, 1 muntje pp/dag gratis (3 min), 1 munt = €1,-. Elektra afgerekend op verbruik (50 cent/kwh) wat mooi is maar dit komt bovenop het toch al hoge tarief €35,- tot €39,- per nacht per camper (2p).
Schoon en goed sanitair. Er zijn nu vaste plaatsen gemaakt in het stukje bos waar je leuk kunt staan met de camper. Op elke plaats is er electra, water en afvoer aanwezig. Prijs/kwaliteit is op deze camping in het naseizoen in orde. Wij betaalden 130 zloty voor buscamper en 2 personen.
Na alle lovende recensies waren wij heel benieuwd naar deze CP. Het is inderdaad een heel bijzondere en fijne plek om met de camper te staan. Drie sterren omdat het sanitair erg vies was tijdens ons verblijf. Toilet zat onder de urinevlekken en poepvegen, douches beschimmeld inclusief douchegordijn.
Heel schoon sanitair. ‘s Avonds een dronken man/zwerver die bij iedereen op de camping langsgaat om bier te vragen. Hier wordt niets aan gedaan. Voor ons de eerste en de laatste nacht.
Het nieuwe servicegebouw is een grote aanwinst voor de camping. Vier privé- badkamers met toilet, douche en wasbak. Daarnaast een grote keuken met meerdere wasbakken, oven en fornuis. Bij aankomst word je hartelijk ontvangen en vertelt de eigenaresse je trots over het familiebedrijf.