@Faser
een absolute wang om deze plek te beschrijven als een parkeerplaats voor een stacaravan. De stad Pfaffenhofen moet zich schamen!!!!! Voor 8 euro per nacht alleen voor parkeren + 2 euro voor vers water + 2 euro voor toilet maar afvoer grijs water niet mogelijk!!! Een trieste plek erg luidruchtig. Zeer beschamend voor deze prachtige stad!!!!!
De shuttle werkt erg goed en het zwembad is mooi. Er is echter geen zeep en geen toiletpapier. Het ergste is echter onwetendheid. In het restaurant worden tot laat in de nacht luide feesten gehouden. We konden niet slapen tot 3 uur! Dat is ongelooflijk. De feesten vinden ook doordeweeks plaats en het is schandalig dat zoiets de betalende gast wordt aangedaan. Niet aan te raden tenzij je veel lawaai wilt.
leuke plaats
Het is een wandelparkeerplaats zonder iets!De ruimte is onverzorgd vies. De hut is een jeugdclub en bij mooi weer wordt er tot diep in de nacht feest gevierd! Niet aangeraden!
Geen verwijdering mogelijk / extra betalen voor elektriciteit / 10 € alleen voor overnachtingen tot 10.00 uur / geen tv mogelijk vanwege bomen in de weg. Scheur te duur af

Topplaats Prachtig gelegen. Heel aardige mensen
Geen mooie plek in de zomer helemaal druk erg druk
Leuke plek