@Faydo
- 2018
Prima plaats zeer rustig Lekkere pizza automaat Wij betaalden 12€ alles inbegrepen vriendelijke ontvangst Wij komen hier al meer dan 10 jaar
2€ alles werkt proper en goede super u goedkoper tanken
Zoals altijd piekfijn in orde alles proper en zeer warm water in de douche Mooi meegenomen we kregen mail dat we tot 17 u mochten blijven in plaats van 12u waarvoor dank
Sitecode: 52090
Super op camping gestaan mooie grote plaatsen alles zeer netjes brasserie eenvoudig maar lekker eten iedereen zeer vriendelijk wij komen zeker nog terug Wnkelcentrum te voet berijkbaar 5min stappen
Wat wil je nog meer alles proper mooi plaatsen voor de camper je kan er altijd terecht en heerlijk rustig
Prima plaats Mooi aangelegd alleen werkt de automaat soms niet zo goed het toetsenbord heeft kuren verschillende malen proberen is de boodschap uiteindelijk toch binnen geraakt
Mooie plaats alles dik in orde winkels strand alles is vlakbij Inderdaad mensen vergeten uit te checken en dan blijft plaats open misschien ergens duidelijk vragen om dit niet te vergeten verder top plaats
Vriendelijke ontvangst rustige plaats je kan naar de zee via binnenbaantje overkant garage links ongeveer 2km klein kiezelstrand je kan ook via binnenbaantje fietsen naar Omega beach bewegwijzerd
Mooi en propere cp omgeving goed onderhouden. wandelingen langs de rivier de Orne op ongeveer 1km langs ravel ook fietsen prachtig!!!
Mooie ligging, prijs kwaliteit goed,10€ zonder elektriciteit, begin oktober 2017 plaatsen met elektriciteit en water, proper sanitair.