@Fazant
- 2007
- Duerre Escape
- 2002
- Ford
Geweldig uitzicht met mooie wandelpaden.
De prijs van €20.- betreft een tent. Voor camper is de prijs €49,- eind juni 2025.
Hier mag niet overnacht worden.
Hier mag ook niet overnacht worden..
Parkeerplaats is netjes. De rest ziet er onderkomen uit. Voor overnachting prima, maar geen voorziening.
Prachtige plek wel doorrijden tot aan het strand op de stenen.
Op deze camping krijg je met je Asci voordeel kaart een extra rekening voor stroom verbruik. Voor dit verbruik worden woeker prijzen in rekening gebracht terwijl je geen inzicht in hebt in je werkelijke verbruik.
De prijs van €20,- staat niet in verhouding met wat geboden wordt. Camping is erg rommelig, sanitair is schoon maar aantal veel te laag. Op achter weide sta je mooi mits stroom kabel van 50 meter.
Sitecode: 20871
20-05-2018 We waren blij verrast over deze camping, die we hier in Litouwen aan troffen. De geweldige ontvangst, hoe door creativiteit de camping door Daiva met weinig is opgeknapt. De geweldige verzorgde bloemen tuin en moestuin, waar we zelfs gebruik van konden maken. Werkelijk alles wat top, voor ons een pluim voor Kees & Daiva.
23-05-2018 Aardige ligging camping, helaas erg rommelig doordat overal gewerkt wordt en een te groot deel niet gereed is. De prijs voor een overnachting met 2 personen is € 20,- , de douche munten van €1,- komen daar nog bij. Prijs is niet in verhouding met wat wordt geboden.