@Felix2025

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Een hele fijne plek en de ligging vlak bij het strand is ronduit fantastisch. Iedereen die de campingbeschrijving niet goed kan lezen en klaagt over het ontbreken van elektriciteit of toiletten, kan dat alleen aan zichzelf te wijten hebben. Waar vind je anders zulke campings voor € 22 op zo'n prachtige locatie? Er is ook een supermarkt in de buurt en de bakker komt zelfs elke ochtend langs. We zijn er al meerdere keren geweest en komen er altijd graag terug.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Prachtige plek midden in de natuur. De uitbater zorgt uitstekend voor ons, maar wat ons stoorde was dat 4 hondenopvangcentra rondom constant en bijna 24 uur per dag blaften. heel slecht.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Zeer mooie en nieuwe plek, alle plaatsen met uitzicht op het meer. Douches en toiletgebouwen zijn erg schoon en je kunt zo lang douchen als je wilt, dus €35 is helemaal prima. De eigenaresse regelt het direct en vraagt zelfs of alles in orde is. Ik kan alleen Graad 1 aanbevelen 👌👌👌

Zeer mooie plek, alles ziet er erg rustig uit, zo niet in de thermale spa naast de deur schreeuwt de fitnesstrainer zijn programma de hele avond door de luidsprekers, nou nu hebben we 20.30 uur, ik ben benieuwd hoe lang hij het kan vasthouden - het stoort alleen maar in dit prachtige omgeving. Anders is de plaats graad 1+

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Bij de receptie kregen we te horen dat de camperplaats volgeboekt was, maar dat er nog twee online beschikbaar waren, die we vervolgens online boekten.

Plaats niet langer beschikbaar, alleen puur parkeren, GEEN verwijdering mogelijk