@FelixMessemaker
September 2026
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Het is een top camperplaats Alles goed georganiseerd Sanitair schoon goeie douches
7 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
Ik camper al heel wat jaren en ben nog nooit zo onvriendelijk bij het onbeschofte af te woord gestaan en behandeld Als je dan ook je paspoort nog niet wil achterlaten word je direct het terrein afgestuurd Dus direct vertrokken.zoals ik al gelezen had is het een drukte van belang met kano’s met busjes en weinig schaduw plekken op de camping .
2018
Wel wezen kijken niet gaan staan stond niemand Erg deprimerende plek En een erg opdringerige eigenaar Veel te duur voor het gebodene
2017
Heel leuk plekje bij een klein boerenbedrijfje De bloembakken werden opzij geschoven zodat we op het gras konden staan Erg vriendelijke mensen spreken alleen Sloveens maar idd met handen en voeten kom je een eind Kregen ieder een glas eigengemaakte heerlijke wijn en 1 kilo heerlijke grote tomaten En dat voor €5 of €7 met stroom per nacht geweldig plekje komen zeker terug als we weer in de buurt zijn
mooie omgeving maar de camping is niks, slecht sanitair het is een beetje opgepimpt en niet schoon en koud water uit de douche. kortom geen aanrader