@Fendtmen
Mooi gelegen camperplaats voor fietsers en wandelaars. Maar dat is het dan ook. Veel do's en don 't's briefjes maar de vuilcontainer is niet te vinden. Schoonwaterslang hangt akelig dicht bij de afvoer voor chemisch toilet. Elektriciteit via een duitstalige app af te nemen. Sta-geld moet cash. Muffe douches, 2 euro per douchebeurt! Weer ouderwets je eigen wc rol onder de arm meenemen, dat is toch niet meer van deze tijd. Geen beheerder gezien.
4 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

6 niet al te grote camperplaatsen op het terrein van de YMCA, wel veel schaduw. Melden aan de intercom bij het witte hek. Sanitair bij het rechter gebouw is oud en versleten, bij het linker gebouw (aan de achterkant) netjes verzorgd. Wij betaalde in mei €27,92. Is het hele jaar geopend. Centrum, strand en bakker op ongeveer 1 km. Prachtige fietsroute van 10 km langs de kust naar de Lagune start achter het VVVgebouw.
2022
4 foto's toegevoegd · bijna 4 jaar geleden

2021
12 foto's toegevoegd · ongeveer 5 jaar geleden

2020
Mooi aangelegde camperplaats achter een tot fietscafé verbouwde boerderij . Ruime plaatsen op beton. Prachtige fiets/wandelomgeving. Vriendelijke ontvangst.
Prachtige locatie, direct aan het water. Wegens corona is het sanitair gesloten, dus niet te beoordelen. In normale tijden broodjesservice en restaurant. Plek is nog in opbouw, improviseren om water te tanken. Vreemde locatie voor de stroompaal. Midden op een veld, alle kabels dwars over de weg. Het is wachten op een flinke struikelpartij. Zeer lange stroomkabel nodig.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

7 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Prachtige camperplaats, mooi gelegen in een oude groeve. De weg erlangs is overdag vrij druk maar 's nachts rustig. Veel fietsmogelijkheden in de omgeving. Naar Arles, Tarascon, St Remy de Provence, Les Baux de Provence is goed te doen met e-bike. Bakker en super in het dorpje.